Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
lorin7774 spune:
da, banuiesc ca toate fetele fac.....
nu dati cu rosii, vroiam sa vad daca o considerati o analiza necesara si obligatorie in sarcina, sau o faceti numai pentru "frumusetea" ei.
Doamne fereste de ceva rau, eu sarcina nu o intrerup si stresul pana la 9 luni - nici nu vreau sa ma gandesc ...![]()
![]()
![]()
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
16+
ratusca83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui letzy81 Ratusca azi imi fac curaj si il sun pe dr Topolog,sper sa ma primeasca.Asa ca sunt sanse mari sa ne vedem maine pe Cosminelor ![]() FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 20+ |
tare mi-ar placea sa ne vedem....la mine daca nu era dr topolog cred ca pierdeam sarcina....lunea trecuta cand am fost la spital, pt ca ma chemase sa ma interneze ca sa-mi faca cerclaj marti, cand m-a consultat si a vazut ca am colul si mai deschis m-a bagat direct in sala chiar daca el terminase aproape programul...s-a purtat super..suna de azi sa faci programare..el este de la 4 pana pe la 8 la cabinet...
17+ si ingeras in ceruri
allexxia_m spune:
Am si eu control astazi la 16:30, dar asa pentru mamica, sa vada colul si ce o mai fi de vazut.
Trebuie sa-mi fac lista cu intrebari ![]()
Apropo' mie mi-au aparut de ceva saptamani doua pete pe burtica, destul de mari pe ambele laterale ale burticii. Sunt zone mai inrosite, ca si cum ar fi iritatie dar nu sunt bubite, ci doar zonele respective inrosite.
Mai are cineva asa?
20+ 
misticgirl spune:
Ma pregatesc sa-l iau pe Nicholas de la gradi. Bunica nu-l mai poate lua, pt ca de ieri dimineata e bunicul meu in spital si ea umbla, ba la el, ba astazi e la casa de la tara, sa hraneasca gainile, cainele si sa ude plantele. Asa ca s-a nimerit la fix concediul meu medical, altfel era complicat cu Nicholas. Trebuia sa-l ia cealalta bunica, sa stea la ea pana ajungeam eu sau sotul sa-l luam seara.
Ma duc sa-l iau si poate il tin vreo ora in parculetul de langa casa, eu sa stau pe banca, el sa se joace cu copilasii.
ne auzim mai tarziu sau maine dimineata.
Claudia
18+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl