Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

bun, pai hai sa ne hotaram intre 12 iulie si 16 iulie. cine poate veni atunci??
pana acum anca si eu. papanash? altcineva?

am ajuns acum si in piata, am gasit animalute domestice la set, 6 pe set la 13 lei si la 14 lei setul, deci un pret ceva mai bun decat in Auchan. insa nu au f multe seturi, deci va trebui sa cumparam din mai multe locuri. astea din piata mi-au placut mai mult ca model, aveau si cai si catelusi si erau mai faine.
cine, in afara de mine, se mai baga la cumparat? ca e clar ca n-o sa gasim 80 de buc intr-un singur loc.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

bine v-am regasit, dragelor !
am avut ceva probleme de sanatate, care s-au suprapus nefericit cu o inchidere de trimestru, am facut o cadere de calciu mai severa decat de obicei , asa ca nici macar n=am avut cum sa zac sa ma refac.
noi nu avem un concediu planificat, deci sunt disponibila luna asta. din discutiile cu spitalul, ei prefera ziua de joi, cred ca 15 iulie e ok.
cine merge pe 15 ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Va salut si va admir - asta e introducerea.

Eu as fi vrut sa contribui la pachetul pentru cei care merg la scoala, si in limita posibilitatilor, cate ceva si pentru ceilalti copii.

Daca aveti timp sa faceti un necesar ( numar de copii/sex/marime) v-as ruga sa-mi trimiteti si mie un mail.

Eu lucrez full-time si intru destul de rar pe forum, dar mailurile le citesc zilnic

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Seara buna .Am fost de dimineata in Europa si am gasit animale domestice,la 10 ron setul de 9 sau 10 bucati,nu le-am putut numara prea bine,dar 9 erau sigur.Avea 6 pungi numai,deci nici aici destule,dar daca mai bantui cred ca mai gasesc .Nu am luat ca aveam cam multe bagaje si ma grabeam ca a ramas tati cu cei trei iezi acasa-cosmarul lui -dar o sa mai fug miercuri sau joi expre pt ele,daca ziceti ca e ok pretul .Noapte frumoasa si linistita tuturor

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

lumi, eu zic ca e ok pretul, e cel mai bun de pana acum.
tu poti veni pe 15?

eu pot pe 15.

papanash, sanatate multa!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna,

Am luat eu primul set de animale domestice : 12 buc , am dat pe el 13 lei. Am ales unele de marime medie ( de ex. vaca are 7 cm de la cap la coada si 5 cm inaltime ). Asta este cea mai buna oferta pe care am gasit-o, vad ca si voi cam tot asa ati gasit. Mai gasisem niste seturi la 6 lei cu mai multe animale, dar mi s-au parut prea mici.
Din pacate nu aveau decat setul acesta, a zis ca o sa mai aduca, mai trec eu maine pe acolo sa-i amintesc vanzatoarei ( mi-a zis ca in principiu imi poate aduce a doua zi ).
Eu as merge cu voi la ferma, insa nu stiu cat de ajutor va pot fi, deoarece deja burta mea este impresionanta si nu prea rezist la 'tavaleala'. Plus ca mi se pare complicat cu transportul. Asa ca nu promit nimic, mai vedem cum ma simt pana atunci ( am si zile mai bune, si mai proaste ). Dar mi-ar placea sa vad bucuria din ochii copiilor...

Papanash, imi pare tare rau pt problemele de sanatate. Sper sa iti revii curand si sa fii iar plina de energie cum te stiam !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 27+ cu la purtator

Mergi la inceput

buna, dragelor !
de vineri tot sun la spital. si dna directoare si asistenta- dna Carmen au telefoanele inchise. Mi-a spus azi Luci ca ea stie ca sunt in concediu, nu stiu pentru cat timp. Fara ele nu putem merge nicaieri. Asa ca suntem nevoite sa mai amanam un pic, pana aflam vesti de la ele. cum le prind, dau de veste. Kokiy, ai reusit sa vorbesti saptamana trecuta cu dna directoare ? stii cumva despre concediu, cat dureaza ?

Mergi la inceput

despre animalutze nu stiu ce sa zic decat ca va sustin financiar din banii stransi, daca imi dati nr de cont va trimit imediat banuti. Sunt in jur de 40 copii, asta stiti.
va multumesc mult, imi creste inima de bucurie cand vad atat implicare din partea voastra si abia astept sa ne cunoastem si personal !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele ....n-am dat de doamna directoare,dar cred ca putem afla un numar de la centru de pe net ...eu saptamana asta sunt dimineata si nu puteam veni ,dar daca e pentru saptamana viitoare sunt disponibila,dar cu copil la purtator

....................................................................................

Mergi la inceput

kokiy, o sa sun maine pe fix, il aflu de la informatii, dar ideea e ca fara macar una dintre cele 2 doamne, nu putem scoate copiii de-acolo. si , din cate zicea Luci, n-au concediu asa, ca noi, cate o saptamana....

Mergi la inceput