Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(13)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
RamonaCristi spune:
Femibion 800 mi-a dat. M-am uitat acum pe cutie. Mi-a ramas in minte de cand am fost la farmacie sa imi cumpar si m-au intrebat de care vreau...
In Ungaria mergem la Fehergyarmat la cabinetul particular a doctorului unde nu ai nevoie de programare. Insa doctorul lucreaza si in spital tot la Fehergyarmat, si daca ne ajuta DD sa vina barza eu vreau sa merg sa nasc in spital acolo (nu stiu cum este numai din auzite, ca e mai bine un pic ca si la noi - poate ne da cineva mai multe detalii). La noi la SM nu este spital privat, iar in spitalul judetean fuiuiuiiii........... va dati seama. Bine, ca intradevar nici distanta pana in Ungaria nu e mare (vreo 40 km), iar in cazul in care nu ai probleme eu zic ca ar fi ok. Dar sa nu ma gandesc pana acolo. Mai bine astept sa vad ce o sa fie saptamana viitoare.
Apropo eu am cumparat Clostilbegyt-ul din Ungaria si nu stiu ungureste asa ca nu am citit cand anume - inainte sau dupa masa se ia - medicamentul. Nici doctorul nu a specificat atunci (sau cel putin cine mi-a tradus a spus ca nu a zis). Cautand eu pe net dupa 3 zile de medicaie am descoperit si prospectul in lb romana a medicamentului si am citit ca se ia inainte de masa, iar eu l-am luat dupa masa tot timpul . Oare o sa fie problema ca l-am luat asa? Ca tare m-as bucura sa nu mai trebuiasca sa il iau ca am vazut ca are o gramada de reactii adverse posibile.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
buna fetelor, si scuze ca v-am lasat balta.nu am fost in concediu, ci stresata, ocupata si toate cele.
si noi am fost la eco a 2-a oara(la 6s 3z) si deja aveam manute si picioruse.sunt un pic ingrijorata din cauza analizelor.
dr.m-a pus sa repet cmv si virus herpetic,deoarece la cmv ig m imi aparea valoarea de 4ui.(<9ui), scria la interpretare.ea a pus modificarea asta si pe seama faptului ca la 3 zile dupa ce mi-am recoltat sange pentru analizele astea m*am procopsit cu un herpes frumos la gura.dar ptr.siguranta am repetat,sa vedem dinamica...sper sa fie bine...
oricum tb sa facem si niste anticorpi ptr.grup sangvin(eu am 01,iar sotul B3).
altceva...?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinushali/alinushali.jpg)
alinushali spune:
gagicile unde ati disparut? mi-e dor de voi si voi ,nicaieri
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 10+
bbmomente din viata
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
ALINAOPREA spune:
Fetelor eu n-am reusit nici tura asta....a fost a 3-a IAS si cred ca ma opresc aici si ma indrept din nou catre FIV.
Luna august e medicul in concediu (si profit sa iau si eu o pauza si sa plecam cateva zile sa ne relaxam )iar din septembrie ma apuc de treaba.
Pupici la toate!
Alina in asteptarea unei minuni de
jaguar spune:
Buna ziua fetelor
Alinaoprea, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici de data asta
Multa putere in continuare, sa treci peste tot, sa va relaxati in
vacanta si apoi sa fie fivul cel norocos!!!
Unde vei face fiv, si cu cine?
Si la mine este ultima luna de stimulare si apoi iau pauzaaaa.
Mergem si noi in vacanta in august, apoi ce o vrea Domnul!
Am cam iepuizat tratamentele si tot ce tine de a ramane natural,
asa ca ne indreptam si noi spre fiv, dar nu stim deocamdata
cand se va intampla asta....
Nu mai pot sa continuu asa cu stimulari, pentru ca luna asta am
facut o usoara hiperstimulare si nu a fost deloc placut....
Nu pot risca sa imi pun in pericol ovarele, daca trompa nu isi
face treaba, o fi ea permeabila, dar nu si functionala
Bafta multa fetelor care se lupta in continuare!
Va pup pe toate si sa aveti o duminica frumoasa!
RamonaCristi spune:
Buna fetelor
Am fost vineri in Ungaria. Mi-a facut un ecograf si mi-a spus ca pe ovarul drept am 2 foliculi si pe cel stang 1. Mi-a dat sa fac o injecie cu Choragon 5000 si pe urma sambata, duminica si luni sa . Sambata seara am inceput sa am dureri de ovare si duminica toata ziua. E normal?
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jaguar Buna ziua fetelor ![]() Alinaoprea, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici de data asta ![]() Multa putere in continuare, sa treci peste tot, sa va relaxati in vacanta si apoi sa fie fivul cel norocos!!! ![]() ![]() ![]() Unde vei face fiv, si cu cine? Si la mine este ultima luna de stimulare si apoi iau pauzaaaa. Mergem si noi in vacanta in august, apoi ce o vrea Domnul! Am cam iepuizat tratamentele si tot ce tine de a ramane natural, asa ca ne indreptam si noi spre fiv, dar nu stim deocamdata cand se va intampla asta.... Nu mai pot sa continuu asa cu stimulari, pentru ca luna asta am facut o usoara hiperstimulare si nu a fost deloc placut.... Nu pot risca sa imi pun in pericol ovarele, daca trompa nu isi face treaba, o fi ea permeabila, dar nu si functionala ![]() ![]() ![]() Bafta multa fetelor care se lupta in continuare! Va pup pe toate si sa aveti o duminica frumoasa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avem nevoie de multa putere pt. a trece peste toate si a merge mai departe cu speranta si a invinge in lupta cu nenorocita asta de infertilitate.
Cu toate ca uneori cad in depresie,in principiu sunt optimista si voi lupta pana-mi voi implini visul de a fi mama.
Singura ma incurajez si-mi spun ca sunt mai tare decat piatra si cu ajutorul lui Dumnezeu intr-o zi voi fi o mamica fericita,ceea ce va doresc si voua,tuturor fetelor de pe forum.
FIV-ul il voi face ca si pe primul la Giulesti cu prof. Marinescu.
Pupici!
Alina in asteptarea unei minuni de
![](copilas.gif)