Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (85)
Raspunsuri - Pagina 6
lucianna_83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Raluca la 40 zile dupa nastere trebuie sa mergem si noi la gineco, nu e obligatoriu, dar indicat! Bebele e vazut acasa de pediatru! Apoi din 2 in luni la vaccin pana la 6 luni! Noi am ales vaccinarea nationala- gratuita! Daca alegi varianta sa cumperi tu vaccinurile ajungi cam la 2 milioane de vaccin(din auzite zic, nu da-ti cu rosii in mine va rog!)! BebeCris fain ca primesti "donatii"! Si noi avem si am avut si tare bine prind! Luciana cum comanzi pampersii si la ce pret?! Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Nu comand pampersii, ii cumpar din magazin DM (se numeste) care se gaseste numai in galeria de la Real, sunt nemtesti si din bumbac (adica ca toti ceilalti de calitate)....o cutie de 84 buc (nr 4 ce am luat pana acum) este 55 lei. Nr 5 sunt 72 buc, nr 3 nu mai stiu cati erau in cutie oricum mai multi de 84 iar pretul e cam acelasi. La new born, nr 1 si 2 sunt pungi mai mici iar pretul e pana in 30 lei.
22+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
Klarisse spune:
Pupam si noi burticile dupa cateva zile de absenta.
Iony felicitari din inima, sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si tie si lui bebelin, sa intri mai des sa ne spui cum merge. Suntem alaturi de voi.
Ionela, Tanamera nu am revenit la munci si nici nu mai revin..suntem in CM, apoi CO si de la 1 august intram oficial in prenatal.
Am mai pus 2 pozici in album ca sa faceti cunostinta si cu burtica noastra.
Va pupam..
Klarisse graviduta 24+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
clary spune:
citat din mesajul lui office Fetelor, noi am facut saptamana trecuta eco si bebe a iesit cu 3 zile mai micut decat varsta calculatta dupa UM. Se mai poate modifica varsta lui din nou la urmatoarea eco sau cum se considera acum?el e bine sanatos, eu la fel doar ca s-a modificat DPN...Voi ce stiti despre asta? Tina, cu(29+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lmtm.lilypie.com/2T3Zp2.png |
si a mea la eco pentru TT era mai mica cu o saptamana iar cand am facut 3D/4D ,data coincidea cu DPN-ul dupa UM si luna trecuta la eco era mai mare cu o zi ..din cate stiu e ok sa existe unele variatii de cateva zile,important e sa fie el sanatos
29+
Bianca Gabriela
lucianna_83 spune:
citat din mesajul lui office Fetelor, noi am facut saptamana trecuta eco si bebe a iesit cu 3 zile mai micut decat varsta calculatta dupa UM. Se mai poate modifica varsta lui din nou la urmatoarea eco sau cum se considera acum?el e bine sanatos, eu la fel doar ca s-a modificat DPN...Voi ce stiti despre asta? Tina, cu(29+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lmtm.lilypie.com/2T3Zp2.png |
Eu stiu ca DPN este dupa prima eco, pana in 10 sapt, pe urma bebe poate sa fie ori mai micut, ori mai grasut, e cam imposibil sa creasca in 8 luni cat altul in 9 ....sau sa stea 10 ca sa recupereze ....deci? nu se modifica, bebe e perfect sanatos
22+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
clary spune:
citat din mesajul lui Klarisse Pupam si noi burticile dupa cateva zile de absenta. Iony felicitari din inima, sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si tie si lui bebelin, sa intri mai des sa ne spui cum merge. Suntem alaturi de voi. Ionela, Tanamera nu am revenit la munci si nici nu mai revin..suntem in CM, apoi CO si de la 1 august intram oficial in prenatal. Am mai pus 2 pozici in album ca sa faceti cunostinta si cu burtica noastra. Va pupam.. Klarisse graviduta 24+ http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Ce burtica frumoasa ai ,Klarise!si rochita e tare frumoasa si iti vine bine.
29+
Bianca Gabriela
puiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui clary
si a mea la eco pentru TT era mai mica cu o saptamana iar cand am facut 3D/4D ,data coincidea cu DPN-ul dupa UM si luna trecuta la eco era mai mare cu o zi ..din cate stiu e ok sa existe unele variatii de cateva zile,important e sa fie el sanatos 29+ Bianca Gabriela |
O sa cam se tot schimbe DPN-ul pe parcursul sarcinii, dar se ia in considerare DPN-ul stabilit pe la 12 S de sarcina. Ala cica e cel mai realist stabilit in per. 9-12 sapt. Si eu am intrebat si asa mi s-a spus. Acuma cand merg la control ma intreaba tot timpul DPN-ul pe care mi-a zis la 12S sa il retin si in functie de asta imi zice cum e bebe. COmplicata si medicina asta. Poate stie Chichiutza sa ne zica mai multe.
Dana 28+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
pianna spune:
Fetelor am si eu o nelamurire. De ce-s crenvustii "periculosi" in sarcina, ca doar ii fierbem?
21+ cu
Klarisse spune:
Multumesc, ma bucur ca va place de noi. Rochita este facuta, am gasit niste materiale tare dragute de vara si le-am dat la facut. Sunt foarte multumita de rezultat.
Klarisse graviduta 24+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
puiutza spune:
citat din mesajul lui pianna Fetelor am si eu o nelamurire. De ce-s crenvustii "periculosi" in sarcina, ca doar ii fierbem? *********** 21+ cu |
Pt. ca sunt facuti din toate resturile si la fel ca multe alte mezeluri au multe E-uri. Nici la copii nu sunt recomandati pana intr-o anumita varsta.
Cel mai bine e sa iei produse la care se vede inca fibra din carne - inseamna ca nu a fost prea mult procesata carnea....
Dana 28+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)