avort sau nu?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Nu am curs de teologie,nu am citit Biblia de la cap la coada,doar pe sarite,dar din ce am citit am inteles ca: nu avem dreptul sa judecam pe nimeni,nu exista om fara pacate si ca nu exista pacat mai mic sau mai mare,toate sunt pacate in ochii lui Dumnezeu.Nu putem spune tu esti mai pacatos ca mine.Daca gresesc,imi cer scuze si cineva cu studii in domeniu sa ma corecteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

iti multumesc oana pentru ultima postare pe care ai facuto...pentru ca ai corectato pe cea de pe 3 pagina..ca ESENTA ME REFER

LA REVEDERE
nu mai intru la voi nicioadata sincer va zic

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

pogonici, nu te supara, dar pe langa vehementa tonului, adaugi si greselile gramaticale; stiu ca regulamentul DC are un punct dedicat acestui aspect si ca nu ne putem "lega" de micile greseli, am fost tentata sa cred ca, in primele tale mesaje de la acest subiect, ai probleme cu tastatura, insa vad ca erorile de scriere se mentin : fara cratima, fara virgule acolo unde ar fi necesar, cu dezacorduri, etc.

personal mi se pare o oarecare lipsa de respect fata de cei care posteaza, sa scrii in acest fel, fara sa respecti cateva reguli minime de gramatica si ortografie...insa, pana la proba contrarie, iti acord prezumtia de nevinovatie si dau vina pe tastatura ta

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

nu mi se pare corect sa ma judecati pe mine ci sa judecati pe acele femei care spun asta

mai bine avortez decat sai dau spre adoptie si sa spuna mama altei femei....

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Pogonici,stii ce simte un copil care afla ca a fost abandonat la nastere sau nu?Acelasi lucru pe care il simte un copil nedorit !Cum iti permiti sa acuzi si in acelasi timp sa urasti pe cineva atat de mult pentru ca nu vrea sa isi abandoneze copilul si ar prefera sa avorteze ?Nu e cazul Oanei pentru ca Oansa deja s-a hotarat ce va face si o asigur ca va avea tot sprijinul nostru la topicul cu ajutoare pentru copii .Eu promit asta si niciodata nu promit ce nu sunt sigura !
Te dai mare crestina ,Pogonici!Te dai pentru ca o crestina nu ar vorbi in felul in care o faci tu!Stii ca inainte de a-si impune regulile,Dumnezeu se presupune ca isi arata in primul rand dragostea si intelegerea pentru oameni si propovaduieste aceste lucruri?Fiind atat de acida tu propovaduiesti ura,nu dragoste !Nu e vina Oanei ca tu nu poti face copii sau intampini probleme in adoptia unui copil .Repet,si eu am fost in curs de adoptarea unui copil pe care mama naturala mi l-a omorat .Am pierdut cred ca nu mai putin de 6 sarcini dintre care doua de 4-5 luni .Stii ce inseamna sa iti simti copilul in tine,sa-l pierzi si medicii sa miste din umeri neputinciosi pentru ca nu au nici o explicatie medicala?Sunt una din acele rare cazuri in care corpul femeii respinge sarcina pur si simplu ca reactie alergica .Am fost o norocoasa ca am nascut-o pe Alexa si inca mai sper sa mai dau nastere unui alt bb .
Si te-as invita sa vii cu mine in Pub-ul unde mergem noi vinerea si duminica sa vezi un tanar de 20 de ani cu mari probleme fizice (abia vorbeste,merge greu leganandu-se ) ,tanar cu niste parinti admirabili care l-au crescut cu dragoste si incredere in sine (are curajul sa urce pe scena si sa cante chiar daca nu intelege nimeni ce mormaie iar eu,sanatoasa si cu ceva cursuri de canto nu indraznesc si dardai ) .Ce pacate crezi tu ca au oamenii astia???
Si chiar daca Oana ar fi ales sa faca avort,nu crezi ca are tot dreptul sa aleaga singura ce e mai bine pentru ea?Ea se gandeste la copiii pe care-i are deja pentru ca vrea sa le ofere ce au nevoie !
Stii ce?Si eu am fost tentata sa avortez cand am ramas insarcinata cu Alexa .Mama singura,studenta,data afara din casa de parinti,ramasa in strada pur si simplu,dormit in gari ,nu mi-a fost usor !Ma gandeam ca imi moare copilul de foame !Ma gandeam ca trebuie s-o nasc,creste mare si trece prin nenorocirile prin care trece orice femeie !Nu spun ca nu sunt fericita ca am copil!Doamne fereste,m-ar bate Dumnezeu!Sunt mandra ca sunt mama Alexei,ca am avut curajul s-o nasc si s-o cresc si sa lupt pentru ea!Dar si eu m-am gandit la avort si nu neg asta !M-ai fi judecat si pe mine?M-ai fi trimis si pe mine sa ma spovedesc si toate cele sa-mi spal pacatele?

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Si nu , nu as fi putut s-o nasc si s-o dau in adoptie!Am stat in maternitate o luna jumate pentru ca pe dosarul meu scria Caz Social si eram zilnic intrebata de ce nu vreau sa-mi abandonez copilul .Deja aveau parintii adoptatori !Cum as fi putut sa renunt la botzul acela de carne care a crescut/miscat in mine 9 luni?Cum as fi putut s-o abandonez dupa ce as fi vazut-o,auzit-o sau chiar tinut-o in brate?Si eu,ca si Oana,nu am fi putut sa ne dam copiii altora!In fiecare zi m-as fi intrebat unde e,cum e,ce face,ce culoare au ochii ei !Si am preferat sa vad in ea zilnic pe tatal ei care mi-a facut atata rau decat s-o abandonez si sa mor de dorul ei!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Laura indraznesc sa fiu off topic(Oana sa ma ierti) pt a-ti spune Jos palaria!
Imi pare rau pt tot ce ti-a fost dat sa patimesti insa cred in vorbele copiilor mei care mereu imi spun ca necazurile m-au facut mai buna si mai puternica,tu esti un OM bun si puternic si fara sa te cunosc ai reusit sa-mi castigi respectul

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Mai oameni buni, haideti sa nu mai fim asa de patimasi si sa privim lucrurile un pic mai rational. Poate Pogonici nu a stiut sa isi exprime mai diplomat sau mai ponderat parerea, dar pe mine ma intristeaza destul de mult faptul ca Oana a spus ca mai bine face avort decat sa stie ca bebelusul ei va fi iubit de o alta familie si ii va spune altei femei mama. De ce? Pentru ca in viziunea mea o mama face tot ce poate si tot ce nu poate pentru copiii ei, iar daca ajunge la hotararea de a da copilul spre adoptie, nu de a-l abandona, faceti, va rog, diferenta, face, totusi, un lucru nemaipomenit de bun, oferindu-i copilului sau ceea ce ea crede ca nu ii poate da. Am vorbit in urma cu cativa ani pentru un studiu pt facultate cu cateva persoane care au fost adoptate in copilarie si niciuna nu a spus ca mai bine nu s-ar fi nascut decat sa fi ajuns in postura de adoptat, dimpotriva, erau recunoscatori ca mamele lor nu le-au retezat dreptul la viata si unele chiar reusisera sa ia legatura cu mamele naturale, dupa ani buni, fara ura, fara ranchiuna, ba chiar cu dragoste sincera, in unele cazuri.
Eu una as avea numai cuvinte de lauda pentru femei care decid sa pastreze sarcina si sa dea copilul spre adoptie, decat sa faca avort.
Si inca ceva si gata: stiti ca Celine Dion este ultimul copil dintr-un sir de 14 copii? Daca si pentru familia ei ar fi fost prea mult?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Si nu , nu as fi putut s-o nasc si s-o dau in adoptie!Am stat in maternitate o luna jumate pentru ca pe dosarul meu scria Caz Social si eram zilnic intrebata de ce nu vreau sa-mi abandonez copilul .Deja aveau parintii adoptatori !Cum as fi putut sa renunt la botzul acela de carne care a crescut/miscat in mine 9 luni?Cum as fi putut s-o abandonez dupa ce as fi vazut-o,auzit-o sau chiar tinut-o in brate?Si eu,ca si Oana,nu am fi putut sa ne dam copiii altora!In fiecare zi m-as fi intrebat unde e,cum e,ce face,ce culoare au ochii ei !Si am preferat sa vad in ea zilnic pe tatal ei care mi-a facut atata rau decat s-o abandonez si sa mor de dorul ei!

Cu cea mai mare sinceritate intreb, pentru ca nu pot intelege, daca in cazul unui avort nu se pun aceste intrebari, ce culoare ar fi avut ochii, parul, etc.? De ce sunt legitime intrebarile astea doar daca dam copilul spre adoptie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

In cazul unui avort stii ca nu este nici un copil nascut de tine in lumea asta larga spunand altcuiva mama.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

xio, de acord, dar mergand pe acelasi fir, ce facem in cazul in care ne paraseste partenerul de viata pe nepusa masa, sa zicem, putem suporta ca ii va spune alteia "iubita/sotia mea", ne putem consola cu gandul ca este iubit si iubeste pe altcineva, ca poate fi fericit si altfel decat cu mine? Si daca nu, ce facem?

Mergi la inceput