Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ral_eli mi-e un somn de imi pica capul pe birou!! al meu este iar plecat sapt asta si cand singura numa odihnesc cum trebuie si nici vremea asta ploioasa nu prea ajuta... abia tin ochii deschisi ![]() 17+ |
si eu am o problema cu somnul
...seara trag de mine sa adorm ...si dimineata abia ma trezesc....iar la serviciu as dormi incontinuu 
cand ajung acasa azi la pranz trag un pui de somn 
Doamne ai grija si de noi
18+
allexxia_m spune:
Ana_o felicitari pentru casa noua! 
Cat ma bucur pentru tine ca ati ales si esti fericita cu alegerea facuta 

Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte numai de iubire si fericire!
mirunam, ratusca, BraveGirl imi pare foarte rau pentru starea voastra, sa speram ca se va rezolva chiar daca va trebui sa stati la pat. Suntem langa voi 
sunset_zuzi eu am fost la eco de TT tot la 17 saptamani si 6 zile, iar pe foaia mea scrie 233g +/- 34g
deci tot cam la tine si mi-a zis ca este foarte bine, nici decum ca ar fi slabuta fetita, mai ales ca defapt varsta ei din ce se vede la eco era atunci de 18 saptam si 1 zi, deci mai mare.
Cu celelelate valori le-am cautat pe foaia mea si eu nu le am, nu stiu ce sa zic 
20+ 
lorin7774 spune:
salutari si de la noi 
gata concediul medical, am revenit in "campul muncii" ![]()
suntem bine acum, mai iau doar duphaston si la nevoie no-spa, contractiile s-au rarit simtitor, desi am o nedumerire.....nu stiu daca realmente sunt contractii sau am inceput sa-l simt pe bb 
Si apropo de felul in care se simt contractiile, cu cateva ore inainte de sangerare, am simtit ca si cum ar misca copilul, dar ca un copil de 7-8 luni.
Fetele care sunt la a doua sarcina stiu ce spun : efectiv sa zbatea vizibil burtica si facea valuri.
Nu a durut, parca nici nu s-a intarit asa de tare cum stiam eu ca se intareste la contractiile BH, doar zvacnea.
Acum dupa tratament, nu mai face asa, doar se intareste putin si simt o presiune jos sub burtica.
Cred ca de-aia sunt putin nedumerita si nu-mi dau seama daca intr-adevar simt copilul sau uterul meu face figuri....
Felicitari pentru fetele cu vesti bune si bafta celor ce urmeaza sa se investigheze !
Intrebare : toata lumea face morfo-fetala ???
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
16+
ratusca83 spune:
offf.. lidia eu zic sa nu stai asa..mergi la dr..
da sugubina am mare noroc cu socrela....mie nu imi place ca prea ma cocoloseste , dar acum n-am ce face![]()
![]()
..ea sta cu mine de marti pana vineri si apoi pleaca la ea ca na e socrelul singur![]()
![]()
![]()
17+ si ingeras in ceruri
ratusca83 spune:
eu fac morfo fetala sunt programata la 2 medici ca sa fiu mai sigura![]()
,.....
burtici azi sper sa vedem ce este....

17+ si ingeras in ceruri
letzy81 spune:
Ratusca azi imi fac curaj si il sun pe dr Topolog,sper sa ma primeasca.Asa ca sunt sanse mari sa ne vedem maine pe Cosminelor 
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
20+
allexxia_m spune:
Beatrice imi pare rau pentru experienta cu eco ![]()
decat asa dezinteres mai bine lipsa ....
vmadelain sa-ti traiasca nashica mica! Te asteptam cu vesti bune de la eco!
Imi pare foarte rau pentru fetele cu contractii, aveti multa grija de voi si de puiutii vostri 
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco si cu culoarea caruciorului.
Am trecut in listuta caruciorul corespunzator la cele care au aflat acum. Felicitari inca o data! 

20+ 
misticgirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Ft bina ca nu ai mai ramas la Polisano. Pe mine cand ma vor suna ei pt confirmare o voi anula. Cat ai dat la eco facuta la Municipal? 18+ |
Si eu voi face la fel cu programarea de la Polisano. La eco facuta la Municipal nu am dat nimic, mi-am luat adeverinta de salariat de la serviciu, m-am dus la medicul meu cu ea si i-am spus ca eu vreau echo, desi el imi spusese ca nu e nevoie de echo. I-am spus ca vreau eu, asa ca mi-a facut foaie de internare pt o zi si am facut echo la etajul 4, la dr Adriana Klein. Si nu am platit nimic: nici costul echografiei si nici ei nu i-am dat nimic, pt ca statusem 4 ore si cand am auzit si de contractii m-am zapacit de tot si am uitat sa-i dau.
Claudia
18+
si
Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl
letzy81 spune:
Ratusca bafta multa la echo!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
20+