Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

papanash, eu pot veni miercuri dimineata sa ajut la facut-ul de pachete. Pot veni cand incepeti programul si sa stau vre-o 3-4 ore...cred ca terminam in 3 ore. Sa-mi zici daca vrei sa vin, sau nu, eu vin cu multa placere...nu vreau sa fiu invoita . Contribui si eu daca nu ajung banii pentru fructe.

pai uite ca n-a fost sa fie, n-avem ce ambala maine dimi. sper ca nu-ti raspund prea tarziu, o sa te sun maine de la job.cred ca ti-am trimit un mail azi pe adresa de pe hotmail, cu raspunsul alora de la carr4, daca nu era a ta inseamna ca am trimis altcuiva

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

papanash, nu a reusit sotu' sa ajunga la tine azi, din pacate...
i-am zis sa ajunga la tine maine, pana in pranz.
printre jucarii este si o chitara cu diverse sunete si cantecele,dar am observat asta seara ca nu ii mai merg bateriile si nu am de unde sa cumpar baterii :(
Poate ai tu in zona vreun chiosculet cu baterii, sau poate cumpara cineva de la spital. Sunt de tip AA si trebuie 3.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Alexandra, e ok maine pana in pranz, daca totusi nu ma gaseste pe mine sa le lase fara probleme la oricare alt coleg. cumpar maine baterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

papanash, eu pot veni miercuri dimineata sa ajut la facut-ul de pachete. Pot veni cand incepeti programul si sa stau vre-o 3-4 ore...cred ca terminam in 3 ore. Sa-mi zici daca vrei sa vin, sau nu, eu vin cu multa placere...nu vreau sa fiu invoita . Contribui si eu daca nu ajung banii pentru fructe.

pai uite ca n-a fost sa fie, n-avem ce ambala maine dimi. sper ca nu-ti raspund prea tarziu, o sa te sun maine de la job.cred ca ti-am trimit un mail azi pe adresa de pe hotmail, cu raspunsul alora de la carr4, daca nu era a ta inseamna ca am trimis altcuiva

Papanash, am avut eu un feeling si m-am gandit sa citesc forumul dis-de-dimineata..'om fi telepate .

Inteleg ca toate intentiile mele bune sunt inutile ...eh alta data.
Adresa mea e la gmail, am si una la hotmail,dar nu o dau nimanui, ca n-o citesc niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

papanash, esti de milioane, ca de obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

m-a sunat papanash ca nu poate intra de la scarbici.A facut cumparaturile,a luat o gramada,asa ca fiecare copil va avea in pungulita:(sper sa nu uit ceva):banana,portocala,croisant,ursulet Barni,baton Nesquic,suculet cu pai,biscuiti,bomboane de pom,si atat imi amintesc,dar va scrie ea deseara sau maine dupa serbare,cand sper ca va pune si pozele A fost si sotul Andrei cu jucarioarele,asa ca pe maine Mosul va fi super incarcat cu daruri pt copilasii de la centru.
Mie imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa dau acum si jucariile,dar sigur vor mai fi ocazii,si vor ajunge la copilasi.
va tinem pumnii pt maine,'Moaselor"

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

repede, pe fuga mare:
eram de filmat cum am plecat de la carr4 cu caruciorul supra-incarcat.
am facut cheta si am cumparat multe: fiecare copil va primi o banana,o portocala, un croissant, un pachet biscuiti,un ursulet teddy, un suc cu pai,un baton cioco si cereale, plus 4 bomboane pom de la kooky.
impreuna cu colegele am ambalat tot,maine dimi plecam la 10 la serbare.
sa-mi tineti pumnii, am emotii !
am trimis deja multe jucarii frumoase,de la colegii mei si de la alex-andra.
am scapat de sentimentul de vinovatie fata de copii si fata de voi,pentru esecul cu "ferma animalelor", dar sper sa reusim in primavara.
mai am o problema delicata- cum ii dau maine banii dnei dr pt manusi, carti de colorat, costum mos si pungi ? n-are factura,bon.filmez cum ii dau banii sau cum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Eu cred ca se poate merg pe incredere, cu banii:)
ma rog, eu sunt o persoana care merge foarte mult pe increderea acordata celui/celei cu care interactioneaza, de aceea spun asta.
Ma bucur ca ai reusit sa faci pachetele la timp si ca s-au strans pt fiecare copilas

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Imi pare rau ca nu pot sa fiu alaturi de voi dar sunt fff ocupata cu noul job.succes maine la serbare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

papanashule, te-ai ridicat inca o data la inaltimea tuturor asteptarilor!! esti de milioane si meriti toate florile din lume!
abia astept sa vad poze de la serbare, va tin pumnii stransi1

cu banii, si eu merg pe incredere si cred ca toate, poti sta linistita.

Mergi la inceput

copiez mesajul de la papanash:

"Asa... sa ma lasati iar pe mine cand e cu boceala... A iesit superb. Am multe poze. Va pup pe toate!"

si din nou

Mergi la inceput