BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (139)
Raspunsuri - Pagina 12
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu delfini si delfinuta!!
Dragaica daca dormi pe spate trebuie sa ai partea de sus a corpului macar 45 grade ridicata, asa mi-a spus moasa, si sa nu te ridici din pozitia spate ci sa te intorci pe o parte si dupa aia sa te ridici, moasa mea are vreo 60 de ani si a insistat la testul de stres sa ma invete, ca a zis ca intelege ca la varsta asta a sarcinii mamicile vor sa se ridice repede si sunt nerabdatoare, dar zice ea, ca e important sa o facem corect! La testul de stres a ridicat patul si mi-a pus si o perna mare si mai tare de la mijloc in sus si a zis ca daca prefer dormitul pe spate sa o fac numai asa!
La mine au inceput durerile in vagin, cervix, simt cum se deschide, dureaza cam 1-2 minute in care simt literalmente ca se deschide ceva, le am de cateva ori pe zi, au zis ca se pregateste colul de nastere si corpul pt contractiile adevarate, ca doar maine implinim 34 saptamani! Si moasa zice ca voi naste repede, si mi-a desenat pe hartie ce e colul si ce e dilatarea, sunt 2 lucruri diferita si nasterea cu col deschis si fara dilatare e aproape imposibila pe ca vine in scari de la unu la zece dilatarea pe canal deci pe o lungime considerabila!!
?
Victo cand nasti?
Giorgia nu a intrat, ne-o face vreo surpriza, la fel si Elena
ABIA ASTEPT SA NASC!!!!!!!
Florentina daca misca si incet e bine, el e in mediu lichid/gelatinos deci nu ii rupi nimic!!
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune!!!!
Mirela inca putin, si trec, pe mine m-au ajutat semintele , spargeam cate o punga mare pe zi, si asa mi-au trecut greturile, dar eu am fetita, practic produc aceeasi hormoni si pentru ea, daca ai baietel atunci sigur iti e mai rau, aaa, si iaurt cu paine am mancat in primele 3 luni, dar nu am vomat niciodata imi era doar rau teribil de rau!
Va pupam!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+
ela_mm spune:
nela, nu stiu daca ti-ai luat deja saltea. am vazut ca aseara intrebai de care tip, cati cm... eu am luat de pe mykids . ro
sunt niste oradeni cu un magazin in oradea si au destul de bine descrise produsele si pe net. oricum poti suna sa ii intrebi detalii, sunt draguti.
livrarea e in 1-2 zile. a, si preturile sunt f. bune.
eladea, ce faci? nu te vad prin zona. speli covoare?
Ela 35+ cu Eva Maria
ela_mm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Florentina_C Fetelor eu azi de dimineata am facut o miscare brusca...m-am aplecat fara sa imi dau seama sa iau o hartiuta de pe jos si am simtit cum parca a trosnit ceva la burtica...nu prea stiu cum sa explic... Nu m-a durut, doar s-a auzit un zgomot si am simtit ceva, ca o apasare... Bebe a mai miscat de atunci, insa mai incet, mai mult a innotat decat sa loveasca tare...cum ma obisnuise. Poate e mai somnoros azi... Credeti ca i-am facut ceva? "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen AMR 9+ si vine minunea de bebe ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
iubita, daca nu doare, sunteti amandoi ok. nu te nelinisti.
Ela 35+ cu Eva Maria
Dragaica spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ooana
mai exact cum ai simtit? cand am incercat sa ma ridic de pe canapea am simtit de parca cineva mi-a infipt 1000 de cutite pe sub burtica
eu vorbeam de cadouri ...ma pregatesc de acum ca ziua sotului e exact in 9 iulie cand avem dpn-ul si nu o sa mai fiu in stare sa umblu dupa cadouri atunci ce mi-ar place daca ar veni Matei chiar atunci ...desi stiu ca e foarte greu sa nimeresc chiar asa revenind la cadou, i-am luat o camasa si o cravata de la Seroussi, inca o cravata de la Bigotti, parfumul lui preferat si acum ma uit dupa o memorie externa ...ideea ta cu ceasul e buna, al meu face colectie
eu tocmai am papat cartofi prajiti cu usturoi Oana 37+ Matei AMR 19 zile |
durerea a fost ca la menstruatie, puternica, imi cuprinsese si spatele, simteam durere in zona inghinala, se lasa in jos pe picioare, burta s-a facut bolovan, plus o presiune puternica jos.
Ai mei daca se nasc inainte de 20 iulie ies raci la fel ca: sotu, tata, fratele, bunicu.......adica toata partea masculina a familiei mele ....asta chiar ar fi coincidenta.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
beluistef spune:
carmen sunt si eu pe aici...inca nu am nascut , insa de vreo doua zile vad ca am contractii muuult mai dese care se lasa si cu durere lombara. Cred ca incet incet corpul se pregateste....oricum...in caz de ceva va anunt, am luat nr. de telefon de la cateva fete, dar in caz de este tarziu...il pun pe al meu sa intre pe forum si sa va anunte..doar trebuie galerie, nu ????
Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 18 zile
Creatza11 spune:
Bts-ovi, daca se si intareste burtica in timpul ala, s-ar putea sa fie contractii.
Eu nu cred c-am avut contractii pana acum, dr a zis ca s-o tin asa pana la 35 sap, fara nici una. Insa mai mereu am burta tare, dar nu ma ia si nu ma lasa ca la contractii, este pur si simplu tare si atat,fara sa ma doara nimic, poate sa stea asa si 3 ore. Cca nu-i nimic ingrijorator, insa sa incerc sa stau in pat in timpul ala....c-o sa-si revina.
Crispo
Dragaica, tinem pumnii maine la dr, sa veniti fericiti si saltareti de acolo toti 4!
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi: imi spuneti si mie care in urmatoarele analize le pot face cu reteta gratuit de la medicul de fam?
hemograma
glicemie
TGO,TGP
ac. uric, uree, creatinina
APTT- INR
sumar urina
urocultura
examen secrete vaginala
flora col uterin
Asta mi-a dat dr gineco pt la 35 sap? Cam asta ati facut si voi? Or fi scumpe?
32+ cu un invingator David Gabriel
AMR 7+
ela_mm spune:
dragelor, va tog invatati-ma si pe mine cum vad pozele puse de rody si racusor pe delfinasi.2010. intru cu parola, vad mailurile, dar cand dau pe fotografii, imi desdchide fotografiile din iulie.august2010. ciudat, nu? sau fac eu ceva gresit?
noroc ca a trimis rodyka linkul, ca altfel nu vedeam si eu comorile.
Ela 35+ cu Eva Maria
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Alta problema, din cate am inteles, nu este bine sa dormi pe spate. Eu toata sarcina am dormit numai pe spate, tot incerc sa ma intorc pe o parte sau pe alta da nu le place ratoilor. Cum ma intorc cum incep sa loveasca amandoi, da lovesc tata si nu se opresc pana nu ma intorc inapoi pe spate, apoi se calmeaza. E clar ca nu le place, cred ca vin unu in altu si n-au loc Voi cum dormiti? http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
Eu mi-am intrebat dr si mi-a zis ca atata timp cat nu protesteaza gandacelul pot sa dorm oricum, numai ca dc dorm pe spate sa pun ceva ca sa nu fiu perfect la orizontala...
mor de ciuda ca nu pot sa vad si eu delfinasii/delfinasa!!! off sper sa rez ceva cu netul acasa...
31+ cu Eric Nicholas
AMR 8+ pana vine mic si iubit
Pozici
Victo spune:
Carmen, sincer..incep si eu acum ca Andreea...vreau sa nasc odata! nu chiar azi-maine, dar dupa 1 iulie, absolut oricand!
Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 21 de zile de dans in burtica
aelita spune:
nu stiu cum e aici la prematuri..
dar la copii nascuti la termeni,ti-l pune la san imediat dupa nastere.
adica dupa ce ii taie buricul,il infasa asa murdar,il sterg ele un pic,il masoara,nu stiu ce mai fac ele acolo 10-15 minute pana te coase,si ti-l pune pe piept,si iti zic sa ii dai sa suga daca vrea.
Sofiei i-am dat sa suga la o juma de ora dupa nastere..plangea,mai molfaia un pic,iar mai plangea..
Andres la fel,foarte repede,acolo in sala de nastere,inainte sa ajung la camera .
apoi cu el pe piept,ma plimba pe holuri cu patul ala pe roti,si ma muta in camera.unde copilul ramane cu mine 48 de ore.
31+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)