BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (139)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

gabitza, nistatin (e o solutie preparata in farmacie, nu chiar glicerina) iti trebuie sa cureti gurita lui bebe sa nu faca ciuperca de la lapte

dar mai bun e plantagingival, ca e natural

pui o compresa sterila pe deget, pui putina solutie si dai un gurita lui bebe ca si cum l-ai spala pe dintisori. lui ii place, ca e dulce, si o sa lipaie ;)

eu fac asta in fiecare dimineata si pana acum suntem bine...

si ser fiziologic sa iei, ca ai nevoie tot dimineata sa ii faci toaleta la ochisori si sa pui in nasuc la nevoie, cand nu respira bine...

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

gabitza, nistatin (e o solutie preparata in farmacie, nu chiar glicerina) iti trebuie sa cureti gurita lui bebe sa nu faca ciuperca de la lapte

pui o compresa sterila pe deget, pui putina solutie si dai un gurita lui bebe ca si cum l-ai spala pe dintisori. lui ii place, ca e dulce, si o sa lipaie ;)

si ser fiziologic sa iei, ca ai nevoie tot dimineata sa ii faci toaleta la ochisori si sa pui in nasuc la nevoie, cand nu respira bine...

Cine e mamica cunoaste .Sarumana mult de informatii,eu ma apucam sa ii dau un google

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

Ochidut bafta si tie si Domane ajuta, vad ca imediat o sa iti intalnesti delfinasul:), cum te simti? cred ca esti super nerabdatoare

37+

Am emotii...Si doar am mai trecut printr-o operatie similara, dar acum e total diferit cu bebe. Trec de la un gand la altul si am o stare ca inaintea unui mare examen, cu stomacul strans. Apoi ma cert singura, ca ce..a pierit curajul in mine

Si nu pot sa cred ca gata, s-a terminat perioada asta!!!!! Parca a trecut asa repede....o sa imi fie dor de burtica mea...as vrea sa ma duc sa stau numai afara, ca imi place cum se uita lumea la tine cand ai asa burtica, si toti te intreaba cum esti....
Oricum nu mai am stare

Si tie bafta, ca nu cred ca o sa mai apuc apoi sa iti zic!!

37+ cu

IT'S THE FINAL COUNTDOWN! 3 zile si pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

[quote]citat din mesajul lui puiutz_mic
Elena eu mi-am cumparat pompa electrica de la "primii pasi" si am dat pe ea 115 lei din carffour. o prietena de a mea a folosit si a fost foarte multumita de ea. eu mi-am cumparat mai multe produse de la primii pasi, sora mea foloseste produse tot de la ei. sunt produse de
calitate la un pret accesibil.

37+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 2 sapt

Si eu majoritatea lucrusoarelor le-am luat de la Primi Pasi acuma urmeaza sa le testez sa vad daca sunt si bune. Pentru ingrijirea bebelusului am gasit set cu de toate de la Sanosan, inclusiv o gentuta foarte utila. Am dat pe ea 125 lei si contine tot ce trebe pentru bebe: sampon,sapun,ulei...etc

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare burtici si mamici!

vin si eu la raport...aseara am avut o seara groaznica...pana pe la 2... niste dureri ingrozitoare in partea de sus a burticii..eu credeam ca e de la arsuri sau ceva de genul asta...am abgat 2 rennie si 2 nospa, dar degeaba... asa ca azi m-am prezentat de urgenta la dr, pt ca nici pe bb nu l-am simtit prea bine de dimi...

asa ca pe langa monitorizare mi-a facut si eco la fiere, ficat si rinichi...totul e in regula..dar se pare ca fundul lui asta micu' e fix pe ficatul meu si de acolo durerile astea...uffff...

din fericire Filip e ok, are 3350 gr...si surprise...colul e mai mic cu 2 cm fata de acu 12 zile... avem 2,66 cm... deci ne pregatim... si cum la a doua sarcina totul e imprevizibil si merge mult mai repede...sa vedem ce ne pregateste micul...

revin dupa ce va citesc!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip

AMR: 13 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Eu m-am masurat la burtan cu ruleta ca metrul nu stiu pe unde-i si am 118cm. Maica-mea closca langa mine, da si mie ruleta sa ma masor, ea acum are cu 16 kg mai putin ca mine.
Cat credeti ca are mijlocul? 100cm , am ras de mi-a pleznit o vena in cap, mama cica e imposibil, cand ma vede cat balena ii par imensa, si cand colo eu am cu 20 cm mai mult! Pai daca mi-a ramas mijlocelul la spate zvelt !
Dragaico, tu parca ultima oara o aveai 119? Carla tu cat o ai?

Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Cine e mamica cunoaste .Sarumana mult de informatii,eu ma apucam sa ii dau un google

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

La primul copil si eu ii faceam dimineata toaleta, obligatoriu ritual desi eram poate nedormita sau fara tragere de inima. O faceam teleghidata, dimtul datoriei de mama .
La al doilea copil m-a sfatuit asistenta de aici sa o las balta cu curatatul guritei preventiv. Ca nu toti fac si daca face de abia atunci sa incep sa o curat. Si am avut noroc, nu a facut nimic nici in gurita, nici la ochisori. Doar in nas i-am pus de cateva ori ser fiziologic si am lasat-o sa stranute.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Sorina, Nela, multumesc de raspunsuri!

Elena 32+ cu un cuminte

AMR 8 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

PUIUT eu m-am descurcat cu o pompita de nas la Sofia,ca aici nu e batista bebelusului.la Andres,cand era deja mare,mi-a trimis cineva din tara batista aia.deci s-a putut si fara.
poate nici nu o sa ai nevoie.eu nu prea i-am avut raciti.

pompa,eu am de la Avent,aia manuala,a fost 60 de euro aici.a fugit barbatul intr-o noapte la farmacie si a luat,cand eram in febra laptelui,nu stiam de alta,a luat ce a gasit,dar mi-a fost de mare folos.nu stiu cea electrica cume ste..

31+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Multumesc fetele, deci pampers, eu am luat o punguta de 20 bucati de huggies ( cred ca asa se scrie), si ma gandeam pentru transa 2 la pampers sa fac comparatie sa vad cu care ne intelegem mai bine!

In rest batista bebelusului am luat electrica, pt ca imi e nu stiu cum sa o pun la aspirator, are aceeasi putere de absortie ca si aspiratorul si merge pe mai multe viteze!

Avem 2 gravidute cu programari, abia astept sa le vad cu bbii in brate!!!!

De analize, aici cica e mandatorie, sa nu riste sa treaca vreo infectie la bebe, habar nu aveam ca se mai fac inca analize la varsta asta a sarcinii, of, inca o saptamana si ma epilez si eu cu ceara, sa intru in sapt 36 macar sa stau mai linistita in privinta contractiilo! Abia astept o defrisare din aia buna!!
In rest ma tot gandesc cum va fi nasterea, ma uit la o gramada de nasteri pe youtube, nimic nu ma sperie nu stiu ce-i cu mine!
Aelita ce mult mi-ar placea sa pot face si eu rochite si patrici pentru Leti, cred ca incerc macar o paturica din aia simpla sa vedem cum iese, sa iau fir de matase sa fie subtirica asa de vara, si daca nu iese asta e!! Acum mi-ati facut pofta!!
De inghetata nu am pofte, dar fructe as manca intruna!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput