Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
geniusamb spune:
Am avut aceeasi mica problema cu pishu des pana la 17 saptamani. inteleg ca de la un punct incolo uterul urca si nu mai apasa pe vezica.
prin urmare, putintica rabdare ca trece si faza asta.. acum mananc un castron de pepene rosu seara la 9 si fac pisu de numai 2 ori pe noapte
asa faceam si cand nu eram insarcinata![]()
20+ 
amelia_ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geniusamb Am avut aceeasi mica problema cu pishu des pana la 17 saptamani. inteleg ca de la un punct incolo uterul urca si nu mai apasa pe vezica. 20+ ![]() |
Abia astept sa zic si eu ca nu mai merg asa des la baie, desi la mine problema e de multi ani, de cand beau multa apa..
14+
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui ratusca83 fetelor voi faceti pipi des?? eu beau cam multa apa pe zi si merg din ora in ora la baie 17+ si ingeras in ceruri |
daaaaaaaa ffff des...beau si apa ce-i drept ..dar parca ma duc prea des
Doamne ai grija si de noi
17+
beatrice75 spune:
Azi merg la cea de-a doua parte a ecografiei, pt confirmarea sexului(poate va aduceti aminte de patania mea din cap anterior)
Ana, si sora mea isi cauta apart, sa-mi spui pe unde ati gasit ca zona, ca pret...
Azi am fost sa-mi recoltez sange pt tiroida. La Synevo, este la 5 min de mers pe jos de blocul meu. Va spun, a fost o intreaga aventura, m-a dus sotul cu masina, apoi am zis, totul este ok,l-am lasat sa-si continue drumul spre serviciu. Inainte de a mi se lua sange mi s-a facut rau(ca sunt cu sarcina, cu tiroida, nemancata, nebauta, la soare nu apucasem sa stau ca mersesem cu masina!), mi-am revenit putin, sange mi-a luat in cateva secunde si iar mi-a venit rau. Ca sa ajung acasa de la synevo,repet, 5 min de mers pe jos, am mancat un sandwich, am baut un pepsi si o sticla apa de 0,5, am luat o vitamina Elevit si eram cu tel in mana sa-l sun pe sotz in caz de rau sa vina de la serviciu sa ma duca pe mine acasa. Cumplit!N-a mai fost nevoie!Dar acasa, iar, stai in pat, aer conditionat ca sa-mi revin!
19+

Mami de baiat
ratusca83 spune:
eu fac pisu o data pe noapte si numai la ora 1....eu pap visine si cirese acum!!
mirunammmmm unde esti???
17+ si ingeras in ceruri
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui danaint Apropo de dormitul pe stanga... Si eu ma chinui sa dorm asa, dar voi chiar reusiti? Eu amortesc, nu stau comod, nu reusesc :( Asa ca intrebarea mea este: e recomandat sa dormi pe stanga pentru ca e mai bine pentru bebe, sau pentru a preintampina stari de lipsa de aer pe care poti sa le ai daca stai pe spate (eu nu le am..., sunt mai comoda pe spate, cu 2 perne sub cap). s20 ![]() |
Nu stiu din ce cauza, dar pozitia ideala in sarcina este sa dormi pe partea stanga cu o perna intre picioare. Mie imi place sa dorm pe dreapta. Oricum, eu pe spate nu pot dormi ca ma ia lesinul. Abia rezist la o ecografie(sau nu!).La mine mai este problema cu carceii si dorm cu picioarele arcuite, nu mi le pot intinde, ca imediat apar carceii. Ma trezesc dimineata cu ele amortite.
19+

Mami de baiat
beatrice75 spune:
Vasari, din ce am studiat eu piata, Cord Blood-ul este cel mai ieftin!
Miruna, hai cu niste informatii despre aceste Banci de celule stem, stiu ca tu ai vrea acum la alta Banca, care si de ce?
19+

Mami de baiat
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Danaint, cauta o cutie sau un suport pe care sa-ti pui picioarele si pune-o sub birou. Si neaparat descalta-te. O sa mai treaca putin... Si daca reusesti sa pui niste comprese reci pe picioare iar e bine (in fine, sa le racoresti cumva). Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+ Primul orice |
Acelasi sfat ti-l dau si eu!
19+

Mami de baiat
ratusca83 spune:
si eu tot pe stanga dorm cu o pernita intre picioare....mie mi a si zis dr ca nu e bine sa dorm pe spate....
acum ma dor toate oasele de atata stat in pat...
17+ si ingeras in ceruri
BraveGirl spune:
eu la Arianna am apelat la Cord Blood pt ca erau singurii la care nu plateai decat recoltarea, asteptai vreo 2 luni rezultatul si apoi te hotarai dc vrei sau nu. de exemplu, noua sangele recoltat ne ajunge pt un copil de 45kg. Dar cum eu ca adult am 45kg, am zis ca le pastrez.
Acum voi apela la alta firma, ca eu sunt pe principiul sa nu-mi tin toate ouale in aceeasi traista ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
20+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2