Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare,
Papanash te rog sa ma tragi si pe mine de maneca cu un PM cand se vor strange banuti.Cu siguranta voi ajuta si eu.

Astept o capsunica, de mine ai uitat. Nu ca ar fi importanta, dar ma stimuleazapozitiv.
Pupici

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce-i cu papanash, pe unde e?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, fete dragi !
nu ma dati disparuta ca-s aici ! am fost tare prinsa in proiecte diverse si istovitoare, am inceput cu zugravit si reamenajat camera copilului si am facut apoi toata casa, proiectul umanitar cu sinistratii din Moldova pe care l-am coordonat printre picaturi de la job-n-am avut concediu ca asigurarile-s in foc continuu in perioada asta, si asa n-am mai avut timp si energie sa mai intru pe la aici.

Copiii-s in vacanta acum, de pe 15 august revin la spital. N-am mai vorbit cu nimeni de acolo ca sunt cu totii in concediu. Mai avem putin si reorganizam actiunea Ferma animalelor.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Giulia, nu te-am uitat cu capsunica, numai ca nu eu le dau, eu le propun, doar. Am o datorie mare la admin si cum reusesc sa ma achit de ea cum facsi lista noua cu capsunicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Papanash dragalash, ai avut o vara plina din cate vedem noi .
Am o intrebare, pana la urma care sunt planurile de "bataie" pentru actiunea "scoala". Se ocupa cineva de cumparat cele necesare pentru scoala si noi trimitem banuti (oricum pentru cele mai de departe asta e solutia ce mai facila), sau trimite fiecare ce gaseste sau are ?
Ca in cazul asta, ar fi tare buna o listuta pe varste si sexe ca sa ne putem orienta un pic.
Pup capsuni
ps: editez ca vreau si io capsunica ... sa ma laud la sotz ca-s dulce nu acra cum ma lauda unii si altii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

of, mai fetelor, chiar n-ati citit ca a avut loc serbarea de incheiere a anului si pe cei 12 i-am trimis la scoala cu ghiozdanele, diplome de absolvire si penare utilate ? N-ati vazut pozele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Tu vorbesti serios? Asa habauca am fost? Nu stiu cum si de ce si ce-o fi fost in capul meu de am inteles asa, dar eram sigura ca actiunea ghiozdane e pentru la toamna ... pentru inceputul anului. Sincer, puteam sa jur ca pentru atunci, adunam si ghiozdanele si treininguri si caiete ...
Imi pare nespus de rau, sincer nu m-am prins. Mai ai vre-o actiune planificata pentru ei, sau vre-o idee? De data asta, poate inteleg si nu mai ratez ...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

pai urmeaza ca dupa 15 august, cand vor reincepe cursurile, sa organizam (sau mai bine spus, reorganizam) actiunea "ferma animalelor". din banii stransi am cheltuit numai 400 ron, pentru ghiozdanele, penare utilate si dulciuri. am bonurile in agenda de la job, o sa le fotografiez sa le pun in zilele urmatoare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Pe principiul "mai bine mai tarziu decat nicidata" v-am gasit si eu acum, cand au intrat copiii in vacanta. O sa urmaresc subiectul, sa vad cu ce pot contribui si eu.

Pana atunci,poate ma lamuriti si pe mine care e situatia copiilor. De ce stau in spital? De ce parintii vin sau nu vin la serbari? E un soi de internat sau copiii mai si sufera de ceva?

Poate ati mai discutat in istoria topicului, dar eu abia acum v-am descoperit. Daca nu va e prea greu, raspundeti-mi si mie la intrebari.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

bine ai venit alaturi de noi.
cred ca pana acum te-ai lamurit, citind prima pagina a topicului. este vorba despre un spital, unde sunt internati majoritar copii cu probleme auditive (dar nu numai)si in limita locurilor libere, copii din familii foarte sarace, adusi de parinti sau bunici fiindca n-au ce le pune pe masa de acasa. Sunt in regim de internat, fac diverse activitati-gen cursuri gradinita, au ore de balet (cu o doamna profesoara pensionara, care vine gratuit la ei, cei bolnaviori fac si tratament cu personalul specializat de acolo. Sunt frumosi, curati, destepti si, ca orice copials, au o imensa nevoie de afectiune. Noi incercam sa le oferim surprize, din cand in cand, pe care le oferim si copiilor nostri, gen cadouri de 1 iunie (vezi actiunea 1 iunie- cand toti copiii au primit cadouri frumoase ), serbari (cand ne-am luat ramas bun de la cei 12 viitori scolarei , le-am dat diplome de absolvire, ghiozdanele si penare, iar celorlati cate o punga cu dulciuri,mult apreciate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu intelesesem inainte sa plec in concediu ca organizati intai Ferma Animalelor dar, neavand acces la internet pe timpul concediului, nu am stiut de schimbari... Off, ce rau imi pare! Papanash, eu acum ce fac cu penarele? Ti le-as trimite pentru alte actiuni...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput