Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Aha:) de unde atatea culori ca-s portocaliu si galben:) puiutza intra pe link sa te lamuresti care este, habar nu aveam ca au acolo si burtiere...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Crina, multumesc frumos. Toate burticile sunt frumoase.
Si eu ma bucur ca am scapat de serviciu, as fi vrut sa se termine mai frumos..dar asta e..important e sa fim noi sanatosi.

Klarisse graviduta 24+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83
Nu comand pampersii, ii cumpar din magazin DM (se numeste) care se gaseste numai in galeria de la Real, sunt nemtesti si din bumbac (adica ca toti ceilalti de calitate)....o cutie de 84 buc (nr 4 ce am luat pana acum) este 55 lei. Nr 5 sunt 72 buc, nr 3 nu mai stiu cati erau in cutie oricum mai multi de 84 iar pretul e cam acelasi. La new born, nr 1 si 2 sunt pungi mai mici iar pretul e pana in 30 lei.

22+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Acum m-am uitat pe baxul cu pampersi nr 5 si au 57 de bucati! Deci fata de 72 buc e ceva diferenta.. Si costa cam 54 lei! Fain asa! La noi nu este Real!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Salutari burticutelor! Ce vorbarete sunteti!

Yoni felicitari burticuta ! Sa ai o sarcina frumoasa,la termen si un bebe sanatos!

Recomand si eu produsele DM pt bebelusi si nu numai.Pretul e foarte bun si sunt de calitate.In picut mi se par "unflate" preturile la pamapersi in DM romania.aici pe un punga de pampersi DM nr 4 nu dau mai mult de 7,49 euro.Sau am ramas eu in urma la cursul valutar.DM este prescurtarea de la Drogerie Markt din cate stiu eu.

27+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

DM este "deusche mark" are trei liniutze rosu galben negru sub acest DM, sper sa nu fac confuzie, am vazut in Buzau, Bucuresti si Tg Muresh, la mine in Ploiesti nu-i..Luciana confund eu marca? eu nu am vazut decat produse cosmetice acolo, crezi ca va gasi puiutza burtiera?

24+

DM = drogerie markt.....in Buc sunt cosmetice de toate felurile, detergenti, cereale, servetele uscate, umede....parfumuri....mancare de bebe, pampersi, cosmetice burtici si bebei, tetine, suzete...etc....sunt ff produse, in general au cam toate firmele cunoscute, plus firme nemtesti aduse de la ei, pentru ca magazinul e nemtesc....iar eu acolo am gasit si burtiera universala. Alte articole de imbracat nu mai au, decat cateva textile cum a fi prosopel bebe, paturica de jucat bebe. Cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

burtici, am si eu o intrebare poate a mai patit careva asa. ieri si azi am avut cam o jumatete de ora in care i-mi venea sa fac pipi intruna. ma duceam la toaleta si mai mult de doua picaturi nu faceam. nu ma ustura cand fac pipi ca asa stiu ca se manifesta infectia urinara dar simt o durere acuta inauntru parca la vezica. ce o insemna asta oare? poate sa i-mi apese bebe pe vezica sau sa fi racit?

cristina si bebe in burtica 24+sapt

Mergi la inceput

http://dmdrogeriemarkt.ro/contact.htm .......exact unde sunt magazinele DM, deci imi pare rau, in Brasov si Iasi nu este :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Mersi de link Lucianna......precum ma si gandeam, la noi in BV nu este magazin DM - de-aia nu stiam de el... Ma si miram sa imi fi scapat mie ochilor....

Alynta nici in Iasi nu este magazin DM....la no este real dar nu este DM. C'est la vie.....Nu prezentam importanta sa deschida si la noi macar un magazin....ca uite la TM sunt 3 buc......

Asta e...daca mi-a trebuit BV....

Dana 28+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ce fain ca aveti "Real"! La noi nu este nici "Real" nici "Ikea" si tare imi pare rau! Asta este...

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Mersi de link Lucianna......precum ma si gandeam, la noi in BV nu este magazin DM - de-aia nu stiam de el... Ma si miram sa imi fi scapat mie ochilor....

Alynta nici in Iasi nu este magazin DM....la no este real dar nu este DM. C'est la vie.....Nu prezentam importanta sa deschida si la noi macar un magazin....ca uite la TM sunt 3 buc......

Asta e...daca mi-a trebuit BV....

Dana 28+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Poate se poate face comanda....sau dai o fuga pana la cel mai aproapiat si iti faci provizii pentru o luna

Mergi la inceput