Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
ukume24 spune:
Multumesc mult Sugubina. Suntem foarte fericiti in privinta cariciorului dar un pic ingrijorati cu sontractia. da... cica se vad urmele la doctor. Cel putin asa mi-a zis doctoul meu. el mi-a zis ca nu e grav si sa stau linistita insa eu sunt ingrijorata. mai ales ca nu prea pot sa imi iau concediu acum intrucat e o luna destul de busy iar eu abia m-am intors din concediu de odihna. OFFFFF
15+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
beatrice75 spune:
Ana, "carevasazica
", te-ai fi mutat in zona mea cu chirie.
Fetelor, iar am inceput sezonul medicilor: azi am fost sa-mi recoltez sange si mai pe seara merg la ecografie, maine merg la dr endocrinolog(la gineco am fost sapt trecuta) si merg si la dentist la un detartraj.Apoi, peste 2 sapt, morfofetala
19+

Mami de baiat
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lore1983 Fetele, niciodata nu am rabdare sa citesc tot, of! Nici nu trece o zi si ma trezesc la pagina 20 a capitolului...Nu stiu daca ati mai discutat vreodata, dar am o curiozitate: triplu test se face oricum, indiferent de rezultatul dublului test? ![]() 13+ |
Nu, nu se face oricum. Daca Dt iese foarte bine, nu mai este nevoie de TT
19+

Mami de baiat
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui Lore1983 Fetele, niciodata nu am rabdare sa citesc tot, of! Nici nu trece o zi si ma trezesc la pagina 20 a capitolului...Nu stiu daca ati mai discutat vreodata, dar am o curiozitate: triplu test se face oricum, indiferent de rezultatul dublului test? ![]() 13+ |
LoreTriplul test se face in functie de rezultatele DT sau daca medicul tau insista! De exemplu, eu una nu mai fac TT pt ca DT-ul mi-a iesit ft bine, riscul fiind < de 1 din 20.000, mult mai mic decat cel riscul de varsta al mamei (adica al meu), e cu semnul intrebarii cand iese riscul < de 1 din 500. Sunt dr care pt bani si diferite legaturi cu laboratoare de analize, dau de facut TT pe banda rulanta! Daca tu ai ceva dubii si neclaritati poti face TT, dar sa fie si motive, rezultate cu semnul intrebarii la DT si la echo de trim I, daca nu, oricum cea mai importanta este morfologia de trimestru II.
E decizia ta si apoi a dr. Puup

Madalina
17+
ral_eli spune:
elfica ai trisat la semnatura dar de data asta te iertam 
dc esti din buc cum ai face sa nasti la constanta, ai pe cineva acolo unde sa te cazezi mai din timp? si pe mine ma batea gandul la un moment dat sa nasc acolo de aceea sunt curioasa cum te-ai gandit tu, ca eu am taiat din prima varianta asta din cauza logisticii
17+
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Ana, "carevasazica Fetelor, iar am inceput sezonul medicilor: azi am fost sa-mi recoltez sange si mai pe seara merg la ecografie, maine merg la dr endocrinolog(la gineco am fost sapt trecuta) si merg si la dentist la un detartraj.Apoi, peste 2 sapt, morfofetala 19+ ![]() Mami de baiat |
Beatrice Sa fie zile usoare azi si maine, fara stari de rau, te inteleg destul de bine, ca si eu 2 luni jumatate am tras bine, motiveaza-te ca totul este pt bebelinul tau si o sa vezi ca o sa prinzi energie
! Sa vii cu vesti bune de la echo
, si eu am maine!
Madalina
17+
ana_o spune:
Beatrice, dar si acum tot pe Unirii stam, tot cu chirie. De aceea am optat tot pentru Unirii, ca suntem obisnuiti cu zona. Dar Unirii e mare, in ce parte stai tu?
Ana
20
ral_eli spune:
mie doctorul care mi-a facut DT mi-a zis ca dc iese bine DT sa numai fac si triplu test, in schimb doctorita, in care am multa incredere, mi-a zis sa-l fac oricum. deci eu il fac si TT, chiar dc DT a fost bun
17+
Vasari spune:
Contractiile de care vorbiti se simt destul de usor, eu de ex de cele mai multe ori simt ca am o piatra in zona uterului, iar daca puneti mana se simte destul de tare. Eu la prima sarcina am avut contractii dese, in special dimineata. Si acum am aproape in fiecare dimineata. Cand ma ridic din pat simt foarte clar ca am ceva "greu" in burtica. Contractiile propriu-zise nu se simt, nu ca ceva ritmic (decat f rar). Azi de ex le-am simtit destul de tare, am luat deja un no-spa.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice