Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!
Raspunsuri - Pagina 27
luminita2008 spune:
lumi, serbarea are loc joi, la ora 11, nu sambata! deci daca poti sa te mobilizezi cumva pana atunci, ar fi super.
cricor, eu zic ca daca nu ne ajung banii si ptr fructe, poti sa ne ajuti!, multumim tare!
alex_andra spune:
ok, o sa-mi trimit maine sotul la papanash la servici.
RUgamintea mea este sa-mi dea cineva pe PM, nr ei de mobil, ca sa poata sotul sa o sune cand ajunge acolo.
Eu nu am prea multe lucruri, din pacate, dar putin cu putin, strangem:)
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
papanash spune:
salutare, de-abia acum m=am asezat la calc.
deci, miercuri pana in pranz o sa vina dna dir. sa preia jucariile si dulciurile. A cumparat pentru toti copiii manusi si carti de colorat, plus un costum de Mos Craciun. totul acostat 3 milioane si ceva, a sarit in sus de bucurie cand i-am zis ca-i returnam din bani, ii pusese de la ea. Am convenit sa-i decontez 3 milioane. de restul ( inca 3 si ceva) o sa cumparam ceva, eu am aproape de birou un carr4, pot ajunge acolo sa iau ceva dulciuri, ca fructele sunt extrem de scumpe. M-am uitat in catalogul lor si ar ajunge pt un mos de cioco si biscuiti sau un croisant/copil. sau acolo poate mai gasec si altceva. Ce ziceti ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara tuturor.Andra,abia acum am citit ca ai putea trece azi pe la birou,dar din pacate nu am reusit sa igienizez jucariile. Masina mea de spalat da semne ca e pe duca(e in garantie,ca am luat-o extinsa-5 ani)dar pana ma programeaza astia de la service,mai trag de ea cum e,si nu pot risca sa mi se strice spaland altceva decat hainite .Am citit ca sambata ar fi serbarea,daca reusesc pana joi,le trimit la papanash la birou direct.ALta solutie,nu vad,deocamdata.Pupici si sper sa iasa bine totul Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
ia uite un motiv bun sa apara kokiy, iti da ea solutia optima de recuperare amasinii
Duamna kokiyyyyy, pe unde mai sunteti dumneavoastra ?
Cricor spune:
papanash - imi plac titlurile pe care le tot schimbi, in functie de eveniment
Eu as opta pentru o mandarina de copil. Kg e cam 6.5 - 7 lei (asta la mine in cartier), incap cam 6 mandarine intr-un kg, deci 10-11 kg ar fi destul. E drept ca-i o problema cu caratul lor ... imi dau si eu cu parerea ca de ajutat nu ajut :(.
Corina
papanash spune:
Fetelor, va multumesc mult ca sunteti aici !
cine ar putea sa ajunga la serbare joi la ora 11 ? nu are de facut nimic, cadourile vor fi facute deja. doar poze ,poze,poze.
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash salutare, de-abia acum m=am asezat la calc. deci, miercuri pana in pranz o sa vina dna dir. sa preia jucariile si dulciurile. A cumparat pentru toti copiii manusi si carti de colorat, plus un costum de Mos Craciun. totul acostat 3 milioane si ceva, a sarit in sus de bucurie cand i-am zis ca-i returnam din bani, ii pusese de la ea. Am convenit sa-i decontez 3 milioane. de restul ( inca 3 si ceva) o sa cumparam ceva, eu am aproape de birou un carr4, pot ajunge acolo sa iau ceva dulciuri, ca fructele sunt extrem de scumpe. M-am uitat in catalogul lor si ar ajunge pt un mos de cioco si biscuiti sau un croisant/copil. sau acolo poate mai gasec si altceva. Ce ziceti ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
e perfect:)
maine o sa te sun inainte sa vina sotul meu la tine la servici, ca sa confirmi ca esti acolo si nu pe la cumparaturi.
cum spuneam, am si niste mingii, dar doua din ele sunt putin dezumflate, nu foarte tare, dar suficient cat sa nu sara prea vioi, poate aveti vreo pompa pe undeva:)
Luminita2008 zicea ca are pompa, poate va puteti vedea ca sa umflati mingiile:)
Imi pare rau, as fi vrut sa particip mai mult si financiar si cu mai multe jucarii, dar ...e un moment mai prost
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
papanash spune:
eu am scotocit peste tot si nu gasesc costumul de serbare a lu asta mic. mai incerc si maine,altfel....se costumeaza in altceva
ok, am inteles, vreti fructe.fug ca-i ora de somn