Strumfi de iulie-august 2007 (188)
Raspunsuri - Pagina 7
Luna1 spune:
Fetelor eu zic ca nu suntem realiste. Indiferent de cum ne vom purta copiii nostri ne vor gasi ceva de reprosat. Asta nu e o scuza sa ii abuzam sau mai stiu eu ce, e normal sa cautam sa fim perfecte, insa nu vom fi. EU de ex i-am reprosat mamei ca, atunci cand toti copiii aveau program de iesit afara, iar eu auzeam de la prietenele mele "mama nu ma lasa afara", eu eram libera ca pasarea cerului, ieseam afara cand si cat doream. Ei cine s-ar fi gandit ca i-as fi reprosat asa ceva? Si mai sunt tampenii care eu acum consider ca mama ar fi trebuit sa le faca diferit cu mine. Asa cum si copiii nostri vor gasi ceva de reprosat.
Inca ceva: i-am reprosat mamei ca nu m-a pus la treaba, ca am fost (si inca mai sunt dar ma lupt cu mine) o dezordonata pentru ca ea facea totul pt mine. Uite ca eu fac invers cu copiii mei si probabil imi vor reprosa ca i-am pus la treaba.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Cygni spune:
Luna, Georgi, eu zic ca fiecare are dreptate pentru ca nu exista retete general valabile. Si facem cum credem ca e mai bine si in masura in care ne reprezinta, adevarat. Dar daca uneori instinctul imi spune sa-i dau una la fund asta nu inseamna ca o si fac sau e si bine. Ma straduiesc ca uneori sa fac altcumva decat "imi vine" pentru ca stiu ca nu e bine cum imi vine si nu rezolva nimic. Asta totusi nu inseamna ca stau cu drobu de sare ca ce mama sunt. De exemplu dupa unii sunt o mama nebuna ca nu dau bomboane si alte "prostii" la copil.
Fiecare cu stolurile lui
CarlaV spune:
Anto, la multi ani Soniei pentru ieri! Faza cu vanzatorul este ca in bancurile cu prosti, incredibil ca s-a intamplat la voi.
Vivela, e tare David cu "I like your sexy body", s-ar putea sa aiba succes la colegele de la noua gradinita cu replica asta .
Iti doresc multa rabdare, ca si mie de altfel.
Cygni, foloseste un proxy de uk ca sa vezi documentarul.
Karli, avem un punct comun: nici eu nu suport sa-mi planga copiii, nici sa le aud urland, e lucrul care ma streseaza cel mai tare.
In legatura cu subiectul discutat, eu nu sunt deloc in forma, iau niste medicamente care ma fac la fel de placida ca ficusul (ca tot s-a amintit), deci ceea ce voi spune in continuare este probabil influentat de aceasta stare de spirit. Eu cred ca despicam prea mult firul in 4 sau in 40. Ca am facut aia, ca am zis asta, ca am reactionat asa si poate ar fi fost mai bine altfel. Cred ca instinctul este cea mai buna reactie, pentru ca toate suntem mame. Si nu vorbesc de impulsul de moment de a-i lipi copilului una la fund, ci de instinctul matern de a ne purta cu copilul astfel incat sa se simta iubit si in siguranta.
Nu ma luati in seama daca vorbesc prostii, dupa ce imi revin la normal poate imi voi gasi mai bine cuvintele.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
da ancaasa e..si eu tot de instinctul matern vorbeam ca cel de a lovi zic eu ca e un impuls de moment determinat de niste nervi.
ma incumet sa ies,ploua de azi dimineata..am mai iesit o data,acum imi pare rau ca nu i-am luat cizme de cauciuc.
CarlaV spune:
Incep sa ma limpezesc, nici ca mai iau nurofen forte, mai bine stau cu dureri crunte decat sa ma mai simt asa.
Cygni, ce mai face Alise? Veniti in Bucuresti?
Fianna, .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Antoanela23 spune:
Carla, multumesc frumos pt urari. Numai bine si voua, sa-ti traiasca fetele frumoasele. Pe mine nu ma chiauneste nurofenul forte, am dureri de cap care altfel nu ar ceda. E treaba de obisnuinta, probabil, ca eu iau saptamanal.
Somn usor, nu sting lumina ca cine stie, poate mai vine cineva , nu dau nume.
karligutza spune:
Anto iti sta bine asa comica! iaca m-ai prins aseara.. n-am mai trecut prin "camera" ca am zis sa nu trezesc pe cei care dorm deja dar vad ca a dormit bine strumfaria cu lumina aprinsa, doar factura la curent ce s-o mai mari..
Revenind, vad ca si tu esti "abonata" la analgezice ca si sotul meu care tot asa cred, o data pe saptamana il doare capul tare-tare.. cred ca de vina pana la urma pt.asta e lumea in care traim! ce-ar fi sa ne cocotam toti in varf de munte, ar mai suferi cineva de ceva?
Carla, da, punctul meu sensibil tare e cand plange Adeluta... nu pot sa vad copiii suferind in general, cu atat mai mult pe al meu!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
deci buna dimineata!
si o cafeluta si o feliuta de tort si un paharel de sampanie ca astazi e ziua meaaaa (schimb si prefixul)! zi frumoasa ca mine! (sunt si modesta pe deasupra! )... lalala lililu, tralala lilila lalala lalalaaaaaaaa azi sunt vesela de nu mai pot si mi-am propus sa fac un tortulet! deci ma duc si la treaba, nu doar muzica si dans!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
ioanaiub spune:
LA MULTI ANI, KARLI!!!!!
sanatate si bucurii alaturi de cei dragi
P.S.
ce tanara eeesti!!!!!
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
karligutza spune:
Ioana multumesc , tanara? daaaa, asa va trebui sa consideram toti daca ne comparam cu cei mai mari decat noi! si pe mine ma mai apuca nostalgia cand aud pe cineva in jurul meu de 24-25 ani!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_