Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
ral_eli spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
era 03h04 am. Nu ai somn? ![]() Sitting on the dock of the bay rulz, btw! M-am distrat teribil, sunt f spumoase posturile tale. Si, daca nu te deranjeaza, adica nu e obligatoriu deloc sa imi raspunzi, despre ce boala autoimuna este vorba? Sunt de acord cu postul tau legat de faptul ca fiecare organism este unic si reactioneaza diferit..dar in mare sunt si numitori comuni altfel nu ar mai exista medicina, in fond, nu ar fi nicio teorie, regula, studiu, nimic, totul ar fi haotic...Incearca sa pozitivezi putin si iti garantez ca va fi ff bine! ![]() |
nu ma supar.
miastenia gravis
stiu ca sunt pesimista si pun raul in fata, o sa incerc sa gandesc cat mai pozitiv
, ca prea am dus-o la extrem (l-am pus pe sot sa-si fac asigurare de viata ca dc se intampla ceva rau si eu raman cu bebe singura
) dar schimbam tactica si ne gandim numai la cirese, floricele si pasarelele care ma trezesc in fiecare dimineazta la 5 ca le apuca cantatul la geamul meu 
16+
allexxia_m spune:
Si eu ma duc des la pishu ![]()
stiu ca asa se spune ca dupa anumite saptamani nu mai preseaza atat uterul pe vezica dar nu este neaparat asa.
Sora mea la ambele sarcini s-a dus des la baie, si eu acum la 20 inca ma mai duc des, poate nu chiar asa de des ca in primul trim, dar oricum mai des decat inainte de sarcina.
Si da, si eu beau destula apa dar e de bine ![]()
20+ 
allexxia_m spune:
beatrice te asteptam cu vesti bune si de la a doua parte de la eco, dar parca ramasese sa-ti mai zica decat sexul, nu?
Mai era si altceva?
Eu astept sa ne zici sexul sa-ti punem caruciorul colorat in listuta ![]()
20+ 
beatrice75 spune:
Da, Alexia, de fapt, sa-mi confirme sexul. Ca prima data l-am aflat la 11 sapt in Viena
19+

Mami de baiat
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl eu la Arianna am apelat la Cord Blood pt ca erau singurii la care nu plateai decat recoltarea, asteptai vreo 2 luni rezultatul si apoi te hotarai dc vrei sau nu. de exemplu, noua sangele recoltat ne ajunge pt un copil de 45kg. Dar cum eu ca adult am 45kg, am zis ca le pastrez. Acum voi apela la alta firma, ca eu sunt pe principiul sa nu-mi tin toate ouale in aceeasi traista ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 20+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
La care firma?
19+

Mami de baiat
ral_eli spune:
pisu.... eu cred ca bat orice reord la mersul la buda: am vezica slaba , ce sa zic, si asa am fost decand am stiu, pe noapte ma duc din 2 in 2 ore si ziua cam in fiecare ora; eu am o fobie si cu budele astea comune 
16+
sugubina spune:
dap ratusca83 si eu fac pipi des..Si noaptea de 2-3 ori. Asa eram si inainte de sarcina ca m-am invatat sa beau..
sugubina
+15
sugubina spune:
Lidia mergi la Nisipuri, hotel Atlas. E foarte curat, 4stele, AI, mancare super, piscina, mare camera..vis!
sugubina
+15
ral_eli spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Nu stiu din ce cauza, dar pozitia ideala in sarcina este sa dormi pe partea stanga cu o perna intre picioare. Mie imi place sa dorm pe dreapta. Oricum, eu pe spate nu pot dormi ca ma ia lesinul. Abia rezist la o ecografie(sau nu!).La mine mai este problema cu carceii si dorm cu picioarele arcuite, nu mi le pot intinde, ca imediat apar carceii. Ma trezesc dimineata cu ele amortite. 19+ ![]() Mami de baiat |
pun un ciatat dintr-un articlo pe acre l-am citit referitor la dormitul in sarcina :
Trage "pe stanga"
Dormitul pe spate nu este indicat, mai ales daca sarcina e avansata. Greutatea uterului apasa pe intestine si pe vena cava inferioara, cea care transporta sangele din jumatatea inferioara a corpului la inima.
De asta, inca din primul trimestru, trebuie sa te obisnuiesti sa dormi pe partea stanga. In aceasta pozitie, rinichii elimina mai usor lichidele (ceea ce duce la scaderea umflaturilor de la glezne, picioare, maini), iar fluxul de sange si substante nutritive spre placenta e mai mare.
16+
ukume24 spune:
Hello dragutelor,
Imi cer scuze ca din nou am dezertat dar am un motiv bun: am fost plecata la Tg-Jiu la o prietena in vizita si ne-am inotrs aseara.
Joi seara am fost la ecograf si bebe e bine. o sa avem baietel!!!!!!!!!!

. tati e foarte foarte fericit si nu isi mai incape in piele de mandru ce este. Ne-a pus nenea doctorul si poza cu putza
. Toate bune si frumoase in afara faptului ca doctorul a zis ca se vede urma de contractie
. asa m-am speriat. Doctorul a spus sa nu ma sperii, m-a intrebat daca am simtit o durere mare dar am zis ca nu. Mi-a dat sa iau 5 zile No-Spa cate 2 pe zi si a zis sa nu imi fac griji. Dar eu mor de ingrijorare!!

. fetelor voi ce zioceti? am vazut ca si Sugubina a intrebat cum se simt contractiile nedureroase si nu am vazut nici un rapuns. ma puteti ajuta va rog???
15+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

si