Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Papanash, am gasit la gara la metrou niste seturi cu animalute dar erau urate rau si am zis sa mai caut. Vreau sa ajung in piata maine, e posibil sa existe si pe acolo pe la tarabe ( sambata m-am uitat si in Carrefour , dar nici urma de asa ceva )

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 26+ cu la purtator

si eu m-am uitat aseara in real si n-am gasit. Adi are din piata, tot de-astea ieftine , cred ca din dragon, dar noi le-am luat de la un magazin de cartier.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

nu mai ziceti nimic? daca nu saptamana viitoare, cealalta vreti ? inteleg ca Alex@andra nu poate saptamana viitoare, Kokiy nu (ce mai face baiatul, gata cu enterocolita ? , vreti cealalta ? Luy, ma bazez pe tine ? Tanti Zavaidoc ?

ia sa strig eu condica !

Lyada
CNM
ralcat
Carminabulina
Anina_n 35
cl
alex@sara
alex_andra
Slippers
Tzitziri
gabidaniela
giulia71
luminita2008
alinamoro
karliguld
ina32

cine lipseste sa vina cu scutire, cine n-are scutire sa faca rost, cine nu face rost sa se prezinte la ferma cu animale, dar sa zica data si ora .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Papanash, cu tot dragul, dar sunt cam departe (Arad).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele ,
in Auchan am mai vazut animalute ,erau la bucata,si dinozauri

Papanash,eu nu sunt diponibila in saptamana 6-12 iulie ,poate doar daca ma invart de un schimb de tura ...

Despre virusul stomacal ...dupa Razvan a urmat Claudia si acum eu ...la mine e o forma mai usoara ,ca m-am tratat la timp ...

....................................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Nu m-as baga pentru ca mi-e greu cu cei 3 dupa mine si pana jos la paine daramite la plimbare cu inca 70 de copii. Eu mai rau incurc si as avea nevoie de ajutor .
As putea imprumuta masina mea si sacunele, 2 la numar unei soferite asa ca sa va deplasati mai usor pana acolo...sau fara scaune de masina, cum doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

eu pot si sapamana care vine si cealalata. repet, teoretic, daca imi sunt copiii sanatosi si-i duc la cresa.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

spun si eu prezent, doar virtual.
va urez succes, in oricare zi veti alege sa mergeti la ferma animalelor!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Imi pare rau ca nu pot sa particip si altfel la actiune decat trimitand bani.
M-am intors la serviciu si oricum nu am nici un pic de independenta de miscare (am carnet dar nu am mai condus de ani de zile).
Daca organizati ceva in weekend - orice- as participa cu mare placere.Dar din pacate in timpul saptamanii nu pot - in weekend m-ar duce si m-ar aduce al meu.

Dar tin aproape de subiect si sper sa le placa copiilor la Ferma

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

o sa ma uit azi cand plec de animalute la metrou ,de acolo i-am luat Mariei si erau vreo 6-7 la punga.Conteaza ca sunt si animale exotice?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

am fost azi in Auchan Titan si am vazut animalute domestice la 3.85ron/buc. aveau asa: porc, vaca, tap, capra. aveau si dinozauri, vreo 3-4 sortimente, acelasi pret/buc.
daca gasiti la un pret mai mic, va rog sa ma anuntati. daca nu, pot sa cumpar incepand de duminica (am parastas de 1 an ptr mama sambata si sunt cam varza in perioada asta...)

tzitziri!

papanashule, de cati adulti e nevoie ca sa avem grija ca totul sa iasa ok? sigur, cu cat mai multi, cu atat mai bine, dar un minim de patru-cinci persoane e suficient? exceptand personalul de la spital...
hai sa vedem clar de cate pers e nevoie, sa vedem cine poate veni sapt viitoare sau cealalata si sa demaram actiunea, le-am promis copiiilor si acum parca batem pasul pe loc.....

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu pot sa vin abia dupa 13 iulie,adica in zilele 14-15-16 ca sunt in concediu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput