Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu va urmaresc din umbra ...sunt legata de maini si picioare,am un program haotic in decembrie,abia reusesc sa fac fata la 2 copii...eu am miercuri serbare cu baiatul,cu fata am sambata ...pot cumpara, daca e nevoie, bomboane din acelea de pom cu 14ron/kg...sunt foarte bune au jeleu in interior. ..daca credeti ca 3kg ajung ptr. 65 copii le pot dona eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

gata, a adormit !
eu pot mobiliza inca 2 colege sa facem pungute, cum am facut la serbarea trecuta. o napolitana cu cioco, un fruct, 2-3 bomboane (kokiy, e foarte ok). ce ziceti ? la birou am folii transparente si fundite pt legat. mai fac si o cheta, ca tocmai am primit bonurile de masa pt decembrie, si ne descurcam chiar daca depasim bugetul pun eu la bataie diferenta. e ok asa ? important e ca pana joi dimineata (10-11) cand vine dna sa le ridice, sa fie gata.
sa vad cum ma invart de o zi libera joi, sa merg la serbare la spital, ca dupa-amiaza am la baiatul meu serbare. si la noi e nebunie luna asta, dar eu randamentul maxim asa il am, in stres

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Cricor, lasa ca tu ai muncit cu varf si indesat data trecuta, de data asta esti "invoita"
Ancadragoman, tu pe unde esti ? nu mergi la serbare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

gata, a adormit !
eu pot mobiliza inca 2 colege sa facem pungute, cum am facut la serbarea trecuta. o napolitana cu cioco, un fruct, 2-3 bomboane (kokiy, e foarte ok). ce ziceti ? la birou am folii transparente si fundite pt legat. mai fac si o cheta, ca tocmai am primit bonurile de masa pt decembrie, si ne descurcam chiar daca depasim bugetul pun eu la bataie diferenta. e ok asa ? important e ca pana joi dimineata (10-11) cand vine dna sa le ridice, sa fie gata.
sa vad cum ma invart de o zi libera joi, sa merg la serbare la spital, ca dupa-amiaza am la baiatul meu serbare. si la noi e nebunie luna asta, dar eu randamentul maxim asa il am, in stres

e super asa, sa-mi spui daca mai pot ajuta intr-un fel!

alex_andra, lasa mingiile, ca nu ma car cu pompa de acasa pana la papanash la job ca sa le umflam. daca preluam eu jucariile era altceva, dar asa nu mai merge. oricum, sunt doar doua...

merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

papanash, eu pot veni miercuri dimineata sa ajut la facut-ul de pachete. Pot veni cand incepeti programul si sa stau vre-o 3-4 ore...cred ca terminam in 3 ore. Sa-mi zici daca vrei sa vin, sau nu, eu vin cu multa placere...nu vreau sa fiu invoita . Contribui si eu daca nu ajung banii pentru fructe.

Mergi la inceput

incearca papanash sa obtina niste discounturi de la carr4, va anunt cum am vesti. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

am rugat pe cineva sa mearga la un carr4, sa vedem cat e 1 ou kinder. cica e 2,54ron. asta in carr4 militari, dar banuiesc ca peste tot e la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

da, probabil ca pretul e la fel in toare magazinele Carrefour

eu am luat pentru copiii din clasa lui fi-miu cu 2.77 - din MegaImage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

papanash, nu a reusit sotu' sa ajunga la tine azi, din pacate...
i-am zis sa ajunga la tine maine, pana in pranz.
printre jucarii este si o chitara cu diverse sunete si cantecele,dar am observat asta seara ca nu ii mai merg bateriile si nu am de unde sa cumpar baterii :(
Poate ai tu in zona vreun chiosculet cu baterii, sau poate cumpara cineva de la spital. Sunt de tip AA si trebuie 3.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

hop si eu !
am scotocit peste tot si am gasit pana la urma costumul, ca eram in panica mare .

vesti bune si rele.
aia rea - carr4 nu ne poate onora rugamintea, cica n-au fonduri alocate sa ne faca discount.
vesti bune- a venit kokiy cu o sacosoaie de bomboane de pom, n-am facut verificarea calitatii ca am incredere in gusturile ei, si in plus s-a si uitat urat la mine ca m-am cam ingrasat .
fiindca raspunsul alora a venit tarziu, n-am fost la cumparaturi azi. asa ca maine cand vine dna dir ii dau jucariile si dupa-amiaza ambalam chestiile dulci si fructele pe care le voi duce eu inainte de serbare. sau ii zic ei sa treaca dupa-amiaza sa le ia pe toate.
eu cred ca ma descurc onorabil cu banii pe care-i am si fiecare copil o sa fie multumit. o sa fac poze si filmulet.

Mergi la inceput