Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!
Raspunsuri - Pagina 30
papanash spune:
a fost o serbare foarte frumosa,muncita de copii si doamnele educatoare. Au fost dansuri, scenete, poezii multe, balet. Mosul a fost foarte darnic, ca mereu copiii sunt iubiti si pretuiti.
cativa copii mi-au sarit in brate, m-au recunoscut si au venit sa ma pupe. si o mamica a venit la mine sa-mi multumesca,ma stia de la serbarea trecuta.V-au transmis mii de multumiri doamnele educatoare si dna director!
o sa fac un montaj frumos, sunt datoare DC un reportaj, o sa povestesc acolo despre noi si despre ei. Poze o sa descarc maine, am cablul de descarcare la job, azi am fost contra-cronometru, acum am venit de la serbarea baiatului meu si-s franta rau. Maine seara am petrecerea de craciun a firmei, deci probabil sambata o sa finalizez povestirea.
va pup si multumesc mult ca ati facut posibila si acesta actiune, meritati toate florile . Sunteti minunate !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
aoleu, ce-am uitat, in tot iuresul asta
La multi ani ferici, sanatate si implinire, draga mea Cricor, sa fi alaturi multi ani de-acum incolo de toti cei dragi tie !
Ma bucur ca te-am cunoscut, ai un suflet mare si frumos !
Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash aoleu, ce-am uitat, in tot iuresul asta [b]La multi ani ferici, sanatate si implinire, draga mea Cricor, sa fi alaturi multi ani de-acum incolo de toti cei dragi tie ! Ma bucur ca te-am cunoscut, ai un suflet mare si frumos ! |
Multumesc mult.
Multe multumiri si de la mine ca te-ai ocupat si de data asta de actiune.
Multumiri si celorlalte doamane(& sotilor lor) care au contribuit in diverse feluri ...nu dau aici nume, dar oricum sunt cateva si se stiu...in momente din astea ma gandesc ca o fi o speranta si pentru noi oamenii..sa fim oameni buni.
papanash spune:
Dragelor, primiti colindatorii !
Tanti Zavaidoc spune:
Acum am vazut si eu ce isprava ati facut! Nu am ce sa zic, decat
Si edit, ca sunt cascata: La multi ani fericiti, Cricor! Cum am mai spus, ma bucur enorm si sunt nespus de onorata ca te-am cunoscut.
Cricor spune:
TantiZ, Luminita - mutumesc de urari.
papanash, am vizionat filmuletul..foarte frumos...si copii parca sunt mai veseli si mai frumosi ca data trecuta...sau eu imbatranesc :).
Felicitari fetelor, ati facut un lucru minunat!! Pentru cele care nu ati ajuns acolo, va spun sincer ca merita sa mergeti,macar sa-i vedeti pe copii si sa le cunoasteti pe doamnele de acolo...pe mine dna asistenta si directoarea m-au impresionat.
papanash spune:
Sarbatori fericite tuturor ! Sa ne regasim cu aceleasi ganduri bune si in anul care vine
Cricor spune:
Buna,
Mai organizam vreo actiune pentru copii? Eu am hainute de la fi-miu si daca mai adunam hainute pentru ei, le-as pastra...altfel sa le gasesc un destinatar ca-i pacat de ele sa stea la mine in dulap nefolosite.
Eventual excursia aia la Ferma? Niste dulciuri de Paste?