Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCristi

Buna fetelor

Cate luni poti sa faci stimulare cu clostilbegit? Mie mi-a venit mosu... . Am inceput din nou tratamentul cu clostilbegit si am sa merg la control in ziua a 13-a.
Ramona din cate stiu eu stimularea se face maxim 3 luni dupa care e necesar sa faci o pauza.
Bafta multa sa reusesti luna asta!
Pupici la toate fetele!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Fetele .......alo...........e cineva acasa........nu ati venit din concediu

Alina ce mai faci?cum te simti?

fetele hai la o mica
poate veniti

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 14+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

Alina ce mai faci?cum te simti?

bbmomente din viata

Alinushali eu sunt bine iubita, merci, tu sa ne spui cum te simti..greturi ceva ? Sper ca nu.
Eu ma pregatesc de petrecere,o verisoara a sotului meu i-si boteaza baietelul azi.
Si o s-o tinem tot asa caci vom merge si la 2 nunti sapt. viitoare si cealalta . plus ca la sf lui septembrie suntem si noi nasi de botez.....asa ca o tinem intr-o veselie , timp in care eu ma pregatesc de al doilea FIV,cel norocos sper.
Pupici pe burtici si sa auzim numai de bine !

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Distractie placuta Alina si sa-ti ajute Doamna Doamne si Maicuta Domnului sa fie cel cu noroc si poate vii si cu doua inimioare mici .

Eu nu am greturi , in primele 2 luni am avut starii urate , adica am suferit de lene cronica, dar in rest e bine, bebe creste si astept sa isi mute mobila cat de curand , in rest isi face simtita prezenta cand ii este foame , adica nu pot face nimic pana nu mananc.

Va -acesc

bbmomente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

hai mai fetlor ca sau terminat concediile ,mai dati cate un semn de viata ....

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Buna fetele!
eu luna trecuta nu am avut succes cu injectia ovitrell
luna asta am facut stimulare cu clostybelgit din z3 pana in z7 iar in z12 am facut din nou ovitrell-ul. luna asta sper sa fie cu noroc
fetele care au facut stimulare cu closty, ati luat ceva pentru fixare?
mie dr. nu mi-a dat nimic, progesteronul la mine e in limite normale dar ma gandeam poate ajutam putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msfetcu spune:

Buna
In urma cu 4 saptamani am urmat un tratament pentru stimulare cu gonal si menopur. Am fost la eco in ziua 9,11 si 14...undeva intre ziua 9 si 11 am avut un folicul care s-a spart. Doctorita mi-a dat duphaston si a spus ca este bun si pentru sarcina dar ma ajuta si sa imi vina ciclul daca nu este vorba despre sarcina. Au trecut deja 8 zile de cand nu mi-a venit ciclul...in ziua 28 am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Ete posibil ca duphastonul sa modifice rezultatul testului? Problema este ca dorm foarte mult, de la orice mananc imi este f rau si ma doare tare rau spatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

msfetcu eu zic sa mai incerci un test de sarcina sau pentru mai multa siguranta fa-ti testul de sange Bhcg. duphaston cate zile ai luat si din ce zi? cate zile are ciclul tau? scuze daca sunt prea insistenta, dar simptomele tale sunt de .

Mergi la inceput

Am luat duphaston 10 zile. Am sunat la clinica unde merg eu si mi-au zis sa iau in continuare, pana merg la control.

Mergi la inceput

Si am inceput sa iau duphaston in ziua 16. In ziua 17 si 18 am avut niste scurgeri maronii. In ziua 28 am facut testul de sarcina. mie imi ciclul de obicei in ziua 26-27 si tine cam 4 zile. Acuma sunt in ziua 37.

Mergi la inceput