avort sau nu?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Oana, betaHCG este cea mai sigura analiza sa vezi daca exista sau nu o sarcina si ar trebui sa o repeti si in fct de rezultat, sa-l repeti sa vezi valoarea.
Ar trebui sa mergi maine dimineata la primul cabinet pt recoltari si sa nu mai astepti pana luni

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

eu am avut ultima menstruatie cam pe 4 mai dar contactul neprotejat a fost cam acum 2 saptamani ,de regula nu am o menstruatie regulata ,o luna da 1,2 nu etc
ambele teste mi-au iesit pozitive insa a 2-a liniuta nu era rosie ca prima ci un roz dar eram sigura ca sunt insarcinata mai ales ca la al doilea baietel cam tot asa mi-a iesit testul
doctorita mi-a zis ca poate fi chist ,o sarcina mica sau sarcina extrauterina !;ce inseamna aceasta analiza beta- HCG?si unde se face ?este cu plata?si cat de sigur e rezultatul?
eu trebuie sa merg luni din nou la ea(doctorita)dar parca nu mai am rabdare as vrea sa stiu totusi ce este,mai ales ca nu ma simt f bine am senzatia de lesin ,ameteala
in ultimele zile am avut simtome ca:frisoane(senzatie de frig),greata,dureri in zona pelvisului ,si cel mai mult aceasta ameteala care e gen ca si cum as avea o cadere de calciu si care o simt aproape continuu

Costa vreo 35 de lei , o poti face la orice laborator de analize , ti se ia sange si atat.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

oana,este singura analiza sigura.Testele mai dau rateuri,cel putin eu am avut multe experiente aiurea cu ele,erau negative,dar eu eram insarcinata.
Musai mergi si fa analiza asta mai ales ca spui ca te simti si rau.Daca e extrauterina e bine sa aflii din timp,sa nu ajungi la hemoragii interne si alte complicatii ca mine.
Multa sanatate.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Eu personal nu stiu cat de mult te poate marca un avort, dar ma gandesc ca Oana din moment ce a postat aici nu face parte din categoria acelor femei pentru care a face avort este cam acelasi lucru cu a-si scoate o masea, caci , din pacate , am cunoscut si astfel de persoane. Dar , cred cu tarie , ca nu exista femeie care fiind pusa in situatia de a decide daca pastreaza sau nu sarcina si o pastreaza sa regrete vreodata acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:

nu se vindeca....niciodata!
Mori cu durerea asta, o iei cu tine!

Nu trece cu nimic, nici cu credinta, nici cu terapie, nici cu spovedanie,nici cu medicamente, cu NIMIC!
Se atenueaza durerea, da...dar nu trece!

Daca din partea unor femei care nu pot avea un copil sau nu au facut niciodata un avort pot intelege asemenea amenintari cu bau-bau, din partea ta mi se pare josnic.

Sa-ti fie rusine pentru cuvintele de mai sus, cu atat mai mult cu cat necunoascand imprejurarile,si nici pe mine, nu ai nici un drept sa arunci cu pietre.
Josnica este lipsa ta de respect pentru suferinta unui om care a gresit si sufera cumplit pentru asta.

Nu ai inteles nimic. Eu am condamnat atitudinea ta la subiect, sfatul tau 'bineviotor', nicidecum ce ai facut tu. Insa tocmai pentru faptul ca ai fost in situatia ei puteai macar sa te abti daca nu aveai de zis o vorba cu adevarat buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

nu se vindeca....niciodata!
Mori cu durerea asta, o iei cu tine!

Nu trece cu nimic, nici cu credinta, nici cu terapie, nici cu spovedanie,nici cu medicamente, cu NIMIC!
Se atenueaza durerea, da...dar nu trece!

Daca din partea unor femei care nu pot avea un copil sau nu au facut niciodata un avort pot intelege asemenea amenintari cu bau-bau, din partea ta mi se pare josnic.

Sa-ti fie rusine pentru cuvintele de mai sus, cu atat mai mult cu cat necunoascand imprejurarile,si nici pe mine, nu ai nici un drept sa arunci cu pietre.
Josnica este lipsa ta de respect pentru suferinta unui om care a gresit si sufera cumplit pentru asta.

Nu ai inteles nimic. Eu am condamnat atitudinea ta la subiect, sfatul tau 'bineviotor', nicidecum ce ai facut tu. Insa tocmai pentru faptul ca ai fost in situatia ei puteai macar sa te abti daca nu aveai de zis o vorba cu adevarat buna.

ehe....tu ai spus o vb cu adevarat buna? sau doar te sesizezi cand cineva nu spune vorbe bune?

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

buna dimineata.am fost sa-mi fac analiza beta HCG dar mi a spus ca primesc rezultatul abia la sfarsitul saptamanii viitoare ca trebuie sa trimita la bucuresti asa ca am renuntat si astazi vreau sa merg la alt ginecolog poate imi spune exact ce am
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

si mi-am mai facut si un test de sarcina al 3-lea si a iesit tot pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Oana sa vii cu vestile pe care ti le doresti de la gine.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

deci finalul OANA esti insarcinta

dar rugamintea mea si a tuturor femeiilor care nu au copii si nu pot face copii decat prin tratamnete FIV care costa min 4000 E cu tot tacamamul...si nimic nui sigur ca reusesc

sa nu mai spui niciodata ca MAI BINE FACI AVORT DECAT COPILUL TAU SA SPUNA ALTEI FEMEI MAMA ca te bate DUMNEZEU..nu uita ca aceste cuvinte dor..oricui iai spune...

dar noi cele care nu putem face copii..ce trebuie sa facem????.atunci daca nu ar mai exista copii abandonati atunci oare noi nu avem dreptul la ferciricea si bucuria altor copii ce near umple sufletul si viata???
dar eu iti spun intrebarea...OARE COPII pe care ii ai langa tine cei 2...daca ii avortai atunci..acum cine iti mai spunea mama? sau mai bine prefeeri sa fii chinuita pshic si sa suferi toata viata cu aceasta trauma a avortului

uiet vreau sati spun o poveste auzita de mine din spital saptamana trecuta
eu tocmai mam operat ..am scos trompele ptr a face FIV ca eram plina de hidrosalpinx..ec.........

era o tipa de 30 ani care a fcaut o operatie clasica tot ptr a avea copii si nu stia ce are de nu putea face copii...si cand a deschiso..surpriza..avea uterul format din 2 parti si de marimea a 2 nuci...deci ANOMALIE GENETICA...sau chinuit dct acolo sai dea drmul si sai poata forma un uter ptr o viitoare sarcina...a fost cumplita operatia si refacea acelei fete

si ce crezi ca mea spus apoi

stiti de ce trag eu toate acestea ..si nu numai eu si cele 2 surori care le am..sunt 3 fete la parinti
MAMA MEA IN TINERETE NU A VRUT DECAT 3 COPII SA FACA RESTUL IA AVORTAT..SI CATE AVORTURI CREDETI CA A AVUT
40 AVORTURI...

si ca un blestem ce sa abautut asupra acelei famili..nici una din fete nu poate avea copii TOATE CELE 3 FETE AU UTERUL DEFORMAT GENETIC..adica nu poate avea sarcina niciodata

.

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput