BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (139)
Raspunsuri - Pagina 18
sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Eu am o problema,de 2 zile ma .Ieri de 4 ori si azi noapte de 3 ori,scaun moale.![]() Voi patiti la fel?Sau oare o fi de la visinile mele?Tatal meu a zis ca e imposibil![]() 37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 19 ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
Bine ai venit in club!!! eu de 2 sapt o tin tot asa si nu are nici o leg cu ciresele, numai ca eu ma duc si de 7/8 ori la baie. SE APROPIE MOMENTUL!!!!!

37+
Bogdan-Andrei
AMR ~ + 2 sapt
racusor2010 spune:
copilul meu e de groaza
am papat pe la 2 si de atunci iar doarme...a papat vreo 20 min la san 
cu pofta...
dar tot scoate sunete prin somn si eu cred ca se trezeste...el nimic 

mamici, asa fac copilasii? scot sunete prin somn? ![]()
![]()

mami de brotacel Andrei Ioan
aelita spune:
CARMEN cu schimbatul copiilor,noi chiar glumeam ca daca nu am fi stitu sigur ca nu ni ni-au luat nici 5 minute de langa noi(doar a doua zi la vaccin dar deja isi cunostea cioara puii),as fi zis ca nu sunt ai mei,ca eu ma asteptam sa am copii blonzi si au iesit negriiii si cu un par mare si negru.eu care ma asteptam sa iasa cu puf galben ca de pui
Sofia avea par si pe umeri,pe urechi
ce mai,era frumoasa oricum,puiul de cioara,stii![]()
31+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
btz_ovi spune:
racusor vai vai ce bine ar fi daca ai gura pocita
Nu zic,burtica mi-e draga de mor,vb Tinei o sa imi fie tare dor de ea insa de cand v-am vazut comorile parca sunt tare nerabdatoare sa imi cunosc si eu motanelul

37+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
ooana spune:
| citat din mesajul lui Victo cris, voi avea 37 de sapt si 2 zile, dar ma duc asa, pt ca miercuri termin trat pt candida si vreau sa vad dc trec si simptomele, sa ii pot spune dritei. Oana, tu pt candida ai luat antibiotic? Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 21 de zile de dans in burtica |
da, pentru candida...iar la 7 saptamani de la ultimul antibiotic imi ia iar din col sa vedem daca am rezolvat problema
Oana
37+ Matei
AMR 19 zile
aelita spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Eu m-am masurat la burtan cu ruleta ca metrul nu stiu pe unde-i si am 118cm. Maica-mea closca langa mine, da si mie ruleta sa ma masor, ea acum are cu 16 kg mai putin ca mine. Cat credeti ca are mijlocul? 100cm Dragaico, tu parca ultima oara o aveai 119? Carla tu cat o ai? Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -2s |

nebuna esti
31+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Mycya spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Alta problema, din cate am inteles, nu este bine sa dormi pe spate. Eu toata sarcina am dormit numai pe spate, tot incerc sa ma intorc pe o parte sau pe alta da nu le place ratoilor. Cum ma intorc cum incep sa loveasca amandoi, da lovesc tata si nu se opresc pana nu ma intorc inapoi pe spate, apoi se calmeaza. E clar ca nu le place, cred ca vin unu in altu si n-au loc Voi cum dormiti? http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
eu din ce am auzit nu e o problema daca bebeii nu dau semne ca nu le-ar place daca tu poti dormi mai bine pe spate important e sa te poti odihni.eu una dorm mai mult pe stanga,pe spate nu mai pot mi se face rau nu am aer,ametesc si pe dreapta la fel daca stau mai mult de jumate de ora.

Bianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
nela_didea spune:
Aelita nu esti singura care n-are nume la bebel. Nici noi nu ne putem hotara, ba unu nu-mi placa mie si ii place sotului sau invers, ba unu nu suna bine cu numele de familie, ba unu nu ne place ca aduce cu persoane mai mult sau mai putin placute...etc. Este intr-adevar o misiune grea. 
Ce-o fi cu Crissy77 de n-a mai intrat?
31 + cu o
de 
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
btz_ovi spune:
Aelita aoleu pai cand ma ia abia merg de dureri
Sorina ha ha
parca ne vezi pe amandoua tinandu-ne de holurile maternitatii si cautand un laptop sa forumuim impreuna 
37+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
beluistef spune:
Sorina, Ovidutza...si eu am incceput sa ies zilnic nu de multe ori doar o data, insa, inainte ieseam la 4-5 zile si abia facea un pic, iar acuuuum este muuult mai moale....va insemna ceva...
Wow Andreea ce ai facut de a scazut asa de mult lungimea colului ??? Ai frecat covoare ???![]()
Oana nu vreau sa te impacientez, dar cam asa ma simt de cateva zile, iar miscarile lui bebe, devin tot mai dureroase in col, sau vezica...unde o da 
CD ce bine ca stii data in care te inalnesti cu delfinasul...sa fiti sanatosi si totul sa decurga bine...o sa te trec pe listuza ca sa stim sa facem galerie 
Noi am dormit un pic...si parca tot as mai dormi
...revin mai pe seara 
Elena,
37+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 18 zile 

.Ieri de 4 ori si azi noapte de 3 ori,scaun moale.
31+ de