BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

offf, copilul meu nu se mai trezeste...mi-am pus comprese cu apa calda sa curga mai usor lapticul si acum curge de numa numa

cred ca i-a placut leganat cu masina, de nu mai vrea sa se trezeasca puiul meu....

sa vedem ce ii mai ramane pana se trezeste el

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Eu citesc din urma si raspund pe rand.

Ma simt bine, nu stiu ce-a fost cu contractia dureroasa de ieri bine ca nu s-a mai repetat ca ma speriasem.

Felicitari pentru rezultatele ecografiilor, ma bucur ca evolueaza bine delfinasii.

Noi maine vedem ce si cum, am niste emotii de numa numa, sper sa fie totu in paraetri normali sa fi luat bine in greutate. Tati si-a luat liber sa mearga cu noi, nu i-a mai vazut pe bebei de la 20 de saptamani, bine i-a vazut in poze da nu-i acelasi lucru.

Cine vorbea de luat cadou sotului.....al meu implineste pe 28, saptamana viitoare, 30 de ani, sua rotunda. Habar n-am ce sa-i cumpar, ma gandeam la un ceas frumos, dar habar n-am cum sa fac sa ies din casa sa umblu dupa cadou, abia ma tarai pana la bucatarie

Fetelor voi ce mai mancati, eu am pofta numai de carnati prajiti cu mustar si usturoi, mi-am exasperat barbatu cu carnatii

Alta problema, din cate am inteles, nu este bine sa dormi pe spate.
Eu toata sarcina am dormit numai pe spate, tot incerc sa ma intorc pe o parte sau pe alta da nu le place ratoilor.
Cum ma intorc cum incep sa loveasca amandoi, da lovesc tata si nu se opresc pana nu ma intorc inapoi pe spate, apoi se calmeaza. E clar ca nu le place, cred ca vin unu in altu si n-au loc
Voi cum dormiti?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Oana,, si eu am auzit f. multe lucruri bune despre Culcer, asta fiind un alt motiv pt.care am zis ca ar fi totusi ok nasterea acolo si suportarea acestui "regim" cu bebe, desi pe de alta parte doamna este catalogata ca fiind totusi putin nebuna in ce priveste instructia pe care o face prin spital....

37+ cu

IT'S THE FINAL COUNTDOWN! 3 zile si pupa mama pe scumpete

...tu stii ca daca o persoana este foarte stricta in Ro este catalogata drept nebuna
te asteptam cu impresii in curand...dar cred ca vei fi foarte incantata sa stii ca fetita ta este ingrijita de un profesionist adevarat

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Ochidut bafta si tie si Domane ajuta, vad ca imediat o sa iti intalnesti delfinasul:), cum te simti? cred ca esti super nerabdatoare

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

crispro, stii doar ca fiecare doctor poate reactiona diferit. al meu a zis ca daca incep contractiile de acum incolo nu mai intervine, ca am trecut pragul de care se temea el (eu de la 25 de sapt am inceput cu contractii, asa de la 34 suntem smechere, ce mai!!!) dar poate al tau iti mai poate face ceva...asta daca bas e cazul inainte de 37 de sapt, ca de la 37, nu cred ca mai amana nici unul.

hai ca rezistam noi. cand ma gandesc ca la 25 de sapt ma rugam sa ajungem 2 in 1 pana la 28 macar.

Ela 35+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Fetelor eu azi de dimineata am facut o miscare brusca...m-am aplecat fara sa imi dau seama sa iau o hartiuta de pe jos si am simtit cum parca a trosnit ceva la burtica...nu prea stiu cum sa explic... Nu m-a durut, doar s-a auzit un zgomot si am simtit ceva, ca o apasare... Bebe a mai miscat de atunci, insa mai incet, mai mult a innotat decat sa loveasca tare...cum ma obisnuise. Poate e mai somnoros azi... Credeti ca i-am facut ceva?

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 9+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

BTz, si eu am dureri de burta, exact ca la ciclu, se extind si in spate, si dureaza de la 5 pana la 30 de minute. De asta cred ca nu sunt contractii -sau cel putin eu cred ca o contractie dureaza maxim 2 minute. Ori durerea asta cred ca e vreun semn, ca incet incet ne apropiem de termen. Concluzia: habar nu am...

Cristina 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cris, andreea cd mergeti la tanti dr? eu mi-am facut progr pe joi, la 15,40 pt monitorizare.
tu fetelor care stati acasa, cum va umpleti timpul, ca eu ma plcitisesc, n-am chef si nici putere de fapt de nimic, totul ma enerveaza..n-am chef nici de vb la tel..sunt sucita rau, huh?:)

Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 21 de zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Super daca se face BCG-ul,sa speram ca si noi vom beneficia de el.
Fetelor v-am pus o intrebare dimineata,va rog spuneti-mi daca durerile ca la ciclu in toata burta sunt contractii dureroase.De aseara ma chinui cu asa ceva,dr mi-a dat Arefam insa ce am citit eu pe net ar fi un tip de progesteron si nu stiu cat de bine ar fi sa iau acum

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Pot fi contractii, inainte de nastere cu 2 zile tot asa m-a luat si pe mine, dureri de burta ca la menstruatie si dureri de mijloc. Dra mi-a zis sa fac un dus si sa ma relaxez. am adormit si m-am simtit mai bine. In timpul asta a inceput sa iasa dopul

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si35+ AMR 5 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Eu citesc din urma si raspund pe rand.

Ma simt bine, nu stiu ce-a fost cu contractia dureroasa de ieri bine ca nu s-a mai repetat ca ma speriasem.

mai exact cum ai simtit?
cand am incercat sa ma ridic de pe canapea am simtit de parca cineva mi-a infipt 1000 de cutite pe sub burtica

Citat:

Cine vorbea de luat cadou sotului.....al meu implineste pe 28, saptamana viitoare, 30 de ani, sua rotunda. Habar n-am ce sa-i cumpar, ma gandeam la un ceas frumos, dar habar n-am cum sa fac sa ies din casa sa umblu dupa cadou, abia ma tarai pana la bucatarie

eu vorbeam de cadouri ...ma pregatesc de acum ca ziua sotului e exact in 9 iulie cand avem dpn-ul si nu o sa mai fiu in stare sa umblu dupa cadouri atunci
ce mi-ar place daca ar veni Matei chiar atunci ...desi stiu ca e foarte greu sa nimeresc chiar asa

revenind la cadou, i-am luat o camasa si o cravata de la Seroussi, inca o cravata de la Bigotti, parfumul lui preferat si acum ma uit dupa o memorie externa
...ideea ta cu ceasul e buna, al meu face colectie

Citat:
Fetelor voi ce mai mancati, eu am pofta numai de carnati prajiti cu mustar si usturoi, mi-am exasperat barbatu cu carnatii

eu tocmai am papat cartofi prajiti cu usturoi

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput