Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Mi-au placut povestile fetelor despre intalneala de la CJ. Impecabila atitudinea lui Phiphi in tren si la tot drumul. Imi pare tare rau ca nu am vazut-o pe trendy Ina, dar sper sa ne cunoastem live in septembrie, daaaaaa?

Ce vremeeeeee. Dar sa nu ne mai plangem, ca la noi e bine, fata de prapadul pe care l-am vazut prin alte parti la TV

Ana iar s-a trezit azi noapte. Se trezeste o data pe noapte urland ingrozitor si se calmeaza greu, adoarme greu. Nu stiu ce o fi, o fi visand urat?

Astept "provincia" de la cuscra, sa vedem ce facem azi. La noi e in functie de somnul mandrei si de vreme

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Sa va fie de bine intilneala din Cluj!

Recuperare usoara, Chatonel !

Io cred ca o sa iau o scurta pauza de la forumit, citeva zile daca rezist. Am probleme la bibilica in legatura cu intarcatul Pisilincai, si as vrea sa ma rup oleaca de discutiile de genul.
In plus m-au sunat de la universiate, e o problema super incilcita cu un contract de cercetare de-al meu, cu amenintari de la Bucuresti sa returnam banii....si tre sa ajung cumva acolo sa vadce trebuie rezolvat. Asta asa, ca tot vroiam sa stau azi linistita sa-mi vad de copil....si sa fiu available pt ea...of.

Va pup si va doresc numai bine !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisik - si noi avem aproape in fiecare seara cate unul-doua episoade de genul asta. la noi e clar ca sunt doar in perioada de dinti. acum il chinuie caninul 3 care sta sa crape gingia.
eu una efectiv innumar canini si maselele sa vad si eu cand o sa dorm definitiv legat 8 ore. de cate ori avem o pauza intre dinti doarme de nu imi vine sa cred ca e adevarat.
asa ca....AMR: 4 masele si 1 canin

edit: ca scriu ca o analfabeta

25 martie 2009

Mergi la inceput

pisigri - sper sa se revolve problemele.
te asteptam cu forte proaspete dupa furtuna

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

aris, da, chiar a avut o parte buna spitalizarea mea, desi e tare greu s-o vad independenta si sa vad ca pot face si altii ce numai eu ma credeam in stare.pisigri, sper ca nu-s vinovata...eu am tot zis de intarcarea mea ca simteam nevoia sa fiu ascultata si sprijinta...sa fie cu folos pauza!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Aoleu PISIGRI, vine perioada ce mare.
Eu sunt convinsa ca o sa treaca cu bine peste ea. La cat era Vladimir de tzatzoholic acum parca nu ar fi supt niciodata.

Bafta cu jobul!

Mergi la inceput

niciodata nu o sa poata face nimeni ce faci tu pt ea!!!
fara nici o legatura cu sursa laptelui. eu am observat acum la ultimile boli ale lu' asta al meu. cand avea febra sau ii era rau, numai si numai pe mine ma cauta si se punea pe plans chiar si la bunica-sa...ca el vraia la mamaaaaaa.

asta este doar o noua etapa in viata ta si a ei, nu mai gandi asa!

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

aris, da, chiar a avut o parte buna spitalizarea mea, desi e tare greu s-o vad independenta si sa vad ca pot face si altii ce numai eu ma credeam in stare.
pisigri, sper ca nu-s vinovata...eu am tot zis de intarcarea mea ca simteam nevoia sa fiu ascultata si sprijinta...sa fie cu folos pauza!

mami de Silvia Ioana

25 martie 2009

Mergi la inceput

ma duc sa caut ceva mancare prin casa.
am o zi f amortita
termosensibila rau. ma duc la domnul vitamina sa imi incarce bateriile ca nu am nici un chef de nimic

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Aoleu PISIGRI, vine perioada ce mare.Eu sunt convinsa ca o sa treaca cu bine peste ea. La cat era Vladimir de tzatzoholic acum parca nu ar fi supt niciodata.Bafta cu jobul!
Asa e si la noi! se uita la ele, pune degetu`, zice "titi", rade dar nu pune gura. inainte, cum le vedea, se repezea cu gura deschisa pe ele, ca un catelmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Am uitat sa zic ca am vazut poze de la "intalnirea de la Cluj". tufetele

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ma duc sa caut ceva mancare prin casa.
am o zi f amortita
termosensibila rau. ma duc la domnul vitamina sa imi incarce bateriile ca nu am nici un chef de nimic

Da... pe mine ma ia si o depresie... cred. Nu-sh de ce, cred ca de la vreme... si nu mai am rabdare sa semnam o data contractul ala pt apartament.

Si mi-am adus aminte ca nu s-a uitat nimeni la pozele noastre, pe care le-am pus acum vreo 2 zile...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput