avort sau nu?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sa nu exageram, fetele alea sufera de o anomalie genetica ce nu are nimic cu blestemul...ce blestem maica?? mai crede lumea in blesteme???

Adriana 29+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Na LOl , Pogonici , scuza-ma dar o tampenie mai mare nu se putea spune.
Hai sa nu mai dam vina pe Dumnezeu pt. orice boala si sa consideram ca e platirea unui pacat , nu cred in Biblie dar din cate stiu eu Dumnezeu nu e razbunator, era ceva cu intoarcerea celuilalt obraz.
Mai trebe acum sa le spui parintilor care au copii cu Down si alte cele ca precis platesc pt. ceva si ii pedepseste Dumnezeu astfel

N-ai prea inteles ce a spus Oana : daca ar face copilul EA nu ar putea sa il dea spre adoptie evident pt. ca E AL EI , IL IUBESTE SI NU IL POATE PARASI.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

ohh Doamne fereste!!!!
Anomaliile genetice nu au treaba cu pacatele si Dzeu.Asta e culmea zau!
Cam ce crezi tu ca am facut eu sau sotul meu de am un copil bolnav de o boala genetica grava si rara???????????Dupa ce am pierdut alte 3 si m-am chinuit al naibii de tare sa duc sarcina la capat?
Pur si simplu s-a intamplat sa fac un copil cu un purtator de gena defecta,la fel ca mine si sa nu stim,ca doar inainte de sarcina nu mergi sa-ti faci toate testele genetice pt toate bolile existente.Sa mai zic ca sunt 1300 de mutatii si ca e posibil sa nici nu-ti iasa la testul genetic nimic si totusi copilul sa aiba boala?Ei bine de boala asta nici drii nu stiu mare lucru,altii nu stiu nimic!Hai sa fim seriosi.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor..nu intrati in contradictie cu biserica si religia..si maia ales nu va puneti cu Dumnezeu

e valabil ptr cele care nu cred in DUMNEZEU...e vai de tine si de urmasii tai care va plati nu acum ci la batranete..pentru necredinta voastra

oare voi nu ati fost niciodata la biserica sau va spun un preot.sa auziti cat ed de mare pacatul AVORTUL...

letitia...faptul ca voi av un bebe cu o boala genetica..e plata pacatelor a parintilor nostriii..

mai cititi si voi BIBLIA, un acatist, un psalm, un paraclis

e ULTIMA DATA CAND MAI INTRU PE AICI....SE PARE CA NU AM CU CINE VORBI...
sunetm pe alta lungime de unda...si daca nu aveti un pic de frica de Dumzeu vorbiti orice si nu stiti ce inseamna durerea fara copii...
oare noi ce ar trebui sa facem???

la revedere

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cred ca deja s-a mers prea departe .Citesc niste pareri de mi se face pielea gaina,zau asa.

Leditia

Xio cred ca e una din putinele dati cand apreciez raspunsurile tale

Oana te astept cu vesti si indiferent ce ai alege(cu toate ca mi se pare ca deja ai ales ) iti doresc putere.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Gogonici nu intra nimeni in contradictie cu nimeni cu atat mai putin cu Dzeu.Eu personal nu-ti impartasesc opinia,Dzeu nu este razbunator si in nici un caz nu se razbuna pe copii.
Cred ca ,cuvintele tale fac f mult rau mai ales fetelor greu incercate de viata,daca esti asa credincioasa ar fi cazul sa lucrezi la atitudinea asta care numai crestineasca nu mi se pare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pogonici, de unde le scoti mama?
a-l amesteca pe Dumnezeu in toate lucrurile, si cu rost si fara rost, e o blasfemie. omul face fapte, cu buna stiinta, sau se naste cu anumite anomalii si apoi da vina pe cel de sus.....blesteme? Doamne, nu mai suntem pe vremea inchizitiei.

Dumnezeu nu sta cu bota in mana, si poc in cap lui X, sau lui Y, ca ai lui stramosi cine stie ce pacate au savarsit.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

editat pt agresivitate si off-topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

pogonici,atitudinea ta nu este una crestineasca.Cred k nu ai vrea sa aflii niciodata ce este in sufletul unui parinte cu un copil grav bolnav si nici nu-ti doresc.
Btw,multe dintre noi ne-am chinuit sa avem copii si stim ce inseamna si durerea de care zici tu,dar tu nu stii nimic de durerea mamelor cu copii bolnaviori..si nu ma refer la raceli simple ci la boli grave,incurabile.Dar sa vii si sa spui asa ceva e grav,crede-ma.

Ma bucur enorm ca mamicile cu copilasi bolnavi nu intra aici sa-ti citeasca postarea,le-ar indurera tare.
Mai lucreaza la atitudine,parerea mea.
In fine,eu ma retrag,caci discutia a ajuns mult prea departe si prefer sa nu-mi fac sange rau cand citesc asa ceva.
Numai bine.

Oana,sper sa fi bine si sa vii cu vesti bune.Multa sanatate iti doresc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

pogonici, din partea mea ai toata dezaprobarea posibila

asta nu este nici pe departe o atitudine de bun-crestin, insa este intalnita foarte des, din pacate, in randurile celor care apartin de aceasta religie...uite asa, din cauza unora ca tine, ajung altii sa aiba impresii eronate si prejudecati despre crestini si ortodoxie...

daca tot sustii principiul ca Dumnezeu te bate pentru pacatele inaintasilor tai, nu ar strica sa te gandesti mai bine ce se va intampla cu copilasii tai in conditiile in care modul tau de a reactiona este cel putin ciudat.

nici macar nu ai dreptul sa le judeci si sa le infierezi pe cele care gandesc diferit fata de tine, ar trebui tot Dumnezeu sa ii vada pe toti si sa-i judece el, nu-i asa ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput