Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***
Raspunsuri - Pagina 21
Bianca2503 spune:
DENISA, Adela e fetita, draguta,finuta, care tine la silueta camerge la mare acush. Vladimir e un purcel cu burta de tirist american- eu am zis recomandarile pentru bulldogica al meu.
Eu m-am mirat cat de putin a mancat Sophiphi in calatoria ei la Cj. Si totusi creste de la luna la luna...deci copii si copii (dar aici intervine laptaria Ilincai)
Ilinca_M. spune:
Alina, felicitari!!!
Ce se largeste clubul gravidutzelor!
Sa ne spui cand meri la doctor sa stim daca ai o mazarica...sau doua
.
Denisamada, bine ca mi-ai amintit; am zis ca eram obosita cand am postat, dar cum sa nu ma uit io la pozele dnei procuror? Cand am vazut-o cu atatia "toto" mi s-a facut inima cat un cozonac
. Ce frumosi sunt terra-noveii, cat timp au? Ii smotoceste bine Adelake, o stiu de frica? ![]()
Sophiphi tot la nivel de fructe la micul dejun si cina e...abia la pranz de mananca ceva mai consistent. Si intre mese eu ii dau sa rontzaie biscuiti hipp, covrigi, paine...e trucul magic cand se plictiseste undeva
(daca-i dau o juma de covrig in mana n-are treaba aproape ora cat balotam noi o pizza, de ex, doar se uita ingaduitor la noi si ne zambeste).
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
A: inapreda, da-i incolo de cremwursti si shunkuleine; chiar daca sa zicem n-ar baga conservanti blabla, tot mezel este, mezelul este caca cah si pentru adulti, daramite pentru copii. Is niste zgarciuri si tocaturi in cel mai bun caz (in general nici macar nu-s din carne ci din ceva pasta ciudata, neshte plastic de fapt, din cate am inteles).
O, Bianca, eu m-am mirat ca seara pe tren a mancat tot borcanelul de dovleac&cartofi dulci, am zis ca excursia i-a facut pofta de mancare:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Gianina34 spune:
alina -
mi-ai adus soarele pe ziua de azi 

pe adelake am admirat-o si eu (dar n-am apucat sa comentez nimic pentru ca ma pregateam sa fug acasa
)
am vazut cat de reusita a fost mini-intalneala de la cluj - ma bucura mult sa va vad atat de entuziasmate si fericite
pisik - capul sus ca siiigur e mai bine ca sa- intamplat asa si va mibilizati amandoi singuri
bravo bianca - pupacim fat-frumosul nostru
oare daca mergem si noi la mare patim la fel?
(ma refer la kg ca cm avem pe-aproape
)
azi, de ex, micsunica mea a doborat recordul la mancat omleta (a mancat-o toata - dintr-un ou bine-nteles)
... insa la pranz deabia a gustat ceva legume si peste
la rosii si castraveti nu ma bag inca pentru ca noi avem antecedentele noastre; astept anul viitor
am primit de la gradi mai multe "mostre" de meniuri din diferite perioade ale anului... ca am zis eu sa o obisnuiesc un pic cu viitoatele feluri de mancare... concluzia este ca-s taaaare departe de ce va trebui sa manance peste 2 luni
singurul aspect imbucurator este ca ... am pus in cui blenderul
; acum tai marunt carnea si pasez legumele cu lingurita
pup gashca si tin pumnii sa ajungeti cat mai multe la intalnire
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Denisamada, bine ca mi-ai amintit; am zis ca eram obosita cand am postat, dar cum sa nu ma uit io la pozele dnei procuror? Cand am vazut-o cu atatia "toto" mi s-a facut inima cat un cozonac . Ce frumosi sunt terra-noveii, cat timp au? Ii smotoceste bine Adelake, o stiu de frica? |
Acolo aveau pana in 2 luni, acum merg pe 3. Sunt tare bagaciosi
, iar acum deja sunt mai mari decat ea. Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
saby spune:
Alina, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen 

!!!
Am vazut pozele de la intalnirea din Cluj 

. imi pare rau ca nu am vazut-o si pe Inapreda, am vazut-o si pe Adelake serioasa dar frumusica rau 

Ce vorbeati voi de mancare, de 3 mese principale si 2 gustari
, pai noi mancam cam asa, dimineata pe la 7 cam 250 ml lapte cu 3 masuri de cereale, pe la 11 fructe cu ceva cereale, sau paine cu unt si gem Topoloveni, sau iaurt cu fructe de la Humana si un biscuite, apoi pranzul cu legume si carnita sau ou, la 7 seara cate o budinca de la Humana sau Nestle sau mbs, o bucatica de covrig sau cateva sticsuri simple sa le rontaie sau biscuiti astea de obicei in parc iar seara la culcare tot cam 250 ml lapte cu 3 masuri de cereale. Asa ca noi avem cam o masa principala si restul gustari ca la cat de putin mananca nu le pot zice mese
.
A si venim si noi la Kiddy doar ca o sa ajungem ceva mai tarziu.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
anamariame spune:
Alina, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!Pisik, primul pas spre crearea unui site este cumpararea domeniului. Ati luat unul deja?Hai sa va zic si eu menu-ul zilnic al Evei, daca va sare ceva in ochi, sa ma trageti de maneca, ok?Ea papa laptic undeva intre 6-8 dimineata, pe la 10 fructe de toate felurile, muuulte (ii plac tare). Pe la 12 in ultima vreme mananca cereale (am descoperit cerealele Bebelac, care ii plac ft mult, dupa ce am aruncat bani aiurea pe Humana, Nestle etc - sunt si de aproape 3 ori mai ieftine si au tot cam de 3 ori mai putine ingrediente ciudate). Dupa somnul de pranz mananca ciorba, daca nu a servit-o in loc de cereale (e innebunita dupa ciorba, mananca un castron intreg, dreasa cu smantana si cu miez de paine in ea). Seara mai serveste ce gatesc eu pentru noi - paste, vinete umplute (ieri, dar am cam gafat-o cu ele, ca nu s-a prea dat in vant), gratar. Aaaa, si ar manca non stop salata verde, nu stiu ce o atrage atat, dar renunta si la ciorba pentru ea.Intre mese papa biscuiti reteta pisigri adaptata de Monnvas, covrigi daca suntem in oras, ca tot e plina tara de simigerii, poate un fruct.Seara iarasi laptic la nani.Cam asta e. Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
simonapro spune:
Alina felicitari! Sa fiti sanatosi!
Am admirat fetele frumoasele de la Cluj
si istorioarele lor: foarte frumos povestiti fetelor, eu nu le am cu latura asta de uman
, sunt pe parte de real: cu calculile.
Noi de cand ne-am intarcat, a trebuit sa schimbam meniul, dupa tatzi de la 7.30-8, urmatoarea masa era de fructe, acum doarme si mai mult se trezeste in ultimul timp pe la 8.30-9, dar se si culca mai tarziu pe la 10.30-11, incepe sa-si faca programul dupa noi, spre fericirea noastra
. Deci papam asa:
-ora 9: o cescuta de lapte si o feliuta de paine cu gem de casa sau ou romanesc( adica in apa ca altfel nu-i place) sau azi am inceput sa-i dau smantanica cu grasime 12% sau cascaval( care in ultimul timp nu-l mai vrea)
- 11-12: 1 sau 2 fructe cu un biscuite
- 14: pranzul: supa sau piure, pilaf, etc
- 18: orez cu lapte sau cu paste sau iaurt simplu cu putina painica + un iaurt cu fructe
- 22: lapte cu cereale: Milumil sau Bebelac:le alternam
De aseara iar e marait si a inceput sa faca mofturi la mancare, iar ii iese vreo maseluta, nu mai spun ca a inceput sa-si suga degetul mai mult de cand numai e tatzica, nu stiu cum o sa scapam de obiceiul asta 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
Hello !!
Azi de dinieata cand am plecat la birou era un soareee, acum iar e negru cerul
!
InaPreda, pai esti o oama titi din toate punctele de vedere
, eu asta am vrut sa se inteleaga
, adica esti o tipa de nota 10+ , interior si exterior 
!
Denisamada, eu m-am uitat la poze dar cu siguranta am tinut ascuns lucrul asta ![]()
Ilinca, multam de poze, superbe
!!
Fug afara pana nu incepe iar ploaia si revin...
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu
(03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Asa am revenit ce vreau sa va zic am o veste noi o sa mai avem un bebe ![]() inca nu am ajuns la doctor dar am testul pozitiv so sunt happyyy![]() _ |
FELICITARI 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu

inca nu am ajuns la doctor dar am testul pozitiv so sunt happyyy