Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!
Raspunsuri - Pagina 18
papanash spune:
ziua de ieri m-a umplut de fericire, pentru cei 12 scolarei a fost o surpriza totala, nu stiau,nu se asteptau sa primeasca ceva la ultima serbare de la gradi. nu reusesc sa incarc poze si filme in structura de montaj onetruemedia, s-a reactivat pacatosul de virus in aparatul foto.
nu stiu daca puteti vedea www.flickr.com/photos/22410163@N08/4798097755/in/photostream/" target="_blank"> aici cateva poze si un film
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
deci ieri de dimineata s-a anuntat o sedinta, care urma sa dureze cateva ore, care-mi dadea peste cap planul cu serbarea. am lasat 2 colege sa faca pachetele cu dulciuri pentru toti copii, caci nu se cadea ca sa nu primeasca asa ceva, prin urmare fiecare a primit bomboane, o magura cu lapte, o napolitana trasa-n ciocolata. Plus un carton cu desene de colorat. Impachetate frumos, cu fundita. la ora 11 am plecat, in plina sedinta, ca era ceva urgent si de ne-amanat. Am mai luat o colega si am incarcat cadourile in masina, am ajuns acolo pe la 12, copiii erau acolo, cu putinii parinti veniti sa-i vada la serbare. Cateva fetite mai mici plangeau, ca nu venisera mamicile lor. Nici nu vreau sa comentez aspectul asta, am stat cu ele, am incercat sa le distrez si le-am pupat si imbratisat cu mult drag.nici cand am plecat de-acolo,pe la 15.30, nu venisera mamicile sau taticii lor.
Scolareii au primit primul lor ghiozdanel, primul penar, prima diploma. exclamatii de genul " uauuu...ura...super...." la fiecare nume citit pe diploma, erau atat de emotionati....si eu cat ei toti la un loc...
au dansat, o sa-i vedeti,ce veseli, frumosi si plini de energie sunt.
luminita2008 spune:
papanash, FELCITARI!!
atat tie, cat si celorlalte fete implicate intr-un fel sau altul!
se vad pozele si filmul si se citeste bucuria si copilaria, voiosia pe chipurile copiiilor!
inca o data, felicitari!
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
tzitziri spune:
Felicitari fetelor pentru ce ati reusit sa faceti!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
luy spune:
Bravo, papanash, ma bucur din suflet ca au fost fericiti copiii !
Imi inchipui surpriza lor... sa fie un semn ca vor incepe scoala cu dreptul, ca se vor duce acolo cu placere !
Pentru toate fetele care au facut posibila acest lucru :
si
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 28+ cu la purtator
papanash spune:
ma bucur mult ca va place , stiam eu.
ce ziceti despre www.flickr.com/photos/22410163@N08/4798192029/" target="_blank"> ratustele astea simpatice ?
alex_andra spune:
papanash
am citit mesajele tale, cu lacrimi in gat, de emotie
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
papanash spune:
fetelor, eu va multumesc mult pentru ca ati facut posibila o astfel de intamplare, o astfel de emotie si bucurie in inima curata a copilasilor ! Sunteti suflete mari, sunteti calde si iubitoare, va pasa si asta e cel mai important pe lumea asta, sa nu ramanem indiferenti, ci sa ne pese !
ancadragoman spune:
Foarte frumosi copii si energici
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
kariguld spune:
papanash, desi meriti mai mult. pentru ca munca cea mai grea ai facut-o tu!
am vazut niste zambete strengaresti acolo si copii fericiti!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!