BV Giorgia,roxanici!Hai Eladea ! mai-iun2010(98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Taty-ana da, e lubrifierea, cand vei termina cu alaptatul va fi mult mai b ine dar mai e de asteptat...eu inca nu am inceput nimic. pot sa stau pana la 1 an faranici o problema! Sunt obisnuita de la Mirci
Uuf, cu vremea asta nu stiu ce sa zic...astept soarele sa iesim in plimbari.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

cu alaptatul am cam terminat,mai storc cativa ml si-i dau cu bibe...adevarul e ca asa e mai bine,suntem mai calmi si eu si bebe,era un intreg calvar cu suptul,acum e liniste si pace...asta e...stiu ca multe mamici ma condamna dar asta e,bebe imi adoarme la biberon si ma chinui sa manance dap la san...poate la al doilea voi sti cum sa fac...numai daca mai am curajul sa-l fac pe al doilea cu atatea probleme in sarcina ce-am avut....si emma mai are la congelator 17 frati si surioare ca mami a fost ffff productiva cand a facut fertilizarea....de multe ori ma intreb ce sa fac cu ei???

la noi in galati sunt 14 grade si bate un vant de parca mai e un pic si vine iarna!!!!nu pot sa cred ce capricioasa e vremea asta...acum o sapt aveam limba pana la cot de caldura...si acum stam in casa si asteptam vremea mai buna cu plimbari afara ca taaare ne place

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Madamar, Mamanati dragele de voi cat indurati
tatyanacum sterilizezi suzeta? ca eu stiu tehnica cu spala si fiert 3 minute, sau tinut in solutie de sterilizare jumatate de ora
ai tu vreo tehnica mai rapida?

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

noi am luat de carrefour cel mai ieftinache cuptor 90 lei si e mana cereasca

eu am sterilizator de microunde de la avent pt biberoane si in el pun si suzetele...in cateva minute totul e sterilizat...fff simplu si eficient

si eu am sterilizator avent microunde.... dar n-am cuptor

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

taty_ana : eu nu mai am burta deloc, s-a retras toata ( e abdomenul mai moale, mai "nelucrat" dar o sa rezolv si treaba asta odata ce primesc avizul ) si mai am 4 kg in plus.
De infasat, o mai infasez si acum , dar mainile ii sunt libere, nu suportam sa o vad asa stransa, imi era mila de ea.

sabina : fericita mamica pe plaja esti tu , sper sa isi revina vremea ca sa va mai bucurati si voi de soare, apa, plaja !

Mary : sa iti fie de bine odihna, chiar ai nevoie saracuta de tine. Si eu ii dau Sofiei Sabsimplex din cand in cand, plus putin ceiut babycalm.

Laurita : si eu vreau caldura ... cat a fost canicula nu m-am plans deloc, acum ma plang ca ma enerveaza frigul vara

Oare am mai vrut sa spun ceva ?! Pe cuvant daca imi amintesc.

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna mamicilor,

Felicitari tuturor pentru bebelasii sanatosi, recuperari rapide celor care au nascut de curand si muuuulta fericire.

Sunt de la odiseea delfinasilor si am intrat sa va anunt ca am vazut ca apare si aici in lista colega noastra de odisee Giorgia,
a nascut de dimineata la 05.45,o fetita Maria Antonia, 48 cm, apgar 10, natural.

Am zis sa va anunt ca sa o stergeti de la gravidutze si Eladea este la spital si asteapta sa nasca in cursul zilei de astazi...tot natural

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Felicitari proaspetelor mamici!
La noi caca arata ca mustarul cu boabe, culoare si textura.
Acu doua nopti a dormit de la 21.30 la 4, iar aseara de la 11 la 4.30, incepem sa ne mai odihnim si noi noaptea. eu il tezesc la 3-4 ore pt a-i da sa manance. Si noi mai varsam laptic pt ca nu sta sa eliminam tot aerul, e tare nervos isi misca capul in toate directiile si se zbate sa scape din brate. La nici 2 saptamni face niste eforturi pt a se muta de pe o parte pe alta de mama, mama.

maine mergem si noi la doctor sa vedem cat am luat in greutate si cm.

Sanii imi curg siroaie, dar ii mai dau si completare, caci am impresia ca nu se satura doar cu sanul, doar pt o ora parca ii tine de foame.
Azi a depus sotul si cele 3 dosare pt alocatii si trusou. De ieri avem si certificat de nastere, gata am intrat in randul lumii.

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

taty_ana : eu nu mai am burta deloc, s-a retras toata ( e abdomenul mai moale, mai "nelucrat" dar o sa rezolv si treaba asta odata ce primesc avizul ) si mai am 4 kg in plus.
De infasat, o mai infasez si acum , dar mainile ii sunt libere, nu suportam sa o vad asa stransa, imi era mila de ea.

sabina : fericita mamica pe plaja esti tu , sper sa isi revina vremea ca sa va mai bucurati si voi de soare, apa, plaja !

Mary : sa iti fie de bine odihna, chiar ai nevoie saracuta de tine. Si eu ii dau Sofiei Sabsimplex din cand in cand, plus putin ceiut babycalm.

Laurita : si eu vreau caldura ... cat a fost canicula nu m-am plans deloc, acum ma plang ca ma enerveaza frigul vara

Oare am mai vrut sa spun ceva ?! Pe cuvant daca imi amintesc.

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Nu ma invidia, ca flutura un vant pe aici de te ia pe sus. Le-am infofolit pe fete ca la polul nord. Saptamana vitoare mai incerc o tura, dar fara cele mici, le las cu bunicile.

Mergi la inceput

sabina,sotul meu a facut rezervare la bulgari la sf lui aug....mie sincer imi este cam teama sa plec cu bebe de 3 luni la mare...tu ce zici?parca stiu ca la fete le dai formula nu?cum sterilizezi biberoanele la mare?esti o super mamica,eu n-as fi in stare niciodata sa cresc 3 copii...nu ma vad nici cu 2....mi se pare fff greu dar probabil trebuie sa ai un har pt asta si eu nu-l am....ori faptul ca am facut copil la 35 de ani si nu mai am rabdare si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

iti dai seama ca dupa ce ai niste rezultate atat de bune, fara sa te indopi cu medicamente si sa cheltui asa multi bani, nu ai cum sa nu devi adeptul acestui tip de tratament.

Vivela, vreau si eu datele de contact ale medicului tau homeopat, daca se poate

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Nu ma invidia, ca flutura un vant pe aici de te ia pe sus. Le-am infofolit pe fete ca la polul nord. Saptamana vitoare mai incerc o tura, dar fara cele mici, le las cu bunicile.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Sabina, ma bucur ca sunteti bine si ca v-a iesit frumos botezul. Cand vedem poze cu micile crestine?

Vroiam sa te mai intreb o chestie: cum ai procedat pt obtinerea pasapoartelor fetelor (parca imi amintesc ca le-ai facut)? Tot la Iorga se merge? Iti mai aduci aminte ce acte sunt necesare la depunere? Multumesc anticipat pt raspuns!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Felictari Teuta!

Felictari Tigruta!

Felictari Ck_29!

Felictari Ramona!

Rocsy, imi pare rau ptr noptile tale nedormite; cu 3 dintre care doi sunt scolari si unul bebe mai e cum e cand sunt baietii la scoala insa cand sunt in vacanta e mai complicat un pic dar supravietuim.

Ioana, noi nu am facut schema de la stat ptr baieti; insa de acum 7 ani sigur s-a schimbat si cealalta si nu are rost sa iti zic ce si cum am facut noi ptr ca nu ar corespunde. Ar trebui sa gasesti un pediatru care sa stie.

Tatyana, vezi ca au gasit fetele suzeta cu pricina; nu avea cum sa nu fie in Ro ca si cele de aici si cele de acolo au un singur producator: China
Cu micuta, rabdare. Sabina de-abia de curand a inceput si ea sa comunice cu noi: zambete, gangureli; insa mult doarme si ea.

Ale, Felicitari pentru fetita, frumoasa poveste aveti si voi.

p.s. tu fumezi??

Nati

Mary, of, cat te chinui tu; nu stiu ce sa iti mai zic; citisem ca 90% din lapte bebe il ia in primele minute de supt apoi gata; poate sa il lasi doar 10 min si apoi sa ii tii tot asa dar sa ii dai suzeta? Sunt convinsa insa ca ai incercat tot ce ai auzit si tu
Ai incercat sa ii infesi manutele dupa ce adoarme ca sa nu se mai sperie de ele?
Nu as interpreta neaparat ca mainile la gura inseamna foame; probabil se sperie si stie ca daca suge se linisteste; incearca sa il pui in pozitie de alaptat insa sa ii dai suzeta;

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

am sa incerc si manevra cu minute legate dupa ce ia somn - e o idee buna.
despre suzeta:o primeste numai cind vrea el - aseara spre ex, a vrut-o

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput