Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
BraveGirl spune:
Neatza!
Bafta celor care merg azi la eco!
Ioana, iti tin pumnii sa treaca repede si cu bine si ziua de azi!
Msymo, banuiam ca de Kazeboo vorbesti. Eu stau la unul din cele 4 bloculete care se vad de pe plaja, imediat in stanga. alea portocaliu, crem si 2 verzi. Deci e super aproape plaja asta, dar e mai greu cu copchilul din dotare.
Ana, mie mi se pare mult 120.000 pt un apartament de 2 camere. Ce suprafata are? Eu as mai cauta...se gasesc acuma vilute in Pipera cu 200.000, cu o curticica mica. Si e mult mai bine pt copil, il scoti mereu la aer in curte, tu mai faci o treaba pe langa el. Noi stam la casa si nu m-as mai intoarce in veci la bloc. Arianna alearga toata ziua prin curte, are un ansamblu de joaca siisi face de treaba la el, iesim prin cartier la copii si 'socialzam'. Oricum, orice alegere veti face, iti doresc sa fii tu impacata si linistita, ca asta e cel mai important. VOI 3 veti sta acolo, nu noi, restul lumii, care ne dam cu parerea.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 20+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Lidia_P spune:
buna dimineata burtici,
de azi de dimineta de la ora 9 ma chinui sa recuperez cu cititul tot ce ati scris voi pe parcursul week-end-ului
le urez si eu bine au venit noilor burtici, sarcina usoara si bebei miscaciosi si mancaciosi
apropo de spitale vroiam sa va intreb daca stie cineva care si cum sunt conditiile (de cazare ma refer) in spitatul Elias, adica daca sunt rezerve, daca este curat....o parere generala m-ar interesa
19+
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli still here... 16+ |
era 03h04 am.
Nu ai somn?
Sitting on the dock of the bay rulz, btw!
M-am distrat teribil, sunt f spumoase posturile tale.
Si, daca nu te deranjeaza, adica nu e obligatoriu deloc sa imi raspunzi, despre ce boala autoimuna este vorba?
Sunt de acord cu postul tau legat de faptul ca fiecare organism este unic si reactioneaza diferit..dar in mare sunt si numitori comuni altfel nu ar mai exista medicina, in fond, nu ar fi nicio teorie, regula, studiu, nimic, totul ar fi haotic...Incearca sa pozitivezi putin si iti garantez ca va fi ff bine!
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)
geniusamb spune:
eu nu pot dormi pe spate fiindca simt greutatea lui BB.. si dupa cateva minuta incep sa simt niste dureri mici.. dorm pe o parte (oricare..) cu o perna subtire sub burtica.. dar in mod normal fiecare doarme cum se simte bine.. eu l am intrebat pe medic daca exista o regula si mi a spus ca nu.. atata timpcat eu stau comod.. si BB sta comod..
20+
gabriella1 spune:
'neata !
miercuri avem 16 saptamani si plecam la TT , si facem si-un 2D.Nu punem inca un carucior ca ..ce va fi avem doar o singura dorinta: SA FIE SANATOS !
puo burticile
Gabriela
15+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
sugubina spune:
Gabriela bine ai revenit printre noi! Si eu tot mierc fac 16s!
Nu ai aflat ce ai?
sugubina +15
allexxia_m spune:
Bafta tuturor fetelor cu eco astazi !
Asteptam numai vesti bune
Dosita am pus caruciorul albastru! Felicitari!
Legat de nume, noi am ales Adriana Maria
20+
allexxia_m spune:
Eu cam dorm in toate pozitiile mai putin pe burta, nu ma deranjeaza nici cum, doar cand stau pe o parte si este activa asta mica imi mai schimb pozitia ca zic sa nu o deranjeze, sa se poata misca in voie
20+
sugubina spune:
cu dormitu - eu doar pe parti pot. Simt ca ma jeneaza cand stau pe spate..desi nu am ditai burta.
sugubina +15