Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

buna galliciana
nu stiu cum se activeaza acest pm.!!!!

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

laura, activeaza-ti pm,

ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

galliciana am activat pm!

Mergi la inceput

fetelor...
am fost miercuri la eco,la camera de garda,deoarece de atunci am o usorara sangerare.si bebelul este de 11s(nu de 8) cum tot insistam eu.asa ca mi-am cam dat peste cap socotelile.sapt. viitoare facem eco de 12s, apoi dry test si la inceputul lui sept.amniocenteza avand in vedere precedentul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetelor am o intrebare pt voi......eu am faut stimulare cu ovamit doar 2 luni dar niciodata dr nu mi-a spus ca atunci cand faci stimulare ovulezi cu ambele ovare.....nu cu unul cum este normal....este adevara? nu pot intreba dr pt ca este in concediu , dar sunt atat de curioasa , eu am o trompa infundata si deci am sanse o luna da una nu , deci cu stimulare as avea sanse in fiecare luna , .....ce ziceti , este adevara?

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna Macarie, nu ne-am mai auzit de mult. ce mai faci?

Sa-ti raspund la intrebare
Eu in prima luna de stimulare am avut ovulatie pe ambele ovare si dupa cate un corp galbel pe fiecare dintre ele. sarcina mea este unica , dar stiu fete care au gemenii , acum cum vrea Dumnezeu.

mult noroc

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 12+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna , alinushali
fac destul de bine avand in vedere c nu mai raman odata gravi ....iti multumesc mult pt raspuns, astept cm si incep stimularea cu ovamit , poate imi maresc si eu sansele, nu am stiu de ovulatia pe ambele ovare ...
tu ce mai faci? bebelul ce face...este bine? este fetita sau ma insel eu?

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Macarie , eu am luat ovamit din z5 pana z9 si din z10 monitorizarii eco din 2 in 2 zile, este posibil ca prima luna doc o sa vrea sa vada daca se sparg singuri foliculii. daca se sparg singurii este super, daca nu or sa se resoarba , iar luna urmatoare o sa-ti dea sa faci injectie ca sa-i sparga.

eu sper sa ai noroc din prima luna.

Bebe este bine ,azi am fost la morfo de trimestru I, dar nu a vrut sa-si dea cu parerea exact, doar a spus "nu pot sa-ti spun acum ca e baiat"....nu am inteles ce vrea sa zica.

fetele nu s-a terminat vacanta?

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 12+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

buna fetelor!
sunt carmen, am 37 ani si luna asta am fost la monitorizare in z12 si z14. d-na dr. mi-a dat sa fac ieri o injectie ovitrell si sa incep prestatul astazi, maine si poimaine.
cele care ati facut aceasta injectie ati avut vreo reactie? pe mine ma dor ovarele, mai ales cel stang si simt ca imi arde fata ca atunci cand esti racit.
felicitari fetelor gravidute si multa bafta negravidutelor!
multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

bun venit,carmen!
eu nu am facut ovitrell,ci pregnyl,
reactii am avut-dureri de cap si de ovare rau de tot....
spor la prestat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCristi spune:

Buna fetelor

Cate luni poti sa faci stimulare cu clostilbegit? Mie mi-a venit mosu... . Am inceput din nou tratamentul cu clostilbegit si am sa merg la control in ziua a 13-a.

Mergi la inceput