Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Klarisse, daca poti si iti permiti... f bine ai facut ca stai acasa

Burtica e tare frumoasa, tu la fel

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 23+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Mie mi-a spus dr ca in functie de aceasta ultima DPN fixam cezariana...Initial o fixasem la o anumita data acum trebuie modificata dupa noile coordonate...Nu ma gandeam ca e chestie de luni si ca voi fi prima mamica ce va tine un bebe 11 luni in burtica in loc de 9 , vroaim doar sa stiu cum mai e si pe la alte mamici si cum sa imi mai streg zilele din calendar caci e complicat cu nerabdarea asta .

Tina, cu(29+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtm.lilypie.com/2T3Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83
Nu comand pampersii, ii cumpar din magazin DM (se numeste) care se gaseste numai in galeria de la Real, sunt nemtesti si din bumbac (adica ca toti ceilalti de calitate)....o cutie de 84 buc (nr 4 ce am luat pana acum) este 55 lei. Nr 5 sunt 72 buc, nr 3 nu mai stiu cati erau in cutie oricum mai multi de 84 iar pretul e cam acelasi. La new born, nr 1 si 2 sunt pungi mai mici iar pretul e pana in 30 lei.

22+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Lucianna cred ca tot din magazinul asta ziceai ca ai luat si burtiera care au purtat-o cu costumul de baie la mare nu?

Ai idee cumva daca in toate magazinele Real se gaseste acest magazin DM? eu nu am auzit de el...exact asa se numeste DM sau e vreo prescurtare?

Dana 28+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Despre DPN mi-a zis doctorita ca se poate schimba doar daca varsta gestationala este mai mare cu cel putin o saptamana fata de varsta calculata dupa UM. Altfel, data ramane cea stabilita la inceputul sarcinii..

Klarisse graviduta 24+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83
Nu comand pampersii, ii cumpar din magazin DM (se numeste) care se gaseste numai in galeria de la Real, sunt nemtesti si din bumbac (adica ca toti ceilalti de calitate)....o cutie de 84 buc (nr 4 ce am luat pana acum) este 55 lei. Nr 5 sunt 72 buc, nr 3 nu mai stiu cati erau in cutie oricum mai multi de 84 iar pretul e cam acelasi. La new born, nr 1 si 2 sunt pungi mai mici iar pretul e pana in 30 lei.

Poze Raul

Lucianna cred ca tot din magazinul asta ziceai ca ai luat si burtiera care au purtat-o cu costumul de baie la mare nu?

Ai idee cumva daca in toate magazinele Real se gaseste acest magazin DM? eu nu am auzit de el...exact asa se numeste DM sau e vreo prescurtare?

Da tot de acolo am luat si burtiera. DM e prescurtare dar asa are sigla magazinul. Stiu ca intai a aparut Real-ul, apoi DM un pic mai tarziu si pe rand in diferite orase, dar exact in care habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Klarisse, esti o frumoasa. Si tu cu burtica si rochita. Verdele e una din culorile mele preferate, asa ca-s topita dupa rochita.
Vreau si eu concediu, dar mai am de indurat fix o luna. Va

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Si atunci DM de la ce e prescurtarea daca stii Lucianna?

Chiar vreau sa imi iau si eu o burtiera, si la noi la BV galeria real e legata de un centru comercial si e destul de mare....daca intreb de DM nu stiu daca o sa stie cineva despre ce vorbesc...!

MErsi mult anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Si atunci DM de la ce e prescurtarea daca stii Lucianna?

Chiar vreau sa imi iau si eu o burtiera, si la noi la BV galeria real e legata de un centru comercial si e destul de mare....daca intreb de DM nu stiu daca o sa stie cineva despre ce vorbesc...!

MErsi mult anticipat.

Ar trebui sa stie, cel putin noi asa il recunoastem....uite link http://dmdrogeriemarkt.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

DM este "deusche mark" are trei liniutze rosu galben negru sub acest DM, sper sa nu fac confuzie, am vazut in Buzau, Bucuresti si Tg Muresh, la mine in Ploiesti nu-i..Luciana confund eu marca? eu nu am vazut decat produse cosmetice acolo, crezi ca va gasi puiutza burtiera?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Klarisse esti superba si tu si rochia. Daca am face un concurs de miss ai iesi pe departe cea mai frumoasa burticuta.
Ma bucur ca nu te mai duci la scirbici, oricum nu-ti facea nimeni statuie.

25+

crina cu

Mergi la inceput