Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Papanash, am ramas fara cuvinte, iar mie nu mi se prea intampla Felicitari, ca altceva nu stiu acum ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, fac si eu o pauza, intre 2 straturi de vopsea.
Kari, uite cum e treaba: de data asta treaba grea a facut-o Alex@sara, ea a fost la cumparaturi, cu copilul dupa ea, cu ajutorul de nadejde pe nume de cod Cinezee.
Data trecuta, la serbarea de 1 Iunie, partea grea a picat pe Tanti Zavaidoc si Cricor, ele au stat la sortat si ambalat cadouri pentru pitici.
Data viitore, vom vedea, facem prin rotatie, ca de-aia suntem in gasca, sa ne sfatuim, ajutam si incurajam.
Nu v-am zis ceva important: de azi, timp de o luna, copiii sunt in vacanta, unii la bunici, unii la parinti. Spitalul este inchis pentru dezinsectie, zugraveli, etc. Ma tot gandesc oare ce s-a intamplat pana la urma, au sosit toti parintii sa-si ia copilasii ? Ca ramasesera acolo niste sufletele tare suparate....
Deci, actiunea "ferma animalelor" se amana la o data pe care o vom stabili, dupa 15 august.
Ancadragoman, nu-s suparata pe tine ca n-ai venit, doar ca nu ne-am cunoscut, de-aia-s suparata.Dar recuperam noi.
Tanti Zavaidoc, ba chiar te rog sa nu amutesti, ca ultima vreme ai cam lipsit pe-aici si nu-i ok.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Felicitari,dragelor!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Felicitari fetelor!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Anca, acum am vazut mesajul tau, ti-am dat PM. Multa sanatate !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Felicitari din toata inima pentru reusita actiunii Papanash! ai dovedit inca odata ca ai un suflet mare si bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

FELICITARIIIII!!! dragelor,sa dea DD sa reusiti(/m-pe viitor sa faceti cati mai multi copii fericiti

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pe principiul "mai bine mai tarziu decat nicidata" v-am gasit si eu acum, cand au intrat copiii in vacanta. O sa urmaresc subiectul, sa vad cu ce pot contribui si eu.

Pana atunci,poate ma lamuriti si pe mine care e situatia copiilor. De ce stau in spital? De ce parintii vin sau nu vin la serbari? E un soi de internat sau copiii mai si sufera de ceva?

Poate ati mai discutat in istoria topicului, dar eu abia acum v-am descoperit. Daca nu va e prea greu, raspundeti-mi si mie la intrebari.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Papanash, ti-am scris un PM!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Pe principiul "mai bine mai tarziu decat nicidata" v-am gasit si eu acum, cand au intrat copiii in vacanta. O sa urmaresc subiectul, sa vad cu ce pot contribui si eu.

Pana atunci,poate ma lamuriti si pe mine care e situatia copiilor. De ce stau in spital? De ce parintii vin sau nu vin la serbari? E un soi de internat sau copiii mai si sufera de ceva?

Poate ati mai discutat in istoria topicului, dar eu abia acum v-am descoperit. Daca nu va e prea greu, raspundeti-mi si mie la intrebari.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

situatia cea mai clara o au papanash, tanti Zavaidoc, kokiy si fetele care au mai fost acolo, nu mai stiu exact care sunt, dar au mai fost cateva.

Eu un soi de spital-camin.
Copii, unii au probleme de sanatate, altii nu au familii, sau au , dar nu pot sa-i creasca.

Cel mai bine, daca vrei detalii clare, vorbeste cu fetele care au fost acolo, da-le un pm.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput