Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

am uitat sa schimb semnatura

16+

Mergi la inceput

o limonada si de la mine ca am schimabt semnatura, de acum suntem mari , ne apropiem vertiginos de mijlocul sarcinii

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello..fetelor contractiile se simt ca o incordare de muschi..simti clar cum se contracta uterul si burta de intareste..pot sa fie dureroase sau nedureroase..aveti grija sa nu va mangaiati mult pe burta pt ca si asta provoaca contracti..cand vreti sa smtiti bb puneti mana pe burta oricum bb se duce acolo unde simte mana voastra..eu ieri am fost plecata de dimineata pana seara..azi am treaba nu prea am timp de forum poate mai pe seara.
ana si eu sunt f de acord cu ce a zis corina..poti sa gasesti o casa micuta cu putina gradina..
va si mai revin later
bafta celor care se duc azi la echo..si felicitari pt cele care au venit cu vesti bune

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Hello dragutelor,

am vazut ca si Sugubina a intrebat cum se simt contractiile nedureroase si nu am vazut nici un rapuns. ma puteti ajuta va rog???

15+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

si pe mine m-ar interesa sa stiu cum se simt contractiile nedureroase. eu imi palpez destul de des burtica si am gasit-o de cateva ori mai tare pe partea dreapta decat pe stanga; eu am crezut ca sunt contracttii alea, ca era rigida rau si tin minte ca mi-a zis doctorul ca dc simt burtica tare sa iau non-spa, acum eu miercuri ajung la ea si sa-i zic ce se intampla

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Iata-ma-s si eu! Sa aveti o saptamana frumoasa!

Am descoperit si eu cum imi pun semnul de gravidutza si nr. saptamanilor. Si am anticipat putin momentul, daca tot am notat.... abia maine intru in saptamana 22, dar eu am notat de azi

Vroiam si eu sa plec cu sotul vineri la mare, dar am aflat ca rulota prietenilor unde ne gandeam sa stam nu e inca aranjata, sunt duse bagajele claie peste gramada si nu avem cum sta acolo. Aveti vreo idee de stat ok, fara lux, doar sa avem un acoperis deasupra capului de cate ori dorim? Macar noaptea de vineri spre sambata? Si parca nu la cort, dar nici cu multi bani dati pe cazare... Vreau sa ma duc si in Constanta la Isis, sa vorbesc cu ei, ca ma tenteaza tare nasterea in apa... Crisis, daca citesti mesajul si poti sa imi dai niste recomandari, te rog mult. Eu am scris un e-mail la clinica, incat sa primesc mai multe detalii, dar pana acum niciun raspuns. Daca esti pe receptie, da-mi si mie niste amanunte. Oricum, daca nu primesc niciun raspuns, ii voi suna la telefon. As vrea ca daca merg, sa gasesc pe cineva sa ne arate clinica, sa putem vorbi despre toate conditiile lor, incat sa decidem daca mergem pe aceasta varianta sau nu. In caz contrar voi naste in Bucuresti, la Filantropia, cu dr. Haiduc (sper sa nu fie de garda la Euroclinic, ca atunci mi-a spus ca mi-l trimite pe medicul cu care face echipa, dr. Florin Popescu). Fetele care vor naste la Filantropia, il cunoasteti pe acest dr., e ok si el?

Crisis: Daca mai ai link-ul cu povestea Sovieticai, parca tu ai pus-o, da-mi-l si mie din nou, ca nu mai stiu in ce capitol era si imi ia mult timp sa il caut. Merci mult.

Multi tuturor, mult calm si incredere ca totul va fi bine!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Doura, acum il simt pe bebe, numai ca nsh daca sunt contractii sau misca bebe. Eu ma mangai mult pe burta ca la un moment dat, sotul zicea ca-l voi face DJ. Pe de alta parte, am citit ca este bine sa te mangai, asa numita HAPTONOMIE, stiinta afectivitatii

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=487

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ukume24 feeelicitari pentru BAIETEL! Sa fie sanatos.

Deci contractile astea se vad la eco. Trist e ca eu ajung la dr dabia pe 30!

Fetele care ati mai avut bb cum se simt contractiile astea? Sa stiu si eu dc despre asta e vorba sau ..

sugubina +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Repede, la apel si noi!
Felicitari burticilor care au ajuns la jumatatea drumului si celor care au schimbat semnatura si nu in ultimul rand, celor care au aflat culoarea caruciorului! Pentru cele care mergeti azi la echo, va asteptam cu vesti bune!
Lidia, eu am fost in Bulgaria la Nisipuri, hotel Grifid Bolero, f frumoasa si eleganta locatia, 4 stele, AI, frumos rau. Verifica pe google.
Va multumesc pentru sfaturile cu apartamentul. Stiu ca e scump, dar e bloc nou, totul nou, sunt multe facilitati... tind sa cred ca vom alege vaianta asta, iubi are intalnire cu proprietarul, la ora 16. Doamne-ajuta! Imi doresc din tot sufletul ce e mai bine pentru copil si pentru noi, dar mai ales pentru copil, sa se nasca intr-un loc nou, al lui, pe care sa-l perceapa "acasa", inca de cand s-a nascut. Sunt atat de entuziasmata ca a aparut oferta asta... ceva divin a fost in toata intamplarea, altfel ne mutam linistiti cu chirie, la Unirii. Faca-se voia Ta, Doamne!
Msymo, sper ca ai avut un sejur minunat, asteptam poze!
Gabriella, te asteptam mai des pe-aici!
(scuze ca scriu haotic, imi amintesc pe parcurs cui am vrut sa-i mai spun cate ceva!)

Ana
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Fetele, niciodata nu am rabdare sa citesc tot, of! Nici nu trece o zi si ma trezesc la pagina 20 a capitolului...Nu stiu daca ati mai discutat vreodata, dar am o curiozitate: triplu test se face oricum, indiferent de rezultatul dublului test?

13+

Mergi la inceput