Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!
Raspunsuri - Pagina 21
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash hello, fete dragi ! nu ma dati disparuta ca-s aici ! am fost tare prinsa in proiecte diverse si istovitoare, am inceput cu zugravit si reamenajat camera copilului si am facut apoi toata casa, proiectul umanitar cu sinistratii din Moldova pe care l-am coordonat printre picaturi de la job-n-am avut concediu ca asigurarile-s in foc continuu in perioada asta, si asa n-am mai avut timp si energie sa mai intru pe la aici. Copiii-s in vacanta acum, de pe 15 august revin la spital. N-am mai vorbit cu nimeni de acolo ca sunt cu totii in concediu. Mai avem putin si reorganizam actiunea Ferma animalelor. |
si io care ma gandeam ca meriti putina vacanta treburile nu se termina niciodata.
sanatate si sopr in toate sa ai.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!
LauraNicole spune:
Nici eu n-am disparut dar imi caut alt job si ma munceste sefa ca pe hotii de cai!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Monnvas spune:
Papanash, multumesc pentru info! O sa va mai urmaresc si incerc sa contribui si eu cu cate ceva, bani, alergatura sau lucru manual, in caz de nevoie.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
danielac spune:
Papanash, revin si eu dupa 17 august cu donatii pentru copilasii din spitalul orfelinat! astept sa dai tu semnalul atunci! am si o prietena care doreste sa doneze cand ajunge in tara!
pupici si spor la treaba!
kariguld spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Nici eu n-am disparut dar imi caut alt job si ma munceste sefa ca pe hotii de cai! |
bafta multa in gasirea altui job!
cheama inapoi menajera si majordomul!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!
Miriluta spune:
Salut fetelor, eu nu am mai urmarit subielctul pt ca lucrez foarte mult si abia ajung sa imi vad copiii. Am treningurile si creioane si caiete pt copiii pt scoala. Imi poate scrie si mie cineva pe privat cand si cui le pot trimite?
Va pup
papanash spune:
citat din mesajul lui Miriluta Salut fetelor, eu nu am mai urmarit subielctul pt ca lucrez foarte mult si abia ajung sa imi vad copiii. Am treningurile si creioane si caiete pt copiii pt scoala. Imi poate scrie si mie cineva pe privat cand si cui le pot trimite? Va pup Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
s-a incheiat actiunea "scoala'. Imi pare rau ca n-ai putut citi la timp despre desfasurarea evenimentelor.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
bafta multa in gasirea altui job! cheama inapoi menajera si majordomul! Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David M-am nascut pentru succes! |
eu chiar ma gandeam ce se intampla cu tine, ca eram obisnuita cu prezenta ta zilnica.... iti urez si eu succes in gasirea unui job adecvat, pe masura dorintelor si putintelor tale. multa sanatate si multi pupici.
papanash spune:
si fiindca se plange Laura de munca multa, sa va zic si eu, ca tin locul a inca 2 persoane si nu-mi mai vad capul, noroc ca imi place mult ce fac si o fac cu drag. Dar dupa job sunt rupta, nu mai pot decat sa incropesc ceva de haleala si gata, iau forma patului .
zilele astea o sa sun sa vedem ce mai fac copiii, daca s-a terminat amenajarea, data limita era 15 august.
Voi ce mai faceti ? ati terminat concediile ?
ancadragoman spune:
Papanas ce strangem pentru urmatoarea actiune?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!