BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Fetelor, am si eu o rugaminte la voi: imi spuneti si mie care in urmatoarele analize le pot face cu reteta gratuit de la medicul de fam?

hemograma
glicemie
TGO,TGP
ac. uric, uree, creatinina
APTT- INR (asta nu stiu ce e)
sumar urina urocultura
examen secrete vaginala
flora col uterin

Asta mi-a dat dr gineco pt la 35 sap? Cam asta ati facut si voi? Or fi scumpe?

32+ cu un invingator David Gabriel
AMR 7+

aproape toate sunt gratuite. ce am pus cu rosu nu stiu ce e, asa ca nu ma pronunt. iar legat de examenul de secretie/col, nu stiu, ca eu le fac la ginecologul meu, la cabinet privat, deci le platesc.

Ela 35+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Elena, hai ca ma speriasem, sa intri macar o data pe zi sa facem galerie cum se cuvine ca doar abia asteptam!!!

Eu am salteluta de cocos de 7 cm in interior are ceva ca si melana! Am luat-o de la firma de la care am luat mobila, este din danemarca, mi-a fost recomandata ca fiind buna, grosimea nu ma preocupa deloc!
Si la leagan are tot atat salteluta!
Ce pampersi ati luat?
Bagajul meu e gata

Oana eu i-am luat din partea mea si a lui Leti un ceas, si pe felicitare am scris pe o parte o dedicatie compusa de mine si pe cealalta am scris un proverb din partea lui Leti, i-au placut sa de mult ca a indosariat felicitarea sa nu se piarda!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele cele care nasteti vaginal, la ce saptamana va fac analizele de streptococi si cultura din anus si vagin pregatitoare de nastere?
Mie la 35 sapt, nu stiu acum daca nu e cam tarzior in cazul in care necesit vreun tratament!
Ma refer la cele obligatorii!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

carmen, eu am pregatit pampers marimea new-born si servetele umede pampers sensitive. acum om vedea...

iar primele ei "cosmeticale" am pregatit din gama sanosan.

Ela 35+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi: imi spuneti si mie care in urmatoarele analize le pot face cu reteta gratuit de la medicul de fam?

hemograma
glicemie
TGO,TGP
ac. uric, uree, creatinina
APTT- INR
sumar urina
urocultura
examen secrete vaginala
flora col uterin

Asta mi-a dat dr gineco pt la 35 sap? Cam asta ati facut si voi? Or fi scumpe?

AMR 7+

In afara APTT- INR,examen secrete vaginala, flora col uterin restul ti le da medicul de familie. APTT nu stiu sigur ce e, dar sigur nu am facut.

Btz, f probabil sa fie contractii. Eu nu stiu de ce ti-a dat tie progesteron in stadiul asta al sarcinii, ma depaseste. Eu de ieri nu mai iau arefam deloc, ca sa nu o dau in altele, stii ca povestea OTilia ca se lipise asa de tare placenta de a dat in hemoragie. Plus ca betoneaza colul, tu mai ai putin si nasti, ok ar fi sa nu-ti puna nimic bete-n roate. Scuza-ma, s-ar putea sa nu am dreptate, dar asta cred eu

Alina 34+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Mersi, Ela Cat te-au costat cele facute la gine la privat?

In ceea ce priveste fotografiile de pe delfinasi.2010, sa sti ca la fel am procedat si eu, numai ca mie mi-au aparut pozele cu bebe lui Racusor, poate stiu fetele de la tine nu apar astea!

AMR 7+

Mergi la inceput

in romania se fac cam la 35 de sapt analizele de streptococ pt nastere naturala, iar pt cezariana le pot face mai tarziu, inainte de nastere (ieri l-am intrebat pe doctorul meu).

Ela 35+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Fetelor eu azi de dimineata am facut o miscare brusca...m-am aplecat fara sa imi dau seama sa iau o hartiuta de pe jos si am simtit cum parca a trosnit ceva la burtica...nu prea stiu cum sa explic... Nu m-a durut, doar s-a auzit un zgomot si am simtit ceva, ca o apasare... Bebe a mai miscat de atunci, insa mai incet, mai mult a innotat decat sa loveasca tare...cum ma obisnuise. Poate e mai somnoros azi... Credeti ca i-am facut ceva?

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 9+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Stai linistita iubita, important este ca nu te doare si ca bebe misca... chiar dc mai putin, faptul ca tu te-ai speriat l-a afectat si pe el...
Hai sa va povestesc ce am facut eu sambata... am reusit sa cad si sa imi fac o rana de toata frumusetea pe genunchi, va dati seama ca m-am speriat dar pt ca nu ma durea nimic (in afara de genunchi) si bebe misca nu m-am stresat prea tare... Dar duminica bebe al meu a fost tare puturos, adik miscat putin dimi si apoi nimic, nu am reusit sa il fac sa miste prin nici o metoda... Aveam de gand sa ma duc la o monitorizare dar pt ca a nascut nasa mea si oricum ma duceam la spital am zis ca gasesc pe acolo pe cineva sa imi faca... Am facut monitorizarea, bebe ok, iar la nici 3 sec dupa ce a plecat asistenta bebe al meu a inceput sa faca tumbe (dr de garda mi-a spus ca bebe a reactionat la relaxarea mea si de aceea imediat ce m-am calmat eu si-a revenit si el).

31+ cu Eric Nicholas
AMR 8+ pana vine mic si iubit

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

carmen sunt si eu pe aici...inca nu am nascut , insa de vreo doua zile vad ca am contractii muuult mai dese care se lasa si cu durere lombara. Cred ca incet incet corpul se pregateste....oricum...in caz de ceva va anunt, am luat nr. de telefon de la cateva fete, dar in caz de este tarziu...il pun pe al meu sa intre pe forum si sa va anunte..doar trebuie galerie, nu ????

Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 18 zile

Elena imi dai emotii ca esti cu o zi inaintea mea

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Oana eu i-am luat din partea mea si a lui Leti un ceas, si pe felicitare am scris pe o parte o dedicatie compusa de mine si pe cealalta am scris un proverb din partea lui Leti, i-au placut sa de mult ca a indosariat felicitarea sa nu se piarda!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

e foarte faina idea cu ceasul...dar am utilizat-o acum 2 ani...si ma gandeam ca o reiau la anul

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput