Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!
Raspunsuri - Pagina 9
alex_andra spune:
papanash,doamne fereste, eu am zis ca nu e vina nimanui,n-am contestat decizia, am explicat doar de ce nu mai pot sa mai vin data viitoare.
eu am aflat la ora 9 ca nu mai mergem. asta insemna sa ma duc de la 10 la servici, deci sa stau pana la ora 16 si nu puteam, pentru ca eu nu am nici bona si nici nu-mi duc fata la gradinita, o las la bunici, iar ei lucreaza, nu-s pensionari si lucreaza cu ea acasa. si nu le e nici lor usor.
mie chiar imi pare rau ca nu mai pot veni, dar asta e...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
LauraNicole spune:
Am inchis cutiile azi si le-am cantarit ca sapt viitoare sa chem curierul .Au impreuna 23 de kg adica fiecare cam 11 kile400 .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
novus spune:
Buna fetelor !!
Vreau sa ajut si eu cu haine, jucarii si ce mai e nevoie ! Cum trebuie sa procedez ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu (03.03.09)
ancadragoman spune:
Papanas nici eu nu stiudaca mai pot sa ajung,la fel ca Alexandra si eu mi-am luat concediu joi sa pot sa vin dar vedem in functie de ce am la munca.Cand vreti sa mergem?Hai sa propunem o zi si sa vedem cine merge.SAambata nu se poate?
Novus bine ai venit
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
kokiy spune:
Buna,
si eu o sa fiu restrictionata de programul de la serviciu ...saptamana viitore e ok ptr. mine ,urmatoarea saptamana nu ...
Papanash,pune tu o zi, cand crezi ca esti diponibila ,iar noi ne vom ghida dupa ea ...o sa refacem lista cu cine poate veni...sunt sigura ca se vor strange si alte fete care nu au fost disponibile saptamana trecuta
....................................................................................
Alex@Sara spune:
Pt saptamana care vine e ok pt noi in orice zi.Saptamana cealalta nu,ca luni avem de alergat la pediatriu,dr de famile pt avize,trimiteri si marti mergem sa ii scoata firele de la ochisorul Dariei,si apoi cateva zile nu o pot scoate in aglomeratie.Deci,daca va hotarati pt saptamana viitoare,contati pe noi
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
luminita2008 spune:
va salut,
am copiii bolnavi, de-asta n-am mai dat pe aici.
papanash, eu teoretic pot veni oricand, practic, habar n-am si nici n-am cum sa aflu. depinde daca mi-s copiii sanatosi, sa-i pot duce la cresa. vineri si azi nu i-am dus, inca nu stiu ce sa fac maine, vad in functie de cum evolueaza treaba. daca sunt ok si ii duc maine sau miercuri la cresa, joi 1 iulie e ok ptr mine. la fel si saptamana urmatoare, daca nu pot alte fete pe 1 iulie, dar totul depinde sa ii pot duce la cresa, altfel nu am cu cine sa-i las.
in we, din ce am vazut la ei pe site, nu se organizeaza vizite ptr grupuri, ca intreba cineva...
f buna mi se pare si mie ideea cu animalutele. au si in Auchan, vreo 3lei/buc, daca nu ma inseala memoria. in Auchan Titan. de asemenea, am vazut si prin piete, la set de maximum 10 buc, vreo 25-30ron pe set.
eu zic sa sunam sa vedem ce au si la ferma, cum spunea Tzitziri, sa comparam preturile, vedem daca ne ajung banii, daca mai strangem sau in ce directie ne orientam.
papanash, te rog mult, daca se stabileste data, da-mi si mie un sms, eu nush cum si cand mai pot intra pe net, acum am profitat ca-mi doarme unul dintre copiii...
va pup.
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Alex@Sara spune:
Lumi,eu sper sa ajung maine dimineata in Dragoane si sigur o sa ma uit dupa animalute si o sa si iau,ca e cerere si la Bazar,si siiigur sunt mai eftine decat dincolo...(halatu',halatu,da' cat e halatu' ?)DAca va hotarati pe miercuri,poate veni si Mihaele Cinezee ,si sper sa ne adunam cat mai multe(desi daca nu mai vine Alexandra nu stiu zau cum o sa ajungem si noi,dar facem ceva si tot venim daca va fi saptamana aceasta
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
luminita2008 spune:
ok, Lumi, pai cumpara tu animalutele atunci. eu zic sa luam pentru toti, chiar daca nu vin toti cei 80, dar sa nu se simta cumva...
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"