Strumfi de iulie-august 2007 (188)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

pai in comparatie cu mine esti tanara ...
dar eu oricum nu-mi simt varsta ... "sunt tanar, doamna ... tanar"

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Karli, La Multi Ani![ Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie.
Si eu am schimbat prefixul anul acesta, dar nu ca tine.

Ma duc sa-mi vopsesc parul, tineti-mi pumnii ca ma duc la o coafeza noua, test-drive.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

deci buna dimineata!

si o cafeluta si o feliuta de tort si un paharel de sampanie ca astazi e ziua meaaaa (schimb si prefixul)! zi frumoasa ca mine! (sunt si modesta pe deasupra! )... lalala lililu, tralala lilila lalala lalalaaaaaaaa azi sunt vesela de nu mai pot si mi-am propus sa fac un tortulet! deci ma duc si la treaba, nu doar muzica si dans!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

La multi ani, sa fii sanatoasa si sa-i faci un fratior/surioara Adelutei - dupa dorinta voastra .

Anto, ai facut 20 de ani?
Bafta la coafor, eu nu mai schimb asa usor coafeza dupa ce am facut odata chestia asta si am iesit de acolo plangand de nervi, jur ca tipa era beata , am facut scandal si am zis ca pt dezastrul ala, nu doar ca n-o sa dau niciun ban, dar ar trebui sa le cer eu despagubiri!
sper tu sa n-ai astfel de experiente .

Anca, dar de ce iei nurofen? eu nu suport sa am starea de-aia de parca-s treaza si nu prea...asa ca la dureri ma limitez de regula la o aspirina sau un paracetamol,iar daca e durerea a naibii si nu cedeaza, combin cu metode alternative.

azi sunt cam chiauna de somn, m-am culcat tarziu, pe la 1, abia atunci am reusit sa imblanzesc copilul cel mare. au venit in vizita la noi niste prieteni pe la 9 si asa s-a bucurat david si si-a dat in petic ca parca avea motor cu reactie la fund. n-a fost chip sa-l culc mai devreme , bineinteles ca dimineata trageam amandoi de ochi.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Karligutza La multi ani cu multa sanatate, fericire si noroc din partea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Karli, la multi ani!
Vivela, am niste chisturi pe ovar si nurofenul se presupune ca imi atenueaza durerile si previne inflamatia. Din pacate e cam tot ce pot sa iau cat timp alaptez, dar de aseara nu mai iau, nu il suport deloc.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

La multi ani!
Bogdan Constantin
Ines Nicole
Andreea Catalina
Elisa
Maria
Arina Ilinca
Sonia Gabriela
Daria Ioana
sa va dea Dumnezeu fericire, sanatate si tot ce este mai bun pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

La multi ani Karligutza!

Carla, Alise e mai bine, am luat un sirop nou care se pare ca-si face efectul mai bine decat celelalte. Cu venitul s-au complicat lucrurile, sotul si-a ales alta firma pentru cursul respectiv si il va face intre 5-9 iul insa nu mai putem veni si noi fiindca tocmai am gasit chirias pentru garsoniera si n-am avea unde sta, el va sta la prieteni dar nu am chef sa ma duc pe capul nimanui cu catel si purcel, adica io si copilu prin urmare vom zice pas. Eu vin in buc sa inchei contractul cu chiriasul insa vin dimineata si plec seara, sunt pe fuga.

In rest ce sa zic, mie-mi place sa analizez aceste lucruri cu privire la educatie, sa ma informez cat mai mult (cu cat citesc, cu-atat realizez ce putine stiu) pentru ca asta mi se pare cel mai important in fond pentru copil, felul in care ne apropiem de ei si cum raspundem nevoilor si dorintelor lor. Am vazut (si exemple sunt destule si-aici pe forum, citind la parintii intreaba) foarte multe mame care au facut din instinct sau neinformare greseli grave care puteau fi cu siguranta evitate. Deci parerea mea e ca instictul de mama nu (mai?) functioneaza prea bine in societatea actuala. Nu am vrut sa supar pe nimeni, eu gata, am terminat "dezbaterea"

Mergi la inceput

Ingrid are eczema vara destul de sever. Urasc sa pun crema cu streroizi pe mana ei atat de des, dar ma dispera trezirile de 10-15 ori pe noapte: "mommy help me please, my arm hurts" ~ mama ajuta-ma, ma doare mana~ nu mai stiu ce sa fac. Daca apuca sa se scarpene, se scarpena pana toata mana la cot ii o rana deschisa. Sunt epuizata, traiesc asa ca intr-o ameteala continua, de ex. abea acum am realizat ca ii iunie, pana azi credeam ca ii mai. Ma duc sa mai dorm un pic ca la mine ii 4:07AM.
O zi minunata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

pfiuuuu, ce greu v-am mai prins din urma!
buna ziua si happy birthday, karliguta! multi ani cu sanatate, fericire si impliniri le doresc si strumfilor sau parintilor de strumfi ce au mai implinit un anisor in ultima perioada.
wow... avem copii de 3 ani! nici nu-mi vine sa cred.

va multumesc din suflet pentru gandurile bune si incurajari! denis e cu cojite in continuare pe corp. pe fata si le-a rupt pe cele mai multe . e incapatanat si se pune contra de cate ori vrea el, oricat de buna/severa as fi. de aceea va inteleg perfect referitor la subiectul cu educatia/reactia fata de crizele lor.
cojile astea nu il mananca, deci nu se scarpina, ci efectiv le rupe cu unghiile (chiar taiate scurt, scurt) "pentru ca asa vrea el". cred ca le simte acolo si le da jos. nici n-am crezut ca va fi asa de neintelegator. mai bine a inteles si a cooperat cand erau vezicule si-l mancau. atunci ii spuneam ca are voie sa se scarpine doar in cap si pe corp il dau cu mentolat (mixtura mentolata).

mai trag speranta ca cele de pe fata nefiind foarte mari, nu ii vor ramane semne (macar nu multe). pentru asta il dau de cateva ori pe zi cu bitter fara alcool si cu crema de galbenele sau nalba sau balsam cu propolis - am gasit pe net ca ar ajuta.

intorcandu-ne la subiectul cu crizele copiilor, sunt in deplin acord cu Georgiana, dar si cu alte fete. de multe ori imi reprosez ca sunt prea blanda, alteori ca nu sunt suficient de ferma. asta e realitatea, ca nu sunt ferma si consecventa. si mai presus de asta sa fiu in consens cu sotul. ceea ce de multe ori nu se poate, caci el e mai sever si actioneaza si sub impuls. dar am fost foarte uimita sa vad ca daca denis venea smiorcaindu-se ca taica-su nu-i da voie nu stiu ce si eu ii zic 'pai foarte bine, ca nu ai voie', ca renunta si tace.
sau cand n-am cedat urletelor sfasietoare (de teatru) pentru ceva ce chiar nu avea voie si i-am dat ignore, zicandu-i ca degeaba plange ca nu obtine nimic, la fel a incetat - nu imediat, evident.

mi-a placut ce-a zis georgi - nu vreau sa-i fie frica copilului de mine, dar nici mie de el! ca doar oameni suntem si noi, cu nervi si slabiciuni.

carla, sanatate! ti-am vazut mandretile de fete si chiar daca Larisa nu e strumf, evident ca am felicitat-o si pe ea!

hai ca trimit mesajul asta acum si mai revin (cu poze, sper).

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatzaaa
am dormit 11 ore eu si fii-miu 12..vremea asta e de vina,nu ca mi-ar parea rau ca m-am odihnit.
cygni,nu doar cu instncul matern imi cresc copilul,pentru asta sunt pe forum sa aflu cat mai multe informatii dar ideea e ca daca citesc prin carti mai mult ma bulversez,eu in general prefer faptele,sa citesc de cum au reactionat mamicile in diferite situatii.
cristina,..abia astept poze.uff imi pare rau de cojite,nu stiu ce m-as face cu al meu care si o scama daca o vede pe talpa se opreste si o pigule.
sunt in pana de idei,nu stiu ce sa-i mai dau lui mihnea sa pape dimineata.

Mergi la inceput