BV Giorgia,roxanici!Hai Eladea ! mai-iun2010(98)
Raspunsuri - Pagina 14
maribell spune:

BRAVO IOANA1234!!!

BRAVO TIGRUTA!!!

BRAVO CK!!!

BRAVO RAMONA!!!

BRAVO TEUTA!!!

BRAVO CORINA!!!

RECUPERARE USOARA MAMICI SI MULT LAPTIC!!!

BINE ATI VENIT FLORICELE DE LILIAC!!!

SA FITI SANATOSI, PAPACIOSI SI NECOLICOSI!!!

MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
murica spune:
Salutare
Madamar, tare panicoasa esti cu homeopatele... nu iti fie teama ca nu i-a facut chamomilla nimic copilului. Azi am sunat homeopata (eu sunt nascuta si crescuta in Iasi, daca vrei iti dau nr., are cabinet in Copou) si mi-a confirmat ca e ok cu chamomilla in timpul zilei, magnezia dupa-amiaza si la crize collocinthis. Bebe tau tresare pentru ca viseaza si se sperie. Taurita mea face la fel si, asa cum te-au sfatuit fetele, e bine sa ii prinzi manutele in paturica sau cumva puiului si va dormi linistit ca un inger. Iar cu manutele in gura, la fiecare tresarire, nu e foame.
Incearca sa fii un pic mai detasata.
Despre kk verde, da, asa e culoarea de la lapte praf, pediatra mi-a spus sa stau linistita ca e ok.
Murica, mami fericita de Evelyne-Maria
aleesicoo spune:
neata iubitele
artu multumesc pt aprecieri si da...fumez![]()
taty_ana dupa cum ti a spus si murica este normal culoarea la kk, eu prima data cand am vaz asa verzui i am zis mamei:doamne de ce o fi asa ca doar nu a mancat frunze"
bambina mea a dormit de la 12 pana la 4, s a trezit a papacit , a facut de toate pt toti si la 6 s a culcat si doarme si acum, si eu bantui prin ksa in loc sa profit
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
veronicach spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui taty_ana
eu am sterilizator de microunde de la avent pt biberoane si in el pun si suzetele...in cateva minute totul e sterilizat...fff simplu si eficient |
si eu am sterilizator avent microunde.... dar n-am cuptor
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian10.05.2010
Reallaura spune:
Felicitari proaspetelor mamici:
Tigruta, Ramona80, Teuta! sa fiti sanatoase si voi si puii vostri!
Taty-ana da, e lubrifierea, cand vei termina cu alaptatul va fi mult mai b ine
dar mai e de asteptat...eu inca nu am inceput nimic. pot sa stau pana la 1 an faranici o problema!
Sunt obisnuita de la Mirci 
Alinutzaa scumpa foc papusa, gurita ii da figurii ei aparenta de om mare, chiar daca e cat o sticla de coca-cola.
haioasa treaba!
SAbina felicitari pentru botez. Asteptam poze. cu concediul, nasol ca ati prins o vreme ca asta. Dar bine ca fac fetele aerosoli!
Artuvai de tine cu baietii in vacanta, nu vreau sa ma gandesc...
Rocsy
sper sa va reveniti cu somnul. Eu am luat fata cu mine in pat si e mult mai bine cu somnul, chiar daca are dimineti cand se trezeste la 3-4 si nu se mai culca pana la 8. Ziua e tot timpul la san daca nu iesim la plimbare...
Uuf, cu vremea asta nu stiu ce sa zic...astept soarele sa iesim in plimbari.
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alinutzaa Mary, nu stiu ce sa zic, dar, in principiu, da, ar putea fi si o reactie la remediile homeopate care, poate nefiind cele potrivite i-au provocat alte reactii decat cele dorite si asteptate. Legat de medicii homeopati sunt impartiti in doua curente: unicistii (care recomanda un singur remediu pentru o anumita situatie - boli ce se doresc tratate, tablou general, etc) si pluralistii (care recomanda mai multe remedii cu care se poate merge in paralel) Sfatul meu este, daca vrei sa mergi pe homeopate, sa incerci sa faci totusi o programare la un homeopat in Iasi. Ma gandesc ca daca spui ca este vorba de un bebelus chinuit de colici...s-o gasi in programul unui medic o jumatate de ora libera sa va primeasca si pe voi. Gasisem la un moment dat pe net o lista cu remedii homeopate ce pot fi administrate in caz de colici la bebelusi, in functie de simptomele manifestate de bebe. Nu mai stiu site-ul, dar promit ca imi fac timp azi/in seara asta, o caut si o postez aici. Poate ajuta macar un pic. Alina |
Cind am spus ca dureaza, ma refeream la un medic ce poarta eticheta de "cel mai bun" in materie de homeopatie, dr Receanu.
SA VEDETI CE RAPORTEZ ASTAZI: copil cuminte, somnoros si necolicios!
Nici eu nu mai stiu ce sa cred! Daca n-as fi in cauza si as vedea atitea stari, de la agonie - la extaz, as spune ca e vinovata vreo depresie post-partum
Dupa ce la 11 am terminat cu toata miscarea si cu mincatul (nu l-am lasat sa manince cit credea el de cuviinta, contrar recomandarii pediatrului care a spus ca numai atunci cind copilul refuza sinul inseamna ca s-a saturat!
ci atunci cind am simtit ca sinii s-au golit) l-am servit pe "salteaua cu apa" a lui tati, care a dezvoltat un automatism, se leagana saracul si in somn daca il are pe Mateo pe burta. In jur de 11.30 dormea tun - somn bun, fara agitatie. La 3 imi pocneau sinii, cel putin stingul iar dureros, asa mult laptic acumulase! Copilul tot pe burta la tac'su - caruia nu-i pasa ca eu nu mai incap in piele, era fericit ca micutul doarmeMarlena (Mary) mamica lui
Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Madamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Viriniana
Buna Marlena Eu fac asa - o alaptez din ambii sani, incep cu cel la care a supt ultima oara si o tin 15-20 minute, apoi o mut la celalalt san unde mai suge cam 10-15 minute. Dar, spre exemplu nasha mea alapteaza la fiecare masa dint-un singur san. Eu zic sa faci cum ti-e mai bine. Noaptea alaptez si eu de 3 ori, o data stand culcata langa ea in pat cand de obicei si adorm cu ea la san... |
Multam fain Viriniana! cred ca voi alapta functie de necesitatile lui Mateo - daca in afara de laptele dintr-un sin, va mai vrea, mai dam din al doilea, la urmatorul alaptat incepind cu al doilea sin, cumva dupa instinct si mai putin dupa regula! Speram sa avem o evolutie buna
!Marlena (Mary) mamica lui
Tudor Mateo
Madamar spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui taty_ana
eu primele 3 sapt,noaptea, o infasam pe emma tocmai ca sa nu-si dea cu manutele pe fatza sa se sperie si sa se trezeasca si dormea tun,cand o lasam libera era agitata si se trezea...acum e mare nu se mai sperie mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010) |
NU UITA TATIANA ca si noi am implinit 5 saptamini, de mult timp nu mai suporta dumnealui minutele legate! E cu "printipuri" si personalitate-n-ai treaba
Marlena (Mary) mamica lui
Tudor Mateo
Vivela spune:
salutare
sa felicit si eu mamicile care au nascut in ultima vreme:
BRAVO TIGRUTA!!!

BRAVO CK!!!

BRAVO RAMONA!!!

BRAVO TEUTA!!!

BRAVO CORINA!!!

Bine ati venit pe lume, pui mici si dragi 

scuze daca am mai omis din cand in cand sa intru sa felicit, insa le doresc tuturor mamicilor si bebelusilor multa-multa sanatate si zile senine .
legat de agitatia bebeilor, dau si eu o idee, poate merge (poate nu!): incercati peste zi sa nu-i supra-stimulati. adica sa nu le vorbiti tot timpul, sa nu ii mangaiati non-stop, sa-i feriti cumva de zgomote multe (chiar si muzica, daca le puneti, volumul sa fie mai scazut si nu prea mult timp). de leganat, nu-i leganati una-doua cum scancesc - mai bine ii luati in brate sau ii puneti pe burtica voastra). chiar vazusem un filmulet, nu mai stiu unde, in care chiar pediatrii recomandau sa nu stimulezi prea mult un copil foarte mic, ca oboseste foarte repede si el nu stie sa gestioneze situatia asta. si atunci face ce stie, adica plange.
Madamar, ca ai intrebat cum face un homeopat sa individualizeze tratamentul. eu am fost cu david la homeopat cand avea 7-8 luni, deci nu vorbea, nu stia sa spuna ce are. m-am dus in principal pt ca avea o dermatita atopica destul de nasoala, care raspundea doar pe moment la tratamentele clasice (pe care dadusem o caruta de bani si contineau cortizon, uree si alte tampenii!). homeopata mi-a pus mie o gramada de intrebari - ca eu eram cea care statea non-stop cu copilul. intrebarile erau de genul: cand a aparut, ce tratamente a urmat, daca doarme bine noaptea, daca are colici, daca plange mult, cand plange, cum plange, daca mananca, cum mananca, ce prefera. i-a facut si un "test" de socializare - mi l-a luat din brate si a plecat cu el in alta camera - s-a comportat foarte bine, n-a plans dupa mine, chiar "a vorbit" cu doctorita, a ras cu ea...l-a "analizat" fizic - daca e mai grasut, mai slab, daca are membre mai subtiri sau mai bine facute, bineinteles a analizat pielea, ochii, parul (care nu prea era atunci). m-a intrebat cate in luna si in stele despre cum a fost nasterea mea (si a insistat pe faptul ca as fi suferit eu o trauma/frica mare la nastere sau in timpul sarcinii, ca bebe se trezea din somn plangand, tipand, parea speriat de ceva - lucrul asta l-au concluzionat 2 homeopati diferiti, deci tind sa cred ca nu era chiar o prostie ce ziceau).
plus multe alte intrebari, am stat cred ca o ora de vorba despre copil si despre mine (asta apropo de faptul ca atunci cand e mic, copilul preia cam tot din starea mamei -eu eram cam agitata, si atunci si bebe era agitat, acum sunt foarte relaxata si jur ca asta se vede si la Damian).
cam asa s-a intamplat la noi cu controlul homeopat, doctorita i-a prescris o schema de mai multe remedii, in cel mult o saptamana a disparut dermatita atopica (dupa ce trasesem cu ea vreo 5-6 luni de innebunisem, nu stiam ce sa-i mai fac). prin urmare, la noi rezultatul a fost unul pozitiv. la fel, eu m-am tratat de probleme legate de ciclu - aveam sindrom premenstrual, ciclu neregulat - dupa tratament (adica 2 prize dintr-un remediu) - iti reglai ceasul dupa ciclul meu.
iti dai seama ca dupa ce ai niste rezultate atat de bune, fara sa te indopi cu medicamente si sa cheltui asa multi bani, nu ai cum sa nu devi adeptul acestui tip de tratament.
scuze ca m-am intins atat cu mesajul
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo taty_ana dupa cum ti a spus si murica este normal culoarea la kk, eu prima data cand am vaz asa verzui i am zis mamei:doamne de ce o fi asa ca doar nu a mancat frunze" fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
si eu m-am gandit ca parca mananca iarba nu lapte

fetelor v-ati intreba ce viseaza bebelusii vostri?ca uneori zambeste,se incruta,isi misca buzele ca si cum ar suge(clar viseaza ca suge
apropo de burtica voua v-a dat inapoi?ca eu mai am de slabit 7 kg
si nu-mi vine nimic,pantalonii reusesc sa-i imbrac da nu pot sa-i inchei
....so adio plaja vara asta ca nu pot sa-mi etalez suncile,cand ma uit in oglinda ma apuca depresiile...ce-am fost si ce-am ajuns...si parca de-al naibii as manca tot timpul,nu mai zic de dulciuri....n-am tinut in viata mea dieta ca n-am avut nevoie si sunt o mare gurmandaaaa

http://emma-antonia.weebly.com/