BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

sper sa se trezeasca sa pape bine, ca pe la 10 si un sfert trebuie sa plecam spre CMU, la controlul de 2 saptamani....si daca papa ca acum 10 ml de laptic, o sa fie cam greu drumul

La ce pediatru mergi? La Kids sau Baneasa? Acasa ti-a facut prima vizita de consultatie a bb=ului?

Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Eu nu mai pot dormi pe spate de muuulta vreme. V-am mai povestit eu si pataniile de la doctor cand mi s-a facut rau pe masa din cauza statului pe spate la eco. Saptamana viitoare, cand trebuie sa merg iar, parca ma apuca groaza si mi-e rusine sa-i spun doctorului sa nu ma mai catere acolo. Dar nu vad alta metoda sa-mi faca eco.

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Ce-o fi cu Crissy77 de n-a mai intrat?

31 + cu o de

Din ce mi-a spus Michelle,Crissy e in spital aici la Iasi la Cuza Voda,a avut sangerari.Trebuia sa mergem sapt trecuta la dansa insa nu a raspuns la telefon.Sa speram ca nu s-a intamplat nimic grav

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

da racusor asa fac, scot sunete, zambesc, cand se fac mai maricei rad in hohote, al meu chiar vorbeste (zice Dacia, tata, nu nu...) mai rau e cand plang in somn

eu nu am niciun bagaj de spital, nimic, cateva lucrusoare pt bobinache si vorbind acum imi dau seama ca de fapt am numai body-uri cu maneca lunga si scurta, nimic altceva i-am luat si o palariuta si s-a ratacit, in rest va fi in cracii goi, noroc ca i-am luat o punga de pampersi, de la happy pt ca au o parte decupata in fata la buric si mi s-a parut practic pana cade buricul
am o paturica, gen crosetata, de la mothercare, cu gaurele, buna de vara si de paranoia de mamica care se gandeste non stop sa nu se sufoce copilul, legat de asta, un mic sfat (daca imi permiteti) din experienta cu primul copil, nu se inveleste copilul cu paturica sa ii acopere manutele, eram langa el, il invelisem pana la umeri si a tresarit, a ridicat manutele si paturica direct pe fata i-sa ajuns, d-atunci am preferat sa aiba mereu pe el ceva cu maneca lunga si manutele sa vina peste paturica, iar noaptea mai bagam paturica cu marginile sub salteluta

la primul copil n-am folosit deloc produse din gama sesitive, nici pampewrsi, nici cosmetice..si a fost ok si acum o sa incep tot cu gama normala si in functie de pielea lui schimb la nevoie pe sensitive.
pentru fund am folosit de la inceput o crema de galbenele, foarte buna, bepantene am in casa dar folosit numai la nevoie, daca s-a iritat, nu am dat cu el preventiv (asa a zis dr), dupa fiecare caca l-am spalat la fund(in general facea 0 data, max 2 ori pe zi si ne nimeream acasa, deci se putea) si l-am dat cu galbenele, dupa pipi doar il schimbam de scutec, e bine sa limitati folosirea servetelelor umede (tot de la dr citire)
guritza nu am curatat-o preventiv pt ca nu ma lasa si a fost greu si cand a facut depozite pe limba, pur si simplu nu accepta sa ii bag degetul in guritza, ochii si nasul l-am curatat in fiecare zi cu ser, dar seara dupa baie, n-am folosit batista bebelusului decat cand a fost extrem de racit (si acum are oroare de ea, incepe sa urle numai cand vede furtunul, iar aspiratorul il uraste)

imi da si mie cineva parola pt contul comun sa vad pozici please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Aelita nu stiu daca ti-am mai zis mie Matias imi place mult ca se poate folosi si in engleza, romana spaniola, poti sa-mi dai si mie un site unde sa ma inspir cu rochita ceva? mersi mult

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

sper sa se trezeasca sa pape bine, ca pe la 10 si un sfert trebuie sa plecam spre CMU, la controlul de 2 saptamani....si daca papa ca acum 10 ml de laptic, o sa fie cam greu drumul

La ce pediatru mergi? La Kids sau Baneasa? Acasa ti-a facut prima vizita de consultatie a bb=ului?

AMR -2s

poveste lunga cu pediatrul

a venit una a doua zi dupa externare, dar nu ne-a placut...ne-a cerut si mai multi bani decat stiam noi ca cere, e pediatra nasilor, si nici nu ne-a aratat nimic...ce mai, am exclus-o

maine vine altcineva... cu pediatra asta am vb in fiecare zi la telefon si mi-a dat super sfaturi in legatura cu alaptarea si cu produse naturiste...

si la CMU la Maternitate am fost la neonatoloaga care l-a asistat de la nastere pe Andrei. la Dna Dr Dobrescu, noua ne-a placut mult de ea, dar nu stiu de ce nu am intrebat-o de la inceput daca e si pediatra. dar azi ne-a zis ca ne vedem in 2 saptamani la CMU sau in alta parte...deci o sa o chemam si pe ea acasa peste 2 saptamani...

inca nu am apucat sa il inscriu pe Andrei la CMU, nu avem inca certificat de nastere ca pana a ajuns tati sa il declare

nu stiu unde o sa ramanem dar nu as renunta la controalele cu doctora asta de la CMU, avand in vedere ca ea chiar stie toate progresele si toate problemutele pe care le-a avut Andrei la nastere...

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Tanti, succes maine, sa fie totul bine pentru tine si bebe!!

Puiutz, sincer sincer cezariana nu era absolut obligatorie. Dar mai am o operatie similara, stiu cum e si fiind deja taiata pe burta, inca o taietura pe aceeasi linie nu mai conteaza f mult si nici nu tineam neaparat sa nasc natural...nu dati cu rosii. Medical vorbind era si este problema endometriozei pe diverse organe, problema care probabil va reveni, dar asta nu mai conteaza acum.

CD, , dar nu prea le ai cu diplomatia nu?
Stiu ca aia sunt nebuni la Municipal, eu am preferat termenul asta tu te-ai exprimat mai categoric. Oricum stiu la ce ma pot astepta din partea lor si stiu si cum se poate rezolva, deci nu m-am suparat ca tu ai subliniat asa de bine! Dar......nu pot totusi remarca.....o femeie asteapta sa nasca, tocmai ziceam ca sunt usor stresata iar tu infingi cu delicatete cutitul in rana. Sper sa nu mai primesc si alte incurajari din astea, ca raman sa nasc acasa
Glumeam....noroc ca am simtul umorului

37+ cu

IT'S THE FINAL COUNTDOWN! 3 zile si pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Ce-o fi cu Crissy77 de n-a mai intrat?

31 + cu o de

Din ce mi-a spus Michelle,Crissy e in spital aici la Iasi la Cuza Voda,a avut sangerari.Trebuia sa mergem sapt trecuta la dansa insa nu a raspuns la telefon.Sa speram ca nu s-a intamplat nimic grav

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Aoleu pai sa speram ca e totul bine, saracuta de ea. Ea are aceeasi varsta gestationala ca si mine.

31 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu v-am zis ca i-a cazut buricul la brotacelul meu

astept sa incepe sa tipe dintr-o clipa in alta...el nu da semne de trezire, deodata incepe sa planga...si pana il schimb, agitatie maxima..

noi avem pampers 2-5 kg...ne impacam foarte bine cu ele..si intr-adevar, dupa caca, il duc la chiuveta si il spal la fundulet..ii place tare mult cand il spalam si il dau cu cremuta la fundulet dupa..nu s-a iritat pana acum...

sa va luati scutecelele alea de unica folosinta de la happy...sunt fff folositoare..

va mai scriu, se trezeste

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

ma lupt cu greturile si cu voma, sper sa ne lase pana la 12 s
miercuri facem 9s
bebeii i am vazut miercurea trecuta si erau ok
cred ca saptamana viitoare ma duc sa mai fac o eco sa vad cum evolueaza
in rest am prins radacini in pat

pupi

Felicitari Mirela pt 9 sapt, ai mai trecut un hop!
Incet-incet, pas-pas, cresc bbii, abia astept sa ne spui sexu, tu ce-ti doresti?

AMR -2s

Mergi la inceput