Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***
Raspunsuri - Pagina 18
denisamada spune:
Iar am uitat ceva : Cati, cum a fost "procedura"? "Diagnostica"?
Te-am "vanat" pe IM, dar nu apari...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
cativ13 spune:
Denisamada, Vineri sunt programata la urografie...si pozele le-am vazut numai ca eu nu obisnuiesc sa las comentarii pt ca nu-mi prea gasesc cuvintele...nu stiu sa laud copilasii...ii admir si atat
mami de Silvia Ioana
aris26 spune:
denisa - ha! asa crezi tu. eu una m-am uitat de cand ai pus linkul si chiar ma gandeam cu mutritza serioasa si a tot stiutoare are in majoritatea pozelelor. cum credeai ca le-ash putea rata. nu scap nimic, mai ales ca atentioneaza picasa cand incarci poze noi

25 martie 2009
aris26 spune:
eu ma duc in casa ca pic de somn. ne auzim la telefon daca ne vedem.
gashca
25 martie 2009
uali spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui denisamada Am uitat sa zic ca am vazut poze de la "intalnirea de la Cluj". tufetele
Da... pe mine ma ia si o depresie... cred. Nu-sh de ce, cred ca de la vreme... si nu mai am rabdare sa semnam o data contractul ala pt apartament. ![]() Si mi-am adus aminte ca nu s-a uitat nimeni la pozele noastre, pe care le-am pus acum vreo 2 zile... ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
...ba eu m-am uitat!!!! si v-am admirat!!!
denisamada spune:
Multumesc, nu ma bagati in seama... v-am zis ca intru-n depresiune...
Imbrac mandra si o convoc la o ieseala, sa ne aerisim, ca vaz ca s-a oprit ploaia. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 asa ca....AMR: 4 masele si 1 canin ![]() |
N-ash vrea sa te indispun, da' pe fiecare parte de maxilar sunt 4 masele, 2 premolari, 2 molari. Asta stanga sus-dreapta sus-stanga jos-dreapta jos. Deci 16 in total. Si daca aveti 4... calculeaza AMR-ul

Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009)
Monnvas spune:
Tufete, s-a oprit ploaia. In parc sau la Kiddy??
[mentionez ca acilea inca-s nori amenintatori]
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Anaan spune:
Salutare, fete dragi!
Sper ca v-a fost putin dor de mine, ca mie cu siguranta mi-a fost dor de voi!
N-am reusit sa recuperez nimic, sunt rupta de toate "subectele" de discutie, dar am vazut ca Chatonel merge la nu stiu ce interventie chirurgicala, asa ca: mult curaj si toate cele bune, Chato! Tin pumnii!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)