BV Giorgia,roxanici!Hai Eladea ! mai-iun2010(98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

hello

am facut si noi testul la audiologie si e ok totul;

Tatyana, la noi nu a fost nici o problema cu cerceii; insa cred ca daca o sa cureti des cu spirt o sa ii treaca; numa sa nu scoti cerceii ca in 24 de ore se inchide gaura; banuiesc ca i-ai pus de aur deci nu ar trebui sa fie vreo problema majora

Mary pe noi nu ne-au trimis la echo; a verificat neonatoloaga si ulterior pediatra

Hai Teo!

Baietii au terminat azi scoala asa ca e rost de party!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Asa spuneam si eu mai sus, era de datoria lor sa ne sesizeze asta, la nastere, daca aveau vreo suspiciune... cit desprre audiometrie, va mai povestesc o minune alta data... FELICITARI ca v-a iesit bine!

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

pe Matei l-au verificat in spital, la fiecare vizita si inainte de externare insa se mai face o "verificare" pana la 2-3 luni
asta este regula caci asa cum scrie si pe un site se poate declansa mai tarziu, la cateva zile de la nastere "Exista situatii cānd aceasta boala apare dupa cāteva saptamāni de la nasterea bebelusului sau poate fi observat doar īn momentul īn care copilul īnvata sa mearga si va face primii pasi."
cel putin asta am inteles eu
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Felictari Teuta!

Felictari Tigruta!

Felictari Ck_29!

Felictari Ramona!

Rocsy, imi pare rau ptr noptile tale nedormite; cu 3 dintre care doi sunt scolari si unul bebe mai e cum e cand sunt baietii la scoala insa cand sunt in vacanta e mai complicat un pic dar supravietuim.

Ioana, noi nu am facut schema de la stat ptr baieti; insa de acum 7 ani sigur s-a schimbat si cealalta si nu are rost sa iti zic ce si cum am facut noi ptr ca nu ar corespunde. Ar trebui sa gasesti un pediatru care sa stie.

Tatyana, vezi ca au gasit fetele suzeta cu pricina; nu avea cum sa nu fie in Ro ca si cele de aici si cele de acolo au un singur producator: China
Cu micuta, rabdare. Sabina de-abia de curand a inceput si ea sa comunice cu noi: zambete, gangureli; insa mult doarme si ea.

Ale, Felicitari pentru fetita, frumoasa poveste aveti si voi.

p.s. tu fumezi??

Nati

Mary, of, cat te chinui tu; nu stiu ce sa iti mai zic; citisem ca 90% din lapte bebe il ia in primele minute de supt apoi gata; poate sa il lasi doar 10 min si apoi sa ii tii tot asa dar sa ii dai suzeta? Sunt convinsa insa ca ai incercat tot ce ai auzit si tu
Ai incercat sa ii infesi manutele dupa ce adoarme ca sa nu se mai sperie de ele?
Nu as interpreta neaparat ca mainile la gura inseamna foame; probabil se sperie si stie ca daca suge se linisteste; incearca sa il pui in pozitie de alaptat insa sa ii dai suzeta;

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

FELICITARI RAMONA80, TIGRUTA, TEUTA2
BINE ATI VENIT Bogdan Andrei, Luca, Tudor
sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate si fericire si sa va fereasca de colici
mamici recuperare usoara si sa va bucurati de micile voastre minuni

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Felicitari prospetelor mamici: Ramona,Teuta,Tigruta,Ck_29!! Recuperare usoara si bebei necolicosi si pupaciosi!

Eu astazi am fost cu printesa mea la cantarit si avem 4,620Kg la 1 luna si aproape 2 sapt, nascuta la 3,170 deci a luat bine.
Nu ma stresez cu cat ia pe luna sau saptamanal, azi am cantarit-o a doua oara, data trecuta dupa prima saptamana cand scazuse 120gr. La fel cu cat mananca nu imi bat capul , nu i-am facut niciodata proba cantarului, ii dau lapte doar de la san si habar nu am cat mananca ea odata, stiu doar ca mananca pana se satura si atunci scoate limbuta si nu mai vrea, noaptea adoarme mai repede si ma mai chinui cu ea sa o trezesc sa continue sa pape dar nu am nici o sansa sa o trezesc , dar o las in ritmul ei.
Ne mai chinuim si cu pompita sa ii scoatem mucusorii din nas si nu ne place deloc manopera asta, dar nu avem ce face.
Eu am racit un pic stranut si ma doare gatul , sper sa imi treaca sa nu fie ceva grav sa ia si fetita.
Va pup si trec la recuperat , am 2 capitole din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

buna fete dragi.....
ARTU YUPIIIIIII...AZI MI-A DORMIT SI PAPUSICA MEA PE PIEPT....CAT DE DULCICA...., statea cu manutele, ziceai ca ma tine in brate.....
noi nu am mai intrat pt ca am fost la dr....si eu am fost super obosita.....imi vine sa dorm non-stop, desi printesa se trezeste doar o data pe noapte.iar azi noapte a dormit de la 11 pana la 7.30 dimi, de m-am speriat, cand m-am trezit si era lumina afara..... am dormit neintoarsa....
la prima noastra vizita la pediatru( la noi nu vine acasa, te duci tu la cabinet la 14 zile de la nastere) ne-a spus ca totul e bine, ne-am ingrasat 300 g, ne-am lungit cu 2cm...si suntem bine per total.am invatat cum sa-i curat ochisorii si nasucul, am primit crema de fata, si pt mine un sapun special pt inflamatia episiotomiei, mi-au cazut nodurile, e vindecata aproape toata, dar e inflamat un colt...ca sa zic asa.pt hemoroizi nu mi-a dat nimik pt ca alaptez, asa ca ma chinui in continuare...TRAIASCA SUPOZITOARELE!!!!!
BEBICA MEA IUBITA PAPA MULT SI REPEDE ...EXACT CA TATICUL EI........iar eu am lapte, imi simt sanii grei si plini, dar cand sa mulg....doar 130-150ml....asa ca ii dau completare de blemil 1 forte, care este un lapte care se da in completarea laptelui matern.

INTREBARE, INTREBATOARE.....am inteles ca lPTELE bun e la sf. adica la golirea sanului.....CUM IMI DAU SEAMA LA POMPA CAND E LAPTELE CEL BUN, CAND SE GOLESTE SANUL?.......CAND NU MAI CURGE ????
va dulce pe toate......

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Madamar, Mamanati dragele de voi cat indurati
tatyanacum sterilizezi suzeta? ca eu stiu tehnica cu spala si fiert 3 minute, sau tinut in solutie de sterilizare jumatate de ora
ai tu vreo tehnica mai rapida?

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Maribell, ma bucur ca ati reusit cu dormitul pe burta ta; e super fain;
tu o alaptezi?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Maria nu exista lapte bun si lapte rau
dar la inceput e unul mai putin gras, incolor, ce tine de sete
scumpa mea trebuie sa faci cumva sa pape fetita de la tzatza.... chiar daca e mai greu
eu azi am muls 125 de ml intr-o jumatate de ora,i-am lasat sotului ca sa maduc la dentist
nu poti continua asa, decat daca te incapatanezi , trebuie sa pui mica minune la treaba
stiu ca plabge si nu-i convine dar mamii stie ce e mai bun pentru ea
sper ca nu te-am suparat, ti-am scris cu tot dragul

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Madamar, Mamanati dragele de voi cat indurati
tatyanacum sterilizezi suzeta? ca eu stiu tehnica cu spala si fiert 3 minute, sau tinut in solutie de sterilizare jumatate de ora
ai tu vreo tehnica mai rapida?

10.05.2010

eu am sterilizator de microunde de la avent pt biberoane si in el pun si suzetele...in cateva minute totul e sterilizat...fff simplu si eficient

artu, si gogosica mea cand e agitata o iau pe burta mea si tare-i place...sta cu manutele de parca ar vrea sa ma cuprinda in brate,tare dulcica e...si cand e treaza sta asa pe mine si se chinuie sa-si ridice capul sa se uite pe pereti

fetele care dau formula ce culoare are scaunul la bebe?la emma e asa verde inchis si azi a fost bicolor la inceput verde inchis si pe urma galben....o fi in regula?o fi de la faptul ca am trecut de la prenan la nan1?

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Seara buna,

noi suntem la mare la Mamaia cu toata trupa. Fetelor le prieste marea, dorm destul de bine,dar drumul pana aici a fost mai greu. Din pacate nu prea avem parte de vreme asa de buna. Sambata venim acasa.

Botezul a iesit f frumos. Ekaterin a fost tare cuminte, Iustina a vociferat.

Luni cand ma intorc am sa merg cu Iustina la dr.

Va pup

Mergi la inceput