Aspirante optimiste > 20 ani (526)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bb_yasmi neata, cum te mai simti gravidutzo?
voi incepeti munca la 8:00?
bai nene da ce matinale sunteti sau a-ti venit dupa mirosul de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

CAMCRIS MULTA BAFTAAAAAAAA! ITI TINEM PUMNII!!!E prea devreme sa faci testul, eu asa zic! Va fi cu noroc luna aceasta!

Cami Antonia spre sfarsitul lunii, ca la cum am calculat eu pe 3 iulie ar trebui sa vina uratii!

ANAMIRA multumesc din tot sufletul, ai fost o draguta! Da am studiat si eu intens ca nu mai intelegeam ce e cu fluctuatiile astea de temperatura, ca din ce am citit ar trebui sa ai peste 37, dar nu e chiar asa, depinde de organism.Sper sa nu fiu dezamagita rau la sfarsitul lunii!

Talida multumesc si tie, doar ca nu m-am priceput eu sa il vad si pe al tau, dar dupa ce scriu mesajul ma intorc iar la site-ul tau.

Camcris parca tu m-ai intrebat ce flori i-am luat mamei, am gasit garofite care au mirosul acela dulceag. Sunt foarte dragalase!

Lia, buna dimineata draga mea!

Bb Yasmi cum te mai simti?

Didi tinem pumnii pentru joi!

Nelia multumesc pentru urari!

Bibitica tu ce mai faci? Nu mai intri pe la noi?

Angi tu ai ajuns cu bine?

tuturor!

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bine,multumesc frumos de intrebare. ma simt ff bine, nu ma mai doare burtica aproape deloc, decat dupa ce fac efort (aseara am calcat, schimbat lenjeria de pat, facut mancare, baie copil si simteam asa o presiune, jena dar a trecut imediat apoi) greturile au inceput sa apara dar slabe momentan, tatzili au inceput sa ma manance putin.
eu nu lucrez, sunt acasa si de obicei ma trezesc pe la 8-8.30

camcris, mai repeta un test peste 3 zile.

haideti fetelor ca e pustiu la odiseea martie-aprilie...trebuie sa ne strangem!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si 4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

bb_yasmi incearca si tu sa faci mai putina treaba, stiu ca poate zici ca nu are cine, roaga sotul sa te ajute nu face bine stii si tu mai bine ca mine sa faci efort
sa nu te superi pe mine ca ti-am zis

mandreeac eu te intrebam ce flori i-ai luat mamei tale, cum a reactionat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata andreea, bb yasmi

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

bb_yasmi incearca si tu sa faci mai putina treaba, stiu ca poate zici ca nu are cine, roaga sotul sa te ajute nu face bine stii si tu mai bine ca mine sa faci efort
sa nu te superi pe mine ca ti-am zis

mandreeac eu te intrebam ce flori i-ai luat mamei tale, cum a reactionat?

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Am ajuns cu un brat de flori acasa si eu si sora mea si s-a bucurat tare mult, ne-a pupat si ca de obicei ne-a zis ca ne iubeste tare mult. Statea cumintica in pat in dormitor cu ai nostri catei, ca in sufragerie erau unii sa puna aerul conditionat.

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza gagici

Lia,Camcris multumim de cafelutza
Lia ai fost tare cu oastea
Yasmi ma bucur ca nu te mai doare burtica
Camcris multa bafta
Mandreeac,CAmi
Bebelu sper ca esti bine!Da si tu un semn de viata

Mi-am facut si eu cont pe fertility,de luna asta ma apuc serios de TB.Nu mai iau tratamentul ca si asa il iau de 3 luni fara nici un rezultatCred ca si luna trecuta de la ceaiul de napraznic mi-a venit ciclu,ca luna asta nu am baut si nici urma de rusii!Azi termin si cu Duphastonul.Cineva ma va ajuta cu un nr de tel al unei doctorite din Cluj

O zi minunata si multi tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

TALIDA nu m-am descurcat sa iti vad graficul. Imi pare tare rau, am luat eu site-ul pe toate partile, dar nu am reusit.Ce imi arata e cate zile mai ai pana sa nasti, niciun grafic cu temperaturi nu am vazut!

Mergi la inceput

mandreeac ce frumos din partea voastra
cosminutza neata stiu ca te-am mai rugat cu ceaiul de napraznic, sper sa nu devin prea stresanta dar sa stii ca eu chiar cunosc fete care au reusit cu acest ceai, ma bucur ca vei rezolva cu dr. sa ne dai vesti bune cat de curand
si eu am vb. cu sotul aseara sa ma interesez de dr. analize, preturi dar o astept pe didi sa vad ce-i zice dr. Albu ca la el breau sa merg si eu dar are niste scoruri de te da pe spate medlife
oau ce m-am intins
gata v-am lasat sa mai citesc si eu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Camcris sunt foarte sigura ca ceaiul de napraznic m-a ajutat sa am ciclu luna trecuta.Nu esti chiar deloc stresanta
Andreeac,LIa,Yasmi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput