Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
uite aici http://retetebebelusi.ro/branzica-calcica-de-casa/ Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
suuuuuper site!!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui micki_mica
suuuuuper site!! Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului AMR 10 pan'la nunta |
p site aici sunt niste grafice cu introducerea alimentelor si in afara de orez chimen si anaso, morcov, patrunjel, pastarnac, restu se introduc dupa 6 luni, inclusiv mar, caisa, piersica, avocado etc....
de Yannis
AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 MP bv ca iai reclamat la opc. ma gandeam si eu sa fac comnada de un fredie impreuna cu alte fete dar vad ca sunt neseriosi. la minitoys ai facut comanda nu? Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
da
aveti grija la minitoys!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
am luat-o pe www.amazon.co.uk/Infantino-Casey-the-Cow/dp/B000EUMOUA" target="_blank">vacuta casey si alex este tare incantat am gasit-o la librarie cu 45 lei
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
lorex spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti am luat-o pe www.amazon.co.uk/Infantino-Casey-the-Cow/dp/B000EUMOUA" target="_blank">vacuta casey si alex este tare incantat am gasit-o la librarie cu 45 lei mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
:))) ce nostima e!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui micki_mica
Daca ai sursa acasa... de ce sa mai iei din comert? As vrea eu sa am sursa de lapte adevarat! Nu e prea gras, daca la asta te gandesti. Mie mi-a zis dr ca daca iau lapte ptr branza sa nu iau 1.5 grasime ci integral, adica nedegresat. Si cel din comert contine si alte bazaconii pe langa lapte. Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului AMR 10 pan'la nunta |
bine da eu ma refer ca laptele de vaca contine nush ce mama soarelui, la care poti fi alergici copiii..................????????????
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui al3csa
Eu i-am dat .. l-am curatat de coaja .. si da e din ala mic si lung de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
oki mersi
singur sau cu altceva?
ii place?????????
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Ruxita spune:
Lorex, ti-ai vazut bobitza la sectiunea "Castigatori"???
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti am luat-o pe www.amazon.co.uk/Infantino-Casey-the-Cow/dp/B000EUMOUA" target="_blank">vacuta casey si alex este tare incantat am gasit-o la librarie cu 45 lei mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
ce super e la care librarie le tot gasesti ?
cea mai fericita mamica :)
dulcineea_cj spune:
Se vede ca s-a terminat week endul ca ati si terminat capitolul
Buna ziua de la Cluj !
cea mai fericita mamica :)