BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (139)
Raspunsuri - Pagina 14
ela_mm spune:
creatzo, eu am facut analizele de secretie, masuratori col, masuratori bb, artere ombilicale, lichid amniotic, placenta (si ce o mai fi facand doctorul pe acolo: 2D, 3D, inclusiv 4D), toate in cadrul unei vizite programate pt urmarirea sarcinii. costul total era fie 150 ron, fie 200 (in ultima perioada a tot fost 200 ron). si cum mergem tot la 2 sapt...e o bucurie!!!
Ela
35+ cu
Eva Maria
grety_niku spune:
Fetele stiti ca vb mai demult de dif dintre greutatea estimata la eco si greutatea de la nastere? Pe mine m-a uimit maxim ecografista la care am mers si eu si nasa mea. Ea a nascut sambata si bebe al ei a avut exact cat a estimat dr ca o sa aiba (ultima eco a fost acum 3 sapt...). Asa ca eu una am incredere in eco si acum stau mai linistita cand il masuram pe bebe sa vedem cum se hraneste de la tratamentul meu.
Deci depinde foarte tare estimarea asta de ecografist, de cum sta bebe la eco etc.
pupici, plec si eu acasica!

multi pentru delfinasi si delfinasa
31+ cu
Eric Nicholas

AMR 8+ pana vine
mic si iubit

Pozici
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetele cele care nasteti vaginal, la ce saptamana va fac analizele de streptococi si cultura din anus si vagin pregatitoare de nastere? Mie la 35 sapt, nu stiu acum daca nu e cam tarzior in cazul in care necesit vreun tratament! Ma refer la cele obligatorii! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 33+ cu ![]() AMR 6+ |
eu le-am facut in sapt 36-37 ...si sambata le repet sa vedem ce am rezolvat cu antibioticul
...si sa nu uit si eu am luat pampers sensitiv new born si tot asa si servetele
Oana
37+ Matei
AMR 19 zile
crispro spune:
| citat din mesajul lui Victo cris, andreea cd mergeti la tanti dr? eu mi-am facut progr pe joi, la 15,40 pt monitorizare. tu fetelor care stati acasa, cum va umpleti timpul, ca eu ma plcitisesc, n-am chef si nici putere de fapt de nimic, totul ma enerveaza..n-am chef nici de vb la tel..sunt sucita rau, huh?:) Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 21 de zile de dans in burtica |
Eu lunea viitoare merg iar (pt a doua oara). Atunci voi avea vreo 37 de sapt jumate teoretic - ecografic, sper 37... De asta m-a programat asa, ca e bebelu mai marisor, sa ii fie mai usor de estimat cand vine barza, sa vedem iar cum stam cu colul... De monitorizare inca nu am vb... Tu vei avea aproape 38 la monitorizare, nu?
Cristina
36+ cu
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui aelita nu stiu cum e aici la prematuri.. dar la copii nascuti la termeni,ti-l pune la san imediat dupa nastere. adica dupa ce ii taie buricul,il infasa asa murdar,il sterg ele un pic,il masoara,nu stiu ce mai fac ele acolo 10-15 minute pana te coase,si ti-l pune pe piept,si iti zic sa ii dai sa suga daca vrea. Sofiei i-am dat sa suga la o juma de ora dupa nastere..plangea,mai molfaia un pic,iar mai plangea.. Andres la fel,foarte repede,acolo in sala de nastere,inainte sa ajung la camera . apoi cu el pe piept,ma plimba pe holuri cu patul ala pe roti,si ma muta in camera.unde copilul ramane cu mine 48 de ore. 31+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
Si aici e la fel in cazu nasterii naturale. Daca e cezariana, tatl e dezbracat la piele, imbracat si dus langa mamica sa asiste la operatie, il lasa sa tina paharul cu apa sotiei in cazul in care i se face sete in timpul operatiei.
Dupa ce-l scoate pe bebe, ti-l arata apoi pleaca insotita de tata la "puponerie", acolo unde-l masoara, cantareste, ii pune biletelu la mana si la picior. Tatal tre sa fie in permanenta cu bebelu, sa-l conduca in cealalta sala, sa asiste in momentu in care beblului i se pun bratarile cu numele, in acelasi timp i se pune si taticului bratara.
Asistentele insista multa ca tatal sa puna imediat bebelu pe pielea lui, sa ia contact rapid cu unu din parinti macar.
Saracu meu sot nu stiu cum o sa se descurce cu 2 o data
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
31+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui grety_niku Fetele stiti ca vb mai demult de dif dintre greutatea estimata la eco si greutatea de la nastere? Pe mine m-a uimit maxim ecografista la care am mers si eu si nasa mea. Ea a nascut sambata si bebe al ei a avut exact cat a estimat dr ca o sa aiba (ultima eco a fost acum 3 sapt...). Asa ca eu una am incredere in eco si acum stau mai linistita cand il masuram pe bebe sa vedem cum se hraneste de la tratamentul meu. Deci depinde foarte tare estimarea asta de ecografist, de cum sta bebe la eco etc. pupici, plec si eu acasica! ![]() ![]() multi pentru delfinasi si delfinasa 31+ cu Eric Nicholas![]() ![]() AMR 8+ pana vine mic si iubit![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozici ![]() |
Parerea mea: cred ca tine foarte mult de performanta aparatului si experienta/indemanarea celui care face ecografia, de pozitia copilului.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
31+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetele cele care nasteti vaginal, la ce saptamana va fac analizele de streptococi si cultura din anus si vagin pregatitoare de nastere? Mie la 35 sapt, nu stiu acum daca nu e cam tarzior in cazul in care necesit vreun tratament! Ma refer la cele obligatorii! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 33+ cu ![]() AMR 6+ |
Aici nu se face nimic dar cam asa am citit ca se fac la 34-36 de saptamani. Nu-i bai, se pune perfuzie cu antibiotic in timpul nasterii daca te prinde nascutul si nu ai apucat sa faci tratamentul sau l-ai facut dar nu stii daca e totul in regula.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+
Iulia Alexandra
nela_didea spune:
| citat din mesajul lui ela_mm nela, nu stiu daca ti-ai luat deja saltea. am vazut ca aseara intrebai de care tip, cati cm... eu am luat de pe mykids . ro sunt niste oradeni cu un magazin in oradea si au destul de bine descrise produsele si pe net. oricum poti suna sa ii intrebi detalii, sunt draguti. livrarea e in 1-2 zile. a, si preturile sunt f. bune. eladea, ce faci? nu te vad prin zona. speli covoare?Ela 35+ cu Eva Maria |
Multumesc frumos, chiar de la ei cumpar ca au preturi bune. Tot de la ei mi-am comandat si patutul numai ca am fost in pana de bani atunci si nu am putut comanda si salteaua tot atunci.

Multumesc la toate pentru raspunsuri.

31 + cu o
de 
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne
Victo spune:
cris, voi avea 37 de sapt si 2 zile, dar ma duc asa, pt ca miercuri termin trat pt candida si vreau sa vad dc trec si simptomele, sa ii pot spune dritei.
Oana, tu pt candida ai luat antibiotic?
Paula
cu
Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 21 de zile de dans in burtica
btz_ovi spune:
Bumble am citit pe internet prospectul de la Arefam si am ramas uimita ca este un tip de progestron.Stiam de la voi ca e indicat in primul trimestru pt o mai buna fixare a sarcinii.
Cum ai zis si tu,mai am un pic si nasc si sincer decat sa imi betonez colul prefer sa ma lupt cu durerile si sa nu iau pastilele.Chiar nu stiu de ce mi-a indicat Arefam tocmai in ultimele saptamani,ce am eu sunt dureri groaznice de burta ca la menstruatie,intepaturi in vagin si "cutite" in burta.
Oricum mersii de info,esti o dulce 
Carmen in cazul nasterii vaginale stiu ca prin sapt 34-35 se iau mostre pt analize,iar pt exudat nazal la 2 saptamani.
37+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Sofia (2ian2007) ,
nu te vad prin zona. speli covoare?