Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 'neata ! miercuri avem 16 saptamani si plecam la TT , si facem si-un 2D.Nu punem inca un carucior ca ..ce va fi avem doar o singura dorinta: SA FIE SANATOS ! puo burticile ![]() ![]() Gabriela 15+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Te asteptam cu vesti bune!
Nu stiu de ce am impresia ca vei pune un carucior bleu la semnatura Victoria, mami de
Anna Sofia,
18+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
MSymo spune:
Bravegirl, era invazie de copii si bebelusi in acest weekend! Fiindca se bucura si ei de piscina, ca-i micuta!
Symo
21+
Diana
Joy21 spune:
Eva,
. Cred ca pana la urma vin in Fr ca mi-e dor tare de sora mea si pe locul 2 de oras
Cred ca pt iulie voi cauta bilete. Sunteti prin zona? ![]()
Astazi la 19, avem eco. Bebe misca mai toata ziua, finut, cat sa il simt. Si daca vreau sa "comunic" cu el/ea, ma intind putin in pat, mangai burtica si imediat tresare
. Asadar sper sa vin doar cu vesti bune de la eco.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
18+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
Intreba cineva de dormitul pe spate. Cand se face burta mai mare si te apasa bebe vei simti discomfort la statul pe spate mai multe minute la rand. Atat timp cat nu simti nici un discomfort, ai liber sa dormi si pe spate.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
18+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Vasari spune:
Beatrice, eu o sa recoltez celule stem tot prin Cord Blood, la bb no 2 am reducere 10% si macar ii am pe amandoi la un loc. Nu am studiat inca bine piata, dar pretul e acelasi ca acum 3 ani, iar asta mi se pare super ok.
Fetele, nu mai fiti triste de aniversari, sa vedeti ce frumos va fi de-acum ! La 2 ani, Maria mi-a cantat de dimineata La multi ani si mi-a compus niste versuri pe o melodie pe care o uitase. Ad-hoc, in timp ce eu inca eram cam adormita...
Succes tuturor la eco ! Si eu mi-am facut programare pt joi.
Alexa, sa stii ca si eu sunt la fel cu hainele... ma simt ca un cozonac ce deverseaza. :(( Acum in wk am tot stat linistita si mai mult la racoare si duminca aveam cu 2kg mai putin, asta fiind numai apa retinuta de organism in timpul unei saptamani. In afara de ele, am doar 2 in plus, si tot nu ma mai incape aproape nimic. In legatura cu spitalele din Bucuresti, spuneam si zilele trecute, la noi e f importanta si distanta. Aici se circula uneori groaznic. Nu as vrea sa ma gandesc cum ar fi sa nu ajung la timp la spital. :-SS
Anymona, poti scrie administratorilor forumului daca iti mai stii userul vechi si sa iti recuperezi parola.
Ana, mie mi se pare foarte mare pretul apartamentului daca sunt doar 2 camere. Dar pana la urma tot voi trebuie sa hotarati.
Danaint, si eu dorm aprape numai pe spate. Iar in prima sarcina, in ultimele luni, ma culcam pe partea stanga si ma mai trezeam uneori pe spate. Ma speriam si ma intorceam repede si o luam de la capat.![]()
O zi buna tuturor !
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice
amelia_ilie spune:
Vorbeati de somn... eu azi-noapte n-am dormit deloc! M-am ridicat din pat pe la 4 si ceva sa merg la baie, era o galagie afara de numa, si m-am asezat la loc in pat. Pe la 6 si ceva s-au trezit vecinii (avem peretele de la dormitor comun si impartim un balcon si m-au trezit ca se apucasera de curatenie... Asa ca m-am mutat in sufragerie si a inceput motanila sa ma miorlaie, ca vroia sa ma anunte ca merge la nisip... si apoi pe la 8 s-a trezit definitiv si al meu El, enervat la culme de vecini. Ah, abia astept sa revenim la job sa le dau gtrezirea la 5.20, sa dau radioul / tv la maxim, sa-i stresez si eu
...
Pun totul pe seama solstitiului...
De dormit in general eu inca mai dorm pe o parte de burtica, adica nu-s nici pe o parte, nici pe burtica. Trebuie sa-mi iau o pernuta s-o asez comod sub bb ca sa nu simt nevoia sa ma proptesc in ceva, asa alunec pe burta. Pe spate nu prea pot dormi, ca simt ca ma sufoc (perna mea nu e foarte mare, poate asta-i cauza), asa ca mai toata noaptea ma foiesc de pe o parte pe alta...
14+
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui EvaF Vmadelain, in Franta este interzis algocalminul si uite aici doua articole despre acest medicament, substantele lui active si in cate tari din lume e interzis. Numai in Ro vad ca a inca merge bine merci. Este fff periculos!!! http://mihai1984.wordpress.com/2007/06/11/algocalmin-otrava-la-liber-in-casele-oamenilor/ http://www.eva.ro/sanatate/stiri/algocalminul-o-otrava-articol-15819.html Mai citesc din urma... |
EvaF M-ai bagat in ceva panica...eu nu iau de obicei algocalmin, de fapt nu iau deloc, dar dr mea ginecolog mi-a zis sa iau algocalmin cu toate ca dr meu endocrinolog imi spusese sa iau Solpadeina-un medicament pe baza de paracetamol,cafeina si codeina (bineinteles sa cer intai acordul dr ginecolog).
Am fost la echo la o saptamana dupa ce am luat pastila si bebe era ft bine. Ma bucur ca am luat doar una, dar tot sunt speriata acum...

Madalina
17+
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vmadelain
EvaF M-ai bagat in ceva panica...eu nu iau de obicei algocalmin, de fapt nu iau deloc, dar dr mea ginecolog mi-a zis sa iau algocalmin cu toate ca dr meu endocrinolog imi spusese sa iau Solpadeina-un medicament pe baza de paracetamol,cafeina si codeina (bineinteles sa cer intai acordul dr ginecolog). Am fost la echo la o saptamana dupa ce am luat pastila si bebe era ft bine. Ma bucur ca am luat doar una, dar tot sunt speriata acum... ![]() ![]() ![]() Madalina 17+ ![]() |
Vmadelain, nu ai de ce te panica. Aceasta istorie cu algocalminul cred ca tine si de modul si frecventa administrarii, daca ai luat unul acum aia e...unii iau frecvent, saptamanal sau la cateva zile ca au dureri de cap, masele, sau mai stiu eu...
Oricum, sa ai in vedere ca e un medicament periculos interzis peste tot, atat. Si stai linistita!

Medicul din Ro sunt curioasa ce iti va spune, ca acolo nefiind pe lista substantelor active interzise el zice ce a invatat la scoala...
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum
cu a doua minune (30.12. 2010)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Joy21 Eva, . Cred ca pana la urma vin in Fr ca mi-e dor tare de sora mea si pe locul 2 de oras Astazi la 19, avem eco. Bebe misca mai toata ziua, finut, cat sa il simt. Si daca vreau sa "comunic" cu el/ea, ma intind putin in pat, mangai burtica si imediat tresare . Asadar sper sa vin doar cu vesti bune de la eco. |
Suntem in zona mai putin saptamana cu 20 iulie, atunci suntem plecati 5 zile la Zurich.
In rest, aici pe baricade.
Te astept. Sa imi zici cand vii si poate reusim sa ne vedem cand e si M liber, ca eu singura cu Noah in Paris, mai ales ca vei fi pe partea cealalta a Senei inteleg, eu stau langa Montmartre si tu mergi pe partea cu Jardin de Luxemborg, muuuult de mers si ma cam tem asa sa o iau singurica la picior, nu stiu daca ma descurc...
Mai vedem pana atunci.
Ce fain ar fi sa ne vedem.

Vezi ca in iulie se anunta ploi ca la balamuc aici si in august canicula. Pe noi ne aranjeaza ca in august plecam in concediu la mare, dar poate ai totusi bafta de zile senine cand vii si hainute subtiri.
Ve asteptam. Mi-ar placea mult sa o cunosc si pe sora ta, tot nu am reusit sa o contactez...

Diseara poate reusesc sa intru pe mess sa aflu asa la prima mana ce ascunde burtica...abia astept...Azi e Fête de la Musique , vrem sa iesim prin oras sa vedem ce concerte si muzici sunt pe aici prin zona...ca e f faina si vremea...O sa intru tarziu daca e...sau maine.
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum
cu a doua minune (30.12. 2010)
vmadelain spune:
Buna Burtici!
Din cate stiam astazi sunteti multe care va duceti la echo! Nu uitati listutele de intrebari pt doctor
si sa ne veniti cu cat mai multe vesti bune!
Va pup!

Madalina
17+ 

15+