Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna burtici!! va pe toate...
sugubina din cate stiu eu cerclajul se face pana la 22 de sapt...fetele care erau in spital cu col deschis aveau intre 25 si 26 de saptamani....
eu azi ma simt mai bine, doar ca mi-e teama sa ma ridic din pat ca sa nu ma apese pe fir sau sa mi se intareasca burtica..jena din interior nu o mai am si azi nici no-spa nu am mai luat....maine merg si eu la eco si abia astept...a trecut o sapt de cand am facut cerclajul..saptv trecuta la ora asta ma baga in sala....si eu simt ca mi se mai intareste burtica
de mirunam mai stiti ceva??? sper sa fie bine si ea si bebe...
pupiceiiii.

16+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Si cateva domnisoare agitate pentru toate fetele care merg azi la eco

Sa veniti cu vesti bune, fetelor!!!

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

offf..nu mai pot..iar stranut..ma omoara rinita asta a mea..

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor, help!!

Azi dimineata, satula de sandalele gri gen flip flop pe care le port cu succes de la inceputul verii, am decis sa ma aventurez la o pereche care o am de multi ani, care era inainte preferata mea atunci cand aveam mult de mers pe jos. Inainte o consideram cea mai comoda posibila, insa are 5 barete pe toata laba piciorului, care acum ma strang infiorator

Cum imi dezumflu picioarele repede? De dimineata cand am plecat de acasa nu erau asa

Nu pot nici sa imi pun picioarele in sus undeva - unde sa le pun?? sunt la firma??

s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Si cateva domnisoare agitate pentru toate fetele care merg azi la eco

Sa veniti cu vesti bune, fetelor!!!

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

superrrrr multumim

Doamne ai grija si de noi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Danaint, cauta o cutie sau un suport pe care sa-ti pui picioarele si pune-o sub birou. Si neaparat descalta-te. O sa mai treaca putin... Si daca reusesti sa pui niste comprese reci pe picioare iar e bine (in fine, sa le racoresti cumva).

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice

Mergi la inceput

fetelor voi faceti pipi des?? eu beau cam multa apa pe zi si merg din ora in ora la baie

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Fetelor, help!!

Azi dimineata, satula de sandalele gri gen flip flop pe care le port cu succes de la inceputul verii, am decis sa ma aventurez la o pereche care o am de multi ani, care era inainte preferata mea atunci cand aveam mult de mers pe jos. Inainte o consideram cea mai comoda posibila, insa are 5 barete pe toata laba piciorului, care acum ma strang infiorator

Cum imi dezumflu picioarele repede? De dimineata cand am plecat de acasa nu erau asa

Nu pot nici sa imi pun picioarele in sus undeva - unde sa le pun?? sunt la firma??

s20

Danaint, daca poti si ai cum, aseaza un scaun langa tine si stai cu picioarele mai sus putin. E greu tare, ca e si cald afara, si cam stiu cum e cu barete care simti ca-ti intra-n carne. Daca poti, bea un ceai de soc, ajuta la eliminarea apei. Poate n-ar fi rau sa iei la tine o crema racoritoare, cu ceva menta, pentru picioare obosite.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

fetelor voi faceti pipi des?? eu beau cam multa apa pe zi si merg din ora in ora la baie

17+ si ingeras in ceruri

Eu da, si eu beau muuulta apa. Am noroc ca la serviciu baia e langa biroul meu .

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

fetelor am si eu nevoie de o recomandare de la cele care au fost in concediu la Bulgari, la ce hoteluri ati fost si daca ati fost multumiti...stiu ca este off topic dar sunt disperata ca nu mai gasesc pe nicaieri liber....daca aveti vreo recomandare de vreun hotel bun de la noi sunt bucuroasa sa o aud

19+

Mergi la inceput