BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (139)
Raspunsuri - Pagina 17
nela_didea spune:
Sheri tare faza cu mama ta, am ras copios

Puiut cu placere
. Totusi de ce AMR-ul tau e de 8 saptamani? Vrei sa ajungi la 41?
Nu cumva trebuia 7?
31 + cu o
de 
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
CarmenAlbu spune:
Aelita cu schimbatul copilului am si eu si sotul o frica teribila, i-am zis ca daca nu apuc 37 sapt sa o insemneze imediat cu ceva carioca pe mana si sa-i faca poza cum o scoate din burtica sa nu o schimbe, s-a intamplat in spitalele publice si aici!!
, practic facem si scenarii pe tema asta, !!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu 
AMR 6+
aelita spune:
BTZ OVI eu visam pana sa nasc primul copil,mereu mereu ca nasteam si uitam de copil,imi aduceam dupa 3 zile aminte aoleu am nascut si nu i-am dat sa suga ,mereu era lasat pe la vreo matusa...era din cauza ca imi era mie teama ca nu sunt capabila sa cresc un copil,credeam probabil ca nu am sa ii ofer tot ce ii trebuie,de-aia si amanam momentul...si apoi s-a vazut ca erau doar frici,ca m-am descurcat foarte bine.
visele de acum sunt fricile noastre.ca nu suntem mame suficient de bune.
dar suntem ! cele mai bune !
DRAGAICA mie si acum mi se scurg ochii dupa rozzzzzzzz desi am fata,dar ma uit la alea mititele !
de cand am aflat ca am baiat am dat tot ce aveam rochite de la Sofia,le pastram ca eu eram convinsa ca fac fata iar.
sotul zice:si daca e fata,si tu ai dat tot?
si eu zic:aoleeeu,macar sa fie fata ca sparg magazinele ,abia as astepta sa am motiv sa cumparrr !!! eu aveam deja ochita rochia de scos din spital
acum mi-e drag cu doi baieti,fac paturici ce sa mai fac
doar nume nu avem,acum au mai rasarit niste nume,pe langa Matias,ar mai fi pe lista Miguel sau Valerio.
inca se stramba toata lumea aici cand aude de Matias.celelate doua li se par mai normale,cica.
31+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
btz_ovi spune:
Eu am o problema,de 2 zile ma
.Ieri de 4 ori si azi noapte de 3 ori,scaun moale.
Voi patiti la fel?Sau oare o fi de la visinile mele?Tatal meu a zis ca e imposibil
37+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 ceaiul de zmeur puteti incepe sa beti zilnic cele care vreti sa nasteti. RECLAMA ILEGALA - avertisment/2010/05/alte-pregatiri-pentru-nastere.html eu ma tot documentez:) eu am avut problema asta ca nu era copilul coborat destul si acum e cocotat tot f sus :) daca mai gasiti informatii/filmulete interesante i-au notite Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4+saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
si eu am inceput sa-l beau..pe langa granulele homeopate pe care le iau...doamne ajuta...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
38+ cu bb Filip
AMR: 13 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Dragaica, Bumblebee sunteti foarte dragute, multumesc de incurajari in ce priveste varsta.. Probabil ca mi-a bagat mama in cap prea multe prostioare ... ca peste 35 ani sunt sarcini cu risc etc. ... Daca DD ne mai trimite un bebelus peste vreo 2 ani, osa ne bucuram tare mult! Elena 32+ cu un cuminte![]() AMR 8 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
si eu am 2 prietene care au nascut la peste 35...copii sanatosi,frumosi, fara pb...deci stai linsitita...acum cu toate analizele si investigatiile pe care le poti face ai toate sansele ca bb sa fie sanatos...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
38+ cu bb Filip
AMR: 13 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nela_didea spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Eu am o problema,de 2 zile ma .Ieri de 4 ori si azi noapte de 3 ori,scaun moale.![]() Voi patiti la fel?Sau oare o fi de la visinile mele?Tatal meu a zis ca e imposibil![]() 37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 19 ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
Eheee si eu am patit-o de la pepene galben si piersici, lapte.......D-zeu mai stie ce-am mai bagat in mine.
31 + cu o
de 
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne
CD27 spune:
am venit si noi de la control, am stabilit data intalnirii cu bebe, 1 Iulie
am emotii![]()
eu cu o zi inainte de cezariana am mancat...ce am vrut
ca nu stiam ca voi face a 2 a zi, in ziua respectiva nu am mancat nimic, dar apa am baut, ca altfel muream pana la ora 14
am avut anestezie rahie-peridurala dar mi-a fost tare rau, imi venea sa vomit rau de tot in timpul operatiei, noroc ca nu aveam ce
, imi tinea asistenta capul intr-o parte si tavita la gura
dupa ce am ajuns in salon nu a durat foarte mult si am inceput sa imi simt picioarele (cred ca si autosugestia pentru ca simteam ca mor de sete) si in timpul operatiei imi era foarte sete si dadea cu un tifon ud pe buze
apa nu am baut cu paiul pentru ca mi-au zis ca o sa ma fac ca un balon si atunci beam din capacelul de la sticla fara sa ridic capul de pe perna
a 2 a zi dupa operatie la prima ora era ridicare din pat....dupa o noapte fara calmante a fost groaznic, dar era o infirmiera care neajuta sa ne ridicam si ne invata exact cand sa tragem aer si cand sa-l dam afara ca sa para mai usoara ridicarea, mancare aveam voie supa, nu imi amintesc sa fi fost strecurata, dar clar fara cartofi, sare...asa ca la regim, nu am avut voie nimic indulcit iar a treia zi tin minte ca rodeam ceva pui
n-au fost asa stricti cu regimul, mai ales ca aduceam d-acasa![]()
produse de la Avent mai ieftine sunt pe bebeshopp.ro dar nu multe, exista pompa la pret ok, sterilizatoare care includ si bibe si mi se par o afacere buna, eu am dat o comanda in we si vine in jur de 1 iulie, deci dureaza un pic, pt bucuresti transportul prin curier rapid e 14 ron
exista la chicco o solutie pt sterilizare la rece, nu stiu nimic despre ea dar banuiesc ca puteti lua in prima faza pentru suzete si chestii marunte pana vedeti daca aveti intr-adevar nevoie de sterilizator
La Municipal nu sunt nebuni cu alaptarea ci cu infometarea, eu am nascut acolo si declar cu mana pe inima ca nu e un spital baby friendly, iar faimoasa dr Culcer...o fi existand, eu n-am vazut-o cat am stat acolo, copilul meu a fost infometat si trebuia sa strecor hartii de 10 ron in diverse buzunare la fiecare cateva ore pentru cativa ml de glucoza, pur si simplu mi-a fost adus in rezerva si lasat acolo, exista suspiciune de o malformatie la rinichi, trebuia urmarit atent daca urineaza, exista riscul sa nu poate urina, nimeni nu l-a verificat, in ziua externarii i-am cerut neonatologului sa-i faca eco, a zis ok ii facem, dupa care a venit asistenta cu biletul de externare si se invartea pe langa mine sa eliberez patul, nicio eco..nimic
aelita spune:
BTZ o fi si de la visine,sau de la orice..daca e insotit si de crampe,dureri mari,asa sa te cocoseze,pot anunta si travaliu,dar nu neaparat pt maine,nu te speria,pot fi pregatitoare si pt cateva saptamani de acum incolo !!
CARMEN of,daca erai mai aproape iti faceam pt Leti o rochita,ca de facut nu e greu,e mai greu sa o trimit.cu iesitul din casa si mai ales sa mai conduc eu acum,e greu..
aseara imi venise sa plec cu trenul,sa il las pe tati cu copiii..dar mi-e lene si cu trenul,ma gandeam ca mai lejer e cu masina dar mi-e frica sa mai si parchez de cand nu am mai scos-o..cu trenul ma gandeam si daca imi e rau singura?asa ca am renuntat.
ma gandeam sa ma duc la mercerie,sa iau atza alba,ca am toate culrile mai ales rosii,roz,in casa,numai alb nu..
sambata am fost cu tati si cu copiii dupa noi la mercerie,dar la una de materiale,am luat pt paturici diverse...tati a alergat dupa copii,eu mi-am ales in liniste.
CD vaaai,mai e putin,1 iulie,e un sentiment ciudat tare sa stii exact data nu???
ce repede a trecut,mie asa mi se pare,ma ia panica daca ma gandesc ca mai am putin,si as aprefer sa ma gandesc ca mai e muuuult,sa uit ,ma mai socheaza cand nasteti voi ca eu zic ca suntem abia la inceput
uneori am impresia ca voi sta cu burta pana la primavara![]()
31+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)