Aspirante optimiste > 20 ani (526)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Anamira eu din contra la analizele din Z3 am avut estrogenul putin sub limita inferioara ( normal era 38 cred si eu aveam 36).Asa ca numai D-zeu stie ce probleme am Oricum sunt foarte hotarata sa merg pe laparoscopie macar aflu un lucru,insa pana ajung acolo o sa incerc cu naturiste

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Neatza fetele
Camcris multa bafta, tinem pumnii.
Cami antonia eu astazi sunt Z23 din 29.
la toata lumea

Mergi la inceput

Neatza Cixinica

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Ah am omis sa zic de tratamentul naturist in cazul nostru. Tb sa avem grija sa nu luam ceva plantutze care cresc nr estrogenilor gen: tinctura de marar, lemn dulce si chiar branca ursului. Asta e cu semnul intrebarii ca nu-s sigura da eu m-am decis sa nu risc. Am inceput cu vitex pt. ca e recomandat si pe site-urile straine in tratarea ovarelor polichistice pt. ca regleaza balanta estrogen-progesteron si exact de asta avem noi nevoie. Dupa cum bine stii noi nu stam prea bine cu progesteronul. Cica ar mai fi bun si uleiul de primula. Eu am luat o cutie luna asta dar de prin ziua 10 vre-o 8 zile ca atat mi-a ajuns cutia. Si sa nu uit de vitamina E, tot naturista

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">Grafic fertilityfriend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Cixinica tin pumnii sa iasa pozitiv testul de maine si sa-i faci sotului cel mai frumos cadou. Scot putin motatele ca de 2 zile n-am mai avut nici o graviHai Cixinica cu II.
Camcris bafta la examen, imi pare rau ca testul a iesit negativ dar poate era totusi prea devreme. Mai ai sanse!
Cosmi bafta ulta la noul doctor, sa-l lumineze Doamne-Doamne sa vada repede care e problema si sa vina repede. Poate prindem si noi odiseea micsunelelor ca pe a lui Bebelu, cel putin eu, am cam pierdut-o.
Lia spor la treaba!
la toate fetele

http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Si pe mine ma cam batea gandul sa incerc o operatie laparoscopica da cica rezolva doar efectul nu si cauza. Daca nu obtii sarcina in 4-5 luni, chisturile se refac si ai cam facut operatia degeaba. Bine mai poti afla si daca ai probleme cu trompele, din pct asta de vedere e chiar indicata aceasta operatie.
Daca zici ca estrogenul e scazut atunci probabil foliculii nu apuca sa se matureze si raman asa mititei, implicit nu se mai secreta nici progesteron si uite asa ai cicluri anovulatorii. Nu stiu ce sa zic. N-ai incercat branca ursului?

_

Mergi la inceput

Multumesc de sfaturi Anamira
Katy multi!!!

Bebeluuuuuuuuuuu esti bine dragutzo??????Am vazut ca nici la odisee nu ai scris....

Mergi la inceput

Fetele apropo de naturiste eu am inceput sa beau zilnic cate 3 cani de ceai de cretisoara, am inteles ca este supra-numita planta femeii si ca are efecte pozitive asupra organelor fem.

sa devin !

Mergi la inceput

Katy e bun si ceaiul de cretisoara, am auzit ca multe fete sunt multumite de el. Sa ne spui si noua daca ai observat ceva efecte.

_

Mergi la inceput

Bebelu sper ca esti bine!

sa devin !

Mergi la inceput