Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!
Raspunsuri - Pagina 10
papanash spune:
hello , fete dragi !
azi au mai intrat 50 RON de la ina32 am actualizat lista de pe prima pagina.
Am notat tot ce-ati propus pentru vizita la ferma, cred ca o sa ramana pentru saptamana viitoare, ca asta se anunta cu ploi.
va anunt maine ce stabilim, sa ne corelam si cu transportul,si cu o zi libera la ferma si cu vremea.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Am inchis cutiile azi si le-am cantarit ca sapt viitoare sa chem curierul .Au impreuna 23 de kg adica fiecare cam 11 kile400 . ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11 |
deci ma cocosezi, asa ma iubesti tu pe mine, da ?
papanash spune:
citat din mesajul lui novus Buna fetelor !! Vreau sa ajut si eu cu haine, jucarii si ce mai e nevoie ! Cum trebuie sa procedez ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu (03.03.09) |
Novus, multumim mult pentru ca esti cu noi . Maine o sa sun si la spital si aflu cum stau la capitolul hainute, ce mai au nevoie.
tu pentru ce varste ai hainute ? acolo sunt copii intre 2 si 8 ani.
papanash spune:
fetelor, la ferma o sa sun maine sa intreb despre animalute, dar cred ca acolo sunt scumpe. Parerea mea e ca sa cumparam din Dragon,cum spuneati. Luy, daca ai apucat sa cumperi deja, da-ne un semn .
luy spune:
Papanash, am gasit la gara la metrou niste seturi cu animalute dar erau urate rau si am zis sa mai caut. Vreau sa ajung in piata maine, e posibil sa existe si pe acolo pe la tarabe ( sambata m-am uitat si in Carrefour , dar nici urma de asa ceva )
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 26+ cu la purtator
Alex@Sara spune:
Cu nespusa parere de rau,daca va fi saptamana viitoare iesirea la ferma,eu trebuie sa zic pas....am scris mai inainte de ce nu o sa putem veni si noi saptamana care vine...Saptamana asta pe joi/vineri au anuntat ca se mai potolesc ploile,si va fi destul de cald 29-31 grade...daca va hotarati pt zilele astea,contati pe noi.
mai vroiam sa va zic de merele care le-am cumparat pt copii...papanash,te rog sa suni la ferma si sa le zici doamnelor sa le puna direct in lada in care le-am trimis sa nu se strice prea multe,iar daca mai sunt stricate printre ele,sa le aleaga sa le dea animalutelor ,si o sa trimit eu bani pt altele pt copii.
Iar animalutele....nu stiu daca o sa mai merg in Dragoane ca mi-a tras tzeapa socrella si nu mai vine sa stea la noi cat face tratamentul de acupuntura ,si daca va ploua,nu pot merge cu Daria dupa mine.Daca cumva o sa ajung,o sa dau de stire,sa nu mai luati si voi,dar v-am zis sa nu va mai bazati 100 % pe mine...imi pare tare rau .Noapte linistita va doresc
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ancadragoman spune:
Nu putem merge sambata?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
papanash spune:
buna fetele, ce mai faceti ? voiam sa va intreb daca data de 8 va convine, cine poate sa vina ? n-am rezervat inca, vreau sa va intreb daca suntem macar 4 eu zic ca-i ok.
Alex@andra, am intrebat de mere si inca sunt ok, sunt pastrate toate intr-o incapere intunecata, unde tin si ei mancarea.
papanash spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Nu putem merge sambata? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
sambata si duminica nu primesc grupuri, din pacate.
papanash spune:
nu mai ziceti nimic? daca nu saptamana viitoare, cealalta vreti ? inteleg ca Alex@andra nu poate saptamana viitoare, Kokiy nu (ce mai face baiatul, gata cu enterocolita ? , vreti cealalta ? Luy, ma bazez pe tine ? Tanti Zavaidoc ?
ia sa strig eu condica !
Lyada
CNM
ralcat
Carminabulina
Anina_n 35
cl
alex@sara
alex_andra
Slippers
Tzitziri
gabidaniela
giulia71
luminita2008
alinamoro
karliguld
ina32
cine lipseste sa vina cu scutire, cine n-are scutire sa faca rost, cine nu face rost sa se prezinte la ferma cu animale, dar sa zica data si ora .