Aspirante optimiste > 20 ani (526)
Raspunsuri - Pagina 9
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Neatza gagici Lia,Camcris multumim de cafelutza Lia ai fost tare cu oastea Yasmi ma bucur ca nu te mai doare burtica Camcris multa bafta Mandreeac,CAmi Bebelu sper ca esti bine!Da si tu un semn de viata Mi-am facut si eu cont pe fertility,de luna asta ma apuc serios de TB.Nu mai iau tratamentul ca si asa il iau de 3 luni fara nici un rezultatCred ca si luna trecuta de la ceaiul de napraznic mi-a venit ciclu,ca luna asta nu am baut si nici urma de rusii!Azi termin si cu Duphastonul.Cineva ma va ajuta cu un nr de tel al unei doctorite din Cluj O zi minunata si multi tuturor!!!! Cosmi,aspiranta optimista viitoare Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
ostenii sunt gigeii
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
mandreeac spune:
Neatza Cosmi! Foarte bine, asa sa faci sa masori si temperatura bazala si foarte bine ca te duci la doctor!
Ce s-a racorit afara! Mie azi imi vin canapeaua si fotoliile, ca ne-au cumparat sora mea si cu iubitul ei drept plocon pentru nunta, ca la anul vom fi nasi! Abia astept sa le vad, dar e mai nasol ca trebuie sa ma apuc de curatenie, si la cum e vremea aceasta, nu am nicio tragere! Asta e vreme de facut copii, pentru cine e in perioada fertila!
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
anamira spune:
neata fetele
cos_minutza tu ce tratament ai urmat timp de 3 luni? ceai de naprasnic am si eu in casa da n-am baut decat de 2-3 ori ca vara nu prea-s cu ceaiurile. in schimb iarna sunt preferatele mele dc nu incerci vitex? eu sunt fff multumita de el pana acum. pe langa asta imi iau zilnic TB ca sa stiu daca ovulez sau nu.
eu sincer fetelor m-am saturat de medicamente si doctori. nu vreau sa-i mai vad cel putin 3 luni de zile
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">Grafic fertilityfriend
cos_minutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 [ostenii sunt gigeii |
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Anamira am luat Metformin,Bromocrtiptin si Clostibelgyt pt stimulare fara nici un rezultatO sa vad daca gasesc Vitex pe aici daca nu mie imi plac oricum ceaiurile,asat de napraznic nu e asa bun la gust dar na...
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
anamira spune:
Inseamna ca ai PCOS si prolactina marita? De vitex se zice ca atenueaza simptomele PCOS plus ca scade si prolactina. E bun chiar si pt. endometrioza. Eu zic sa incerci 2-3 luni ca n-are ce rau sa-ti faca si cine stie poate o sa ai o surpriza placuta
Si eu am ovare polichistice insa n-am probleme cu rezistenta la insulina, deocamdata, cu toate ca parintii mei sunt amandoi diabetici deci am toate sansele sa-i mostenesc. Pe langa asta dr meu zicea ca nu ovulez natural. Ei bine s-a inselat
_
cos_minutza spune:
Da am PCOS ,insa nu am probleme nici cu insulina si nici cu glicemia si chiar si analizele hormonale imi sunt ok.Prolactina am avut la limita superioara de aia mi-a prescris Bromocriptin insa mi-a fost rau de la el si am renuntat!Mi-a dat Metformin pt ca a zis ca undeva exista ceva si ca mai nou Pcos cu asta se trateazaAm citit despre Vitex ca ar fi bun,cred ca o sa incerc numai sa gasesc
anamira spune:
Draga mea sa nu-mi spui ca ti-a dat antidiabetic si tu n-ai probleme cu glicemia. Daca e asa atunci si normal ca n-a functionat. Dr meu zicea ca e cea mai mare prostie sa iei antidiabetice cand tu n-ai probleme cu rezistenta la insulina. Ovare polichistice au foarte multe femei, multe dintre ele habar n-au de ele si fac copii fara nici o problema insa PCOS au doar 5% din femei. Mi se pare ciudat tratamentul pe care l-ai luat. Si la closti n-ai reactionat in nici un fel?
_
cos_minutza spune:
Da,asa mi-a prescrisDe undeva apar chistuletele La Closty nu au reactionat prea bine ovarele,am avut foliculi micuti cu toate ca am avut doza maxima data
anamira spune:
Cos minutza problema noastra e ca avem prea multi estrogeni in organism. Eu la ultima vizita la dr l-am intrebat daca am prea multi sau prea putini estrogeni si el mi-a confirmat ca sunt prea multi. Vroiam sa stiu asta pt. ca eram hotarata sa incep ceva naturist pt. ca si la mine reactia organismului la closti n-a fost prea buna. Adik mie mi se matura foarte repede foliculul si ajungea la peste 30 mm in 2-3 zile. De ex luam closti ziua 5-9 si in ziua 11 can am fost la prima monitorizare eu aveam un folicul de 42 mm care e considerat chist. La o alta stimulare am ovulat inainte sa iau closti , chiar la mentruatie. Deci si eu sunt foarte dezamagita de tratamentul alopat. Stii ca urmatorul pas este stimularea mai puternica cu Gonal sau Menopur, tratamente foarte costisitoare si cu sanse mari de reusita. Dar acum din pacate noi avem alte prioritati (suntem in constructie cu casa) si nu ne permitem sa incepem un astfel de tratament. Eu oricum am avut rezultat pozitiv la tratamentul naturist si sunt decisa sa-l tin mai departe.
_